A danas ujutro sam imala mucninu i povracala...jos se nekak nadam da je implantacijsko a ne prava m
Vrazicak čula sam za to krvarenje iz nosa i još sam čitala da se prozvodi više sline ali to je još prerano za simptome, možda još nije ni bila implantacija...
Baby koji ti je dc?
Grizli jel hvataš pik?
Di su naše trudnice, kako ste mi sve? Mini, Svjesna, Tata, Malatajna?
Kod mene ništa novo za cca 7 dana bi trebala (ne) dobiti, pa čekam...ali ne vjerujem da će ista bit...javila mi se bol u grudima već prije 2 dana, a to mi se uvijek javi prije nego što trebam dobit...
Cekalice zao mi je
Mom, cestitam <3
Vrazicak mislim da je malo rano za simptome iako drzim fige da je to,to. Nisam cula za to krvarenje al evo mozda se netko javi s tim iskustvom
Ostale trudilice,ima li sta novo? Tko ceka,ne ceka ovih dana da drzimo fige
Meni plodni dani,produzeni vikend i romantika
Pozz svima
E curke oprostite sesti mi je dan od ovulacije.
Pa mi krv malo na papiru iz nosa bila.
Poudrav curke 😘😘😘
Usput, koliko dana nakon O se dogadja implantacija? Znam da je to sve individualno, negdje čitam 5 dpo, negdje 7-10, jesu naše trudnice možda imale neko iskustvo sa implantacijom? Ili ga osjetile?
Kad sam ostala trudna, i sad kad se sjetim imala sam možda nekih 3-4 dana nakon tog keksa ( za koji mislim da je to možda bio dobitan) neki iscjedak žučkasti na gačicama ali onak malo, poslje se više nije pojavio....ahaaa i sjećam se metalnog okusa u ustima 🤔
Ja sam na 22.dc i čekam da ne dobijem, još 7-10 dana...
Zadnja dva dana me nešto probadalo u trbuhu s lijeve str...
Sise bolne, ali menga mi zna doći i kad bole i kad ne bole, tako da se ne držim baš za to...
Čekam i nadam se
Na kojem ste vi danu ciklusa i koliko još brojite do (ne)menge?
Držim fige curama koje čekaju da ne dobiju,
a curama koje su dobile M želim pozitivu i sreću u novom mj
29.dan ciklusa.. 12 ili 13 dan poslije ovulacije, pratila sam trakicama ali bila je preko noci pa nisam uhvatila pik ali otprilike znam..zasad nema bolova ko u m, samo osjecaj topline..inace sam prvi dan na tabletama..krvarenje je smeckasto, kad obrisem svjetlocrveno i oskudno...ako ostane ovak radim test ujutro
Meni je 18 DC, još negdje 6-8 dana do M. Ne nadam se, ali sam svjesna da postoji vjerojatnost. Ništa ne osjećam, prerano je.
Curke danas mi sesti dan od ovulacije.
Ja imam neki iscjedak svjetlo roze boje.
Pozdrav curke moje 😘😘😘
Curke juce sam imala po trakicama ovulaciju. Danas me sve zivo boli jos vise nego juce. Grudni ko da mi gore i bockaju. Doljni dio stomaka i leda bole ko da cu mengu dobit a kukove isto bole jedva hodam. Imam osjecaj da cu puknut koliko sam napuhana. Nikad mi tako nije bilo. Je to stvarno sve normalno?
Sortiraj odgovore
Najstariji