Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Čekalica
    01. Studeni 2018. 15:37

Meni došle danas stvari. Biće biokemijska :(

Grizli
    01. Studeni 2018. 15:40

Profa roze znam da su najbolje curama sa pcos jer one imaju dosta visok lh pa bi im želim ne bile lazno pozitivne. Znaci meni cak i pase te plave jer ja imam dosta malu vrijednost lh hormona. I danas nakon par dana lovljenja trakica je pozitivna. Tako da ocito cu O imat 12ec po starom obicaju. Vraca seciklus ocito u normalnu🤗🤗🤗.... 
    Wintergirl strucno recno genetska sklonost spontanima ne postoji, ali mozda ti mama ima neku mutaciju gena koja je nasljedna a moze uzrokovati spontane. Svakako o tome obavjesti svog gin jer postoji opcija da te posalje na testiranje kako vi se to utvrdilo i mozda izbjeglo. Isto tako ako ti majka ima problema sa stitnjacom ili venama. 

Mom_to_be22

Grizli

Mom ovaj test je svakako pozitivan i nije prerano jer ti testovi sw i mogu raditi ranije, al nazalost clearblue testovi znaju nekad pokazat lazno pozitivno. Najbolje ti je ili ponoviti sa nekim drugim testom ili vaditi betu, al mislim iskreno da nemas zasto sumnjati jer je plusic lijep i jasan… Tako da cestitam i sretno!

Hvala ti😀

Mom_to_be22

Ana Donna

Čekalica ponovi test još jednom ujutro za 2 dana a da možda u ponedj opet ides vadit vadit betu…
    Mom ja vidi jasno crtu, čestitam :)

Hvala punoo😊😊

Grizli
    01. Studeni 2018. 15:42

Cekalice bas minje zao, ocito se kod tebe onda dogodila biokemijska. 😕 
    Tata ma ja nisam iskreno niti gledala koje su boje ni osjetljivosti samo sam narucila i jos sam pomjesala ih sve u kutijicu kad su stigle, a omoti svi isti pa sad ni ne znam koje su plave a koje zelene. Hahaha kokos sam. 

• Magica
    01. Studeni 2018. 16:46

Bok curke
    Evo ja danas imam pozitivan lh testic.
    Jeli normalno da me doljni dio stomaka boli i doljni dio leda? Malo me grudni zabole pa brzo prode.ili je to nesta drugo mozda? 

Grizli
    01. Studeni 2018. 17:30

Magica znaci pratimo se... 😀 inace meni je to svaki put u vrijeme ovulacije osjecaj boli donji dio ledja i trbuha, a ponekad osjetim i bas bas kad punke folikul osjetim. Sretno!

• Magica
    01. Studeni 2018. 18:12

Grizli

Magica znaci pratimo se… 😀 inace meni je to svaki put u vrijeme ovulacije osjecaj boli donji dio ledja i trbuha, a ponekad osjetim i bas bas kad punke folikul osjetim. Sretno!

Super sa se pratimo. Uff znaci to je normalno vec sam mislila da nesta nije uredu. Nikad nisam tako to pratila. Sretno i tebi i svim ostalima

Vrazicak123@
    02. Studeni 2018. 08:36

Ejj curke moje.
    Imam jedno pitanje danas mi je 4 dan od ovulacije zelim samo pitati da li je nekoj od vas vec prvi simptom bio krvarenje iz nosa.
    Jer cula sam da su neke imale krvarenje iz nosa umjesto implantacijskog i da im je to bio prvi simptom trudnoce.
    Pozdrav curke 😘😘😘

pticatrkacica
    02. Studeni 2018. 13:46

Cekalice zao mi je 
    Mom, cestitam <3 
    Vrazicak mislim da je malo rano za simptome iako drzim fige da je to,to. Nisam cula za to krvarenje al evo mozda se netko javi s tim iskustvom
    Ostale trudilice,ima li sta novo? Tko ceka,ne ceka ovih dana da drzimo fige 
    Meni plodni dani,produzeni vikend i romantika 
    Pozz svima

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.