Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Magica
    30. Listopad 2018. 15:16

Ana Donna

Magica mogla bit ti skroz potamnit potamnit večeras ali svakako sljedećih 12-36 sati pokrijte sve i uzivajte :)

Joooj pa to bi bilo pre dobro da imam ovulaciju. Jer inace nemam redovita ciklus. Jedva cekam vece pa cu jos jedan testu napravit i onda cerkicu ranije u krevet a mi na posao. A ako meni sad na trakicama pokazuje ovulaciju jer ja onda ako ne ostanem trudna trebam normalno mengu dobit? 

Ana Donna
    31. Listopad 2018. 07:41

Nadam se da je to to, Magica jesi ulovila sinoć još tamniju? :) ako imaš O ovaj mjesec onda bi trebala (ne) dobit za 12-14 dana...nisam sad pohvatala pohvatala koliko su ti inače dugi ciklusi? 
    Uglavnom sretno i da ugledas za 2tjedna plusić 🤞🤞

• Magica
    31. Listopad 2018. 07:58

Ana Donna

Nadam se da je to to, Magica jesi ulovila sinoć još tamniju? :) ako imaš O ovaj mjesec onda bi trebala (ne) dobit za 12-14 dana…nisam sad pohvatala pohvatala koliko su ti inače dugi ciklusi?
    Uglavnom sretno i da ugledas za 2tjedna plusić 🤞🤞

Inace mi ciklus katastrofa. Zna bit po mjesecima da nemam. Ovaj puta sam morala duphoston pit da dobijem M. Juce je malo tamnije bila. Sad se nadam da je to to i jos danas da tamnije bude. 

Lalla
    31. Listopad 2018. 09:20

Meni je tek 16 DC... uf, tko ce docekati...
    Mi nismo koristili te trakice za ovulaciju. Kad sam prvi put ostala trudna imali smo odnos 12 i 13 DC (što se sjećam jer smo bili na izletu). Tad mi je ciklus trajao 22-24 dana.

• medi89
    31. Listopad 2018. 10:36

Curke kako ste mi ? Benny zao mi je , odmah sam znala da ce se tako desiti jer sam isti slučaj imala, ali biokemijska nije nema šanse jer kada je biokemijska menstruaciju dobijes na vrijeme ili kasni dan, dva i dobiješ normalnu menstruaciju koja normalno traje i ne ne znas da je bila biokemijska meni je tako moj gin. objasnio...ja se dugo nisam javljala ali nekad Vas čitaam razlog je sto ne smijem jednostavno više da se opterecujem doktor kaze moj najveci problem je to, ovaj mjesec sam bila na terapiji klomifen i siofor, 3 folikula i sva 3 su popucala prirodno jer su bili bas estra veličine naravno jedan je bio najveci.Eh sad me zanima po ovom mom grafu BT je li bila ovulacija ? POZZ Vas SVE I ZELIM NAM PLUSICE OVOG MJESECA, A TRUDNICAMA UREDNU I LAGANU TRUDNOĆU !

Želim male bebane <3 <3 <3

yoyo102
    31. Listopad 2018. 12:00

Bok curke <3 
    20 dc mi je i jutros me probudila baš nenormalna bol u jajnicima, hladan znoj i mislila sam da ću povratiti.
    Je li tko imao sličnu situaciju? <3

Puse svimaa, samo hrabro

mrs_čiči
    31. Listopad 2018. 21:17

Curke meni su dosli svi hormoni....

Ginekologica kaze da cekamo nalaz od klamidije jer smo radile ponovno briseve nakon mjesec dana od popijenog antibiotika, i kad nam to dodje da cemo sa svim nalazima ici u Split kod specijalista i dalje na postupak za MPO po njegovim uputama sta i kako dalje.
    I naravno da moji nalazi upucuju na PCOS. 
    Ima li itko iskustva sa situacijom, nista o MPO ne znam osim sto sam naravno iscackala cijeli internet o tome

PatriciaZG
    31. Listopad 2018. 21:49

Medi deaga,
    po ovome ovulacija je bila 12dc. Ali, bez podataka iz drugog dijela ciklusa ne mogu ti nista pametno reci. Uglavnom, budi streber i prati, pisi, biljezi sve simptome.
    Ovulacija obicno bude dan prije evidentnog skoka temperature. Nakon tog skoka, temperatura ostane povisena.  Ne znam da li si vidjela fertilityfriend, a tamo imas malo more primjera grafova.
    Javi kakvo je stanje. Pratimo se!

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

• Čekalica
    01. Studeni 2018. 07:40

Cure, trebam pomoć! Vadila sam betu 13 dpo i bila je negativna, bila je oko 3. Inače moja beta kad nisam trudna je <0.1. Prihvatila sam da ovaj mjesec ništa od trudnoće. Trebala sam dobiti stvari ima 3 dana i još ništa. Jutros iz baze ajde idem probat napravit test, crtica je tu, svjetla ali tu. Je li koja od vas imala slično iskustvo? Da li je moguće da je do implatacije došlo kasno pa da sam taj 13 dpo betu uhvatila u rastu?
    Poludit cu... Mrzim ovo čekanje... 

• Čekalica
    01. Studeni 2018. 07:42
    Ovo je moj test od danas
    Ovo je moj test od danas
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.