Stizu bebe!! 🕺🏽😀🕺🏽💃🏻💃🏻🤗 Ajooooj, od srca cestitam! ❤️❤️❤️ Tjeraj tripove na spavanje i gustaj!
Krenula sezona beba izgleda… 🤗🤗
Sad si ti na redu. Misa ti tvog, znam ti ciklus na pamet!
Ubodi! 😁
Na zapovijed! 💪🏼😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rastika, ne mora nista znaci. Majstori z8ve 72 sata, i ako ovuliras danas- sutra, pokrili ste vi to sve dobro. Meni se cini da tebi slijedi templarski kriz za 15-ak dana. Cekam...
Cure, pratim vase ovulacije i vibram da se ulovi. Vrijeme je.....uz vas sam...
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
E to sam i htjela procitati patrizia. 😂😂
Nada umire posljednja. Mislim da nam je najgore cekati ovu drugu polovicu ciklusa da zavrsi. 🤦🏻♀️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Patrizia cestitam ti!! Da uskoro sve krenemo tvojim stopama i da do Božića ispraznimo temu☺😜
Patrizia cestitam na plusicu !!! Bas si neka simpa zenskica ovako po postovima, bas mi je drago zbog tebe😍
Nisam uspila sve upratiti ali ovo zadnje sta sam vidila su divne vijesti 😊
Ana Donna, sto ima kod tebe???? ❤
Grizli, Rastika i sve ostale nove cure koje cekaju dane nakon O , sritno😘😘
Evo curke drage i ja cekam oce li biti+...ovo nam je prvi pokusaj nakon spontanog u 5mj...malo me zafrce dolje na mahove, al ko bi znao...trebam dobit danas, al buduci mi ciklusi vrludaju jos cu cekat...
Cestitike na novim.plusicima...🤗🤗
...osjecam je bol u križima i vrućina povremeno. Iscjedak i dalje nula bodova. Nema ni implantacijskog, a prvi put sam imala 1 malu crvenu tockicu tjedan dana prije menge.
Cure drage samo sam vas došla pozdraviti i zaželjeti još više plusića... Patricija čestitke i ovdje
Mi smo dobro, osim što sam na tabletama za tlak i radit cu jos malo dok ne završim neke započete stvari na poslu....
Inače jučer sam bila na pregledu i bebica je sad "velika" 4,56 cm...
Patricia cestitam na plusicu :)
Uljepsate mi ova tmurna jutra svojom pozitivnom energijom :) kakva bi sreca bila imati u blizini takve prijateljice :*
Sortiraj odgovore
Najstariji