Wintergirl, mislim da to nema veze, kad sam ostala trudna lani, nisam dizala noge, niti se sjećam koji je seks to bio 🤣 ali sada npr, znam nekad dići noge na 10 min, ono kao možda bude nešto :) i odmah me tjera piškit, eto bas cudno :)
Grizii, radili su mi u bolnici prije 10 dana akupunkturu, a uhvatilo me u sub navecer, a njih tada nema. Jucer (pon) sam vec bila toliko slaba od bolova i povracanja da nisam mogla ni pjesice do bolnice..sad je napokon stalo i moram ubrzano razmisliti kako da se spasim slj put
Napokon gotova menga, imam tu "sreću" da traje punih 6 dana. Cure da li nakon odnosa ostajete tako do jutra bez dizanja? Ja izdrzim nekih 15-20 minuta s nogama u zraku ali onda moram piškiti inače ne mogu zaspati…i onda sve izadje van..ili mozda to i nije važno jer ako će se nešto uhvatiti uspjet će pa makar to radili na stojećki?!
Prije sam kao i ti, dizanje nakon 15min pa se nije ništa primilo...
Ovaj mj svaki put ostajem ležati i zaspim, pa ćemo vidjeti
Evo cure samo da podelim iskustvo.Ja nisam dizala noge,a taj zadnji put kao aj probam,svakako ne moze da odmogne.Muz je secam se prokomentarisao:E ako se ovako pravi beba,stvarno...ali mi je tako bas napravili 😊🙏 i sam sad govori tu poznaniku jednom koji radi sa suprugom na bebi,kaze kupite trakice za ovulaciju,tu bukvalno treba sat da se ubode,a ne dan.I noge na zid 😂 mislim,to je nas uspeh,svako ima drugaciju pricu naravno.
Monika,volite cokoladicu?😊 i mi,sve slatko.Muz kad hoce da je oseti,a ona bas tad mirna,kaze mi de uzmi malo cokolade da se druzim sa njom.I ona odmah reaguje 💗💝😋
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure...
Jako vas dugo čitam, pratim i divim Vam se... koliko pozitive se ovdje može naći to je čudo... 😊
Odlučili smo se na bebu bas kao ono sad raditi jer do sada je bilo ako bude-bude...
Menga prosla 21.10, naravno da sam bila razočarana jer sam htjela plusic, jos mi menga kasnila jedan dan a ja odmah poletila pravit test kad ono ćorak... 😕
E sad pitanje jedno.... poznanica mi pričala da je ona spolni odnos imala svaki drugi dan... eeee sad jel svaki drugi dan za vrijeme ovulacije ( jer imam onu aplikaciju ) ili svaki drugi dan kad mi menga prođe... hmmmm
Mi smo ovaj mjesec svaka dva dana nakom menstruacije i onda 3 dana prije ovulacije i dan nakon svaki dan
MalaLi moja prijateljica je nakon M kad joj je prošla imala svaka dva dana odnose, koristila je maybebaby i tak pratila O pa joj je upalilo...a ova druga nije ništ pratila, ne zna ni kad je imala zadnju M, dan neki dan D se keksala i sad trudna 🙊 nisam ja te sreće nažalost 🤣
Evo cure samo da podelim iskustvo.Ja nisam dizala noge,a taj zadnji put kao aj probam,svakako ne moze da odmogne.Muz je secam se prokomentarisao:E ako se ovako pravi beba,stvarno…ali mi je tako bas napravili 😊🙏 i sam sad govori tu poznaniku jednom koji radi sa suprugom na bebi,kaze kupite trakice za ovulaciju,tu bukvalno treba sat da se ubode,a ne dan.I noge na zid 😂 mislim,to je nas uspeh,svako ima drugaciju pricu naravno.
Monika,volite cokoladicu?😊 i mi,sve slatko.Muz kad hoce da je oseti,a ona bas tad mirna,kaze mi de uzmi malo cokolade da se druzim sa njom.I ona odmah reaguje 💗💝😋
Najviše ga osjetim poslije nekog obroka i slatkog. Kao da uzme pupčanu vrpcu u ruke i trese da i njemu nešto dođe u trbuh🤣
Magica mogla bit ti skroz potamnit potamnit večeras ali svakako sljedećih 12-36 sati pokrijte sve i uzivajte :)
Sortiraj odgovore
Najstariji