Bilježim trakicu lh..danas kao da je malo tamnija.
Blizu si Anymany. I meni bilo neki dan tako. Idući već jako tamna crta, jača od kontrolne. Danas zaskoči dragog tako da punoglavci budu na ratnom položaju kad folikul pukne. 😀 Mene je i žigalo 2 dana u dijelu jajnika, dan prije i taj dan kad sam uhvatila LH pik.
Bilježim trakicu lh..danas kao da je malo tamnija.
Blizu si Anymany. I meni bilo neki dan tako. Idući već jako tamna crta, jača od kontrolne. Danas zaskoči dragog tako da punoglavci budu na ratnom položaju kad folikul pukne. 😀 Mene je i žigalo 2 dana u dijelu jajnika, dan prije i taj dan kad sam uhvatila LH pik.
Pogledaj na 59 str. moju sliku trakice
Evo stavila sam vam strelicu di ja vidim
https://postimg.org/image/dgb360jvh/
Tina zao mi je al ja ti tu isto nista ne vidim
The desire to have a child never goes away. It grows,makes us to fight for our Precious gift from heaven.
14.06.2015. M
Ma ne znam vise. Morat cu ginekologu ocito..
Sumnjala sam na to jer mi je m bila cudna da cudnija nemoze bit,oko bradavica toliko zila ko da pokazuje kartu cesta 😑😑 i jos mi sogorica kaze da je njoj test bio negativan a beta 1400..nemam pojmaa vise..
Tina, ja takodjer ne vidim...
Mi smo jucer izvadili hormone i napravili spermiogram... eeee sad čekanje nalaza 😅
Monika bacila sam pogled, večeras mora biti akcija pa kako bude jer idemo na put sutra, i do pon. nema akcije nikako.
Tina1510 - odi kod doktora, ako sumnjaš da si trudna ipak, napravi betu onda. Ja osobno nisam ni imala iskustva niti znam nekoga tko je imao 5 dana menstruaciju a da je bio trudan.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Evo ja i danas da se javim,jos uvek cike nista ne bole,NISTA!!!
Tina,nazalost,samo kontrolnu crtu vidim ,ali potpuno razumem tvoju silnu zelju da vidimo svi i testnu.Bice...
url=https://lilypie.com]
Tina - možda da uzmeš test onaj - ili +
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Tina evo nazalost ja sam se trudila vidit tu testnu al nista. Mozda je do forke, al zaista ne vidim nis. Sto se m tice, meni se u zadnjoj T dogodilo da nisam uopce znala da sam T imala 4 dana M koja je dosla na vrijeme, medjutim nesto slabijeg intenziteta, al opet bila krv normalno, 5 dan smedji iscjedak cijeli dan i prestalo. Nikakve simptome nisam imala nista. I naravno ja racunala da je to M dosla i prosla. Onda sam 3 dana bila ok, i 9.dc pocela jako krvariti. Kad sam dosla kod gin jer sam iskreno mislila da su mi hormoni poludili i da ja imam opet M, zena me salje vaditi betu ona preko 450, no na uzv nista nije vidila i 2 dana kasije vadila betu koja je opadala i dalje. Tako da ako imalo sumnjas na T odi odmah kod gin, ako te ne moze primiti idi u trudnicku ambula tu i reci da sumnjas na T, poslat ce te vaditi betu i znat ces na cemu si. Nije da te plasim, al ako si stvarno T i imala si kao M onda postoji velika vjerojatnost da nesto nije u redu i sto prije gin sazna sto je vit ce ti lakse.
Sortiraj odgovore
Najstariji