Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    07. Studeni 2018. 08:34

PatriciaZG

Raštika

Stizu bebe!! 🕺🏽😀🕺🏽💃🏻💃🏻🤗 Ajooooj, od srca cestitam! ❤️❤️❤️ Tjeraj tripove na spavanje i gustaj!

Krenula sezona beba izgleda… 🤗🤗

Sad si ti na redu. Misa ti tvog, znam ti ciklus na pamet!
    Ubodi! 😁

Na zapovijed! 💪🏼😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

PatriciaZG
    07. Studeni 2018. 08:37

Rastika, ne mora nista znaci. Majstori z8ve 72 sata, i ako ovuliras danas- sutra, pokrili ste vi to sve dobro. Meni se cini da tebi slijedi templarski kriz za 15-ak dana. Cekam...
    Cure, pratim vase ovulacije i vibram da se ulovi. Vrijeme je.....uz vas sam...

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

Raštika
    07. Studeni 2018. 08:57

E to sam i htjela procitati patrizia. 😂😂 
    Nada umire posljednja. Mislim da nam je najgore cekati ovu drugu polovicu ciklusa da zavrsi.  🤦🏻‍♀️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mika111
    07. Studeni 2018. 09:39

Patrizia cestitam ti!! Da uskoro sve krenemo tvojim stopama i da do Božića ispraznimo temu☺😜

MalaTajna222
    07. Studeni 2018. 09:42

Patrizia cestitam na plusicu !!! Bas si neka simpa zenskica ovako po postovima, bas mi je drago zbog tebe😍
    Nisam uspila sve upratiti ali ovo zadnje sta sam vidila su divne vijesti 😊
    Ana Donna, sto ima kod tebe???? ❤
    Grizli, Rastika i sve ostale nove cure koje cekaju dane nakon O , sritno😘😘

• Alea
    07. Studeni 2018. 09:50

Evo curke drage i ja cekam oce li biti+...ovo nam je prvi pokusaj nakon spontanog u 5mj...malo me zafrce dolje na mahove, al ko bi znao...trebam dobit danas, al buduci mi ciklusi vrludaju jos cu cekat...
    Cestitike na novim.plusicima...🤗🤗

Lalla
    07. Studeni 2018. 10:18

Malo sam opet citala simptome i jedino sto 

Lalla
    07. Studeni 2018. 10:20

...osjecam je bol u križima i vrućina povremeno. Iscjedak i dalje nula bodova. Nema ni implantacijskog, a prvi put sam imala 1 malu crvenu tockicu tjedan dana prije menge.

Župčica
    07. Studeni 2018. 10:33

Cure drage samo sam vas došla pozdraviti i zaželjeti još više plusića... Patricija čestitke i ovdje
    Mi smo dobro, osim što sam na tabletama za tlak i radit cu jos malo dok ne završim neke započete stvari na poslu....
    Inače jučer sam bila na pregledu i bebica je sad "velika" 4,56 cm...

• baby
    07. Studeni 2018. 10:56

Patricia cestitam na plusicu :) 
    Uljepsate mi ova tmurna jutra svojom pozitivnom energijom :) kakva bi sreca bila imati u blizini takve prijateljice :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.