Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vrazicak123@
    02. Studeni 2018. 18:02

Curke da li je koja od vas imala zuti mlijecni iscjedak i da li je nekoj od vas bio prvi simptom trudnoce?
    Pozdrav😘😘😚

• Pencil
    02. Studeni 2018. 20:27

baby

29.dan ciklusa.. 12 ili 13 dan poslije ovulacije, pratila sam trakicama ali bila je preko noci pa nisam uhvatila pik ali otprilike znam..zasad nema bolova ko u m, samo osjecaj topline..inace sam prvi dan na tabletama..krvarenje je smeckasto, kad obrisem svjetlocrveno i oskudno…ako ostane ovak radim test ujutro

Sretno javi nam!

Ana Donna
    02. Studeni 2018. 21:01

Lalla

Meni je 18 DC, još negdje 6-8 dana do M. Ne nadam se, ali sam svjesna da postoji vjerojatnost. Ništa ne osjećam, prerano je.

Lalla sretno, onda se pratimo, tako i ja čekam :)

Ana Donna
    02. Studeni 2018. 21:02

Vrazicak123@

Curke danas mi sesti dan od ovulacije.
    Ja imam neki iscjedak svjetlo roze boje.
    Pozdrav curke moje 😘😘😘

Vrazicak to mi onda vec moglo bit implantacijski, jesi imala možda neke grčeve? Sretno draga drzim 🤞🤞

Ana Donna
    02. Studeni 2018. 21:03

Magica

Curke juce sam imala po trakicama ovulaciju. Danas me sve zivo boli jos vise nego juce. Grudni ko da mi gore i bockaju. Doljni dio stomaka i leda bole ko da cu mengu dobit a kukove isto bole jedva hodam. Imam osjecaj da cu puknut koliko sam napuhana. Nikad mi tako nije bilo. Je to stvarno sve normalno?

Magica to je normalno, mene znaju jako grčiti jajnici i budem cijela napuhana, cijeli dan, kad prodje O to se opet sve slegne, sretno 🤞

Grizli
    02. Studeni 2018. 22:12

Magica joj kao da si moje simptome opisala! Iste muke mucim danas. Ocito je i to normalno! Sretno nam sto drugo reci.

• misica35
    02. Studeni 2018. 23:08

Grizli i Ana Donna samo radi vas ulazim na temu da vidim sta novo tipkate! Sreeeetno 🙌🏻❣️

Vrazicak123@
    03. Studeni 2018. 05:34

Ana Donna

Vrazicak123@

Curke danas mi sesti dan od ovulacije.
    Ja imam neki iscjedak svjetlo roze boje.
    Pozdrav curke moje 😘😘😘
    Vrazicak to mi onda vec moglo bit implantacijski, jesi imala možda neke grčeve? Sretno draga drzim 🤞🤞

Jesam draga 😘😘

mrs_čiči
    03. Studeni 2018. 06:49

Cure ja sam prosli mjesec imala mengu 22.10 sve standardno i evo ima dva dana mi krene 1.11 lagano smeckasto a jucer cijeli dan i danas ide iz mene ko da opet mengu imam samo sta me ne boli kao kad je imam niti malo stomak samo ledja. Zna li itko sta bi to moglo biti, danas mi je vec treci dan i ne slutim da bi moglo stat danas tako lako jer bas ima. Jako me strah 

sofi
    03. Studeni 2018. 08:07

Bok cure! Tek sam stigla na forum :D 23 g, decko 32.. 9 mjeseci se trudimo 😢 meni teta doktorica kaze na pregledu da je sve u najboljem redu.  Pratim ovulaciju, (osjetim po bolovima najcesce, i po iscjetku), ciklusi su mi inace u sat tocni (do proslog mjeseca kad je gospoda kasnila 3 dana, ali mislim da je to radi prehlade i temperature koju sam imala), skolski 😂 nisam jos u fazi gdje radim stres oko svega pa da  to koci, ali proslo je lagano dosta vremena vec... Koji bi bio sljedeci korak, tj kada, koje dodatne preglede obaviti? 

♀️ 25, svi nalazi uredni.
    ♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.

3/2019 prvi spermiogram 0.
    Kasniji spermiogrami 3x 0.
    9/2019 M-Tese 0.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.