Cekalica ja je isto vidim, svijetla ali je tu, nadam se da je to to! Sretnoo 😘
Cekalica implantacija moze biti i do 10 dana nakon O, tako d amoguce da je kasna implantacija pa sad beta je tek krenula rast. Trebala bi ponoviti betu pa znat na cemu si. Ili ponovi teat za 2 dana pa ako tamni crtica radi opet betu
Cure, radila sam test dan prije ocekivane M i pozitivan je, prijateljica mi kaze da je to mozda netocno i
rano, sto vi mislite?😄
Čekalica ponovi test još jednom ujutro za 2 dana a da možda u ponedj opet ides vadit vadit betu...
Mom ja vidi jasno crtu, čestitam :)
Mom ovaj test je svakako pozitivan i nije prerano jer ti testovi sw i mogu raditi ranije, al nazalost clearblue testovi znaju nekad pokazat lazno pozitivno. Najbolje ti je ili ponoviti sa nekim drugim testom ili vaditi betu, al mislim iskreno da nemas zasto sumnjati jer je plusic lijep i jasan... Tako da cestitam i sretno!
Zenske jel koristila koja kad plave lh trakice? Ne znam koje osjetljivosti su? Do sad sam uvijek zelene imala, al ovaj put mi dosle plave, a roze znam da su manje osjetljive paaaa... Sad ne znam dal mi te plave ce uopce valjati.
Zenske jel koristila koja kad plave lh trakice? Ne znam koje osjetljivosti su? Do sad sam uvijek zelene imala, al ovaj put mi dosle plave, a roze znam da su manje osjetljive paaaa… Sad ne znam dal mi te plave ce uopce valjati.
Plave su ti najosjetljivije (ja mislim 10). Meni su ovaj mjesec dosle zelene. A do sad sam radila sa rozima, oa me baš zanima hoće li ove pokazivat točno.
Ja sam uvek mogla birati koje trakice hocu poruciti,nikada nije bilo iznenadjenja.Sad kako guglam,plave su najosetljivije.Sretno u lovu!😊
url=https://lilypie.com]
Cure, zna li neka od vas ako postoji genetska sklonost spontanom pobačaju? Jer mama je mala tri puta spontani a ja sam joj jedva opstala uz strogo mirovanje cijelu trudnoću...
Sortiraj odgovore
Najstariji