Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    29. Listopad 2018. 19:43

Ma to je najgore, kad bas nesto forsiras, onda ne ide.. kad si pustis mira, e onda se dogodi.. 

Ja ovu noc sanjala pozitivan testic.. po noci isla pisat 5x... Danas zivcana cijeli dan, placem radi takve gluposti da se divim samoj sebi, a ne mogu si pomoc... 
    A tek je 18 dc, nemoguce da bi bilo povezano s T, prije bi rekla da je PMS poceo 
    Vec idem sama sebi na zivce jer stalno razmisljam o tome, dns sam proucavala tommee tippee koš za pelene na netu, haha, nekad si mislim da imam previse vremena pa i previse razmisljam 

Grizli
    29. Listopad 2018. 20:08

Tratincica uh nemam bas iskustva sa infekcijama u ranoj trudnoci nisam nikad imala, al ne znam po meni je to malo neodgovorno od gin da prepise lijek jer joj je miris cudan. Nije ti napravila nikakve pretrage mislim bris i tako to. Isla sam sad citat pa sve studije tvrde da ta dijelatna tvar nije dobra u prvom tromjesečju. Ne znam ja bi iskreno prije pocetka uzimanja se konzultirala makar sa tim gin privatnim kod kojeg si vec bila. Jel imas ti jos kakve simptome koji bi upucivali na neku upalu infekciju i tako to. 

tratinčica_maslačak
    29. Listopad 2018. 21:07

Ma nemam nikakve simptome. Ni svrbez ni peckanje. Nista. Radila sam briseve na ureaplazmu, mikoplazmu, klamidiju i eserihiju prije mjesec i pol i bilo sve uredno, taman prije trudnoce. Papu sam radila u trecem mj, bio je uredan.

I sad mi je sve to riskantno nekako. Jer mi je propisala sedam dana to uzimati. Pricekat cu ja ipak iducu srijedu pa pitati ovu privatno sto ona misli. 

Ana Donna
    29. Listopad 2018. 21:10

Tratincica molim te idi kod drugog ginekologa po misljenje i najbolje napravi bris, bas me ovo sad razljutilo! Jer nekad doktori dijele te ljekove kao tic tac bonbone

Ana Donna
    29. Listopad 2018. 21:11

Tratincica ako ti je sve uredu onda može bit da se miris malo promjenio zbog trudnoce zna i to bit :)

Ana Donna
    29. Listopad 2018. 21:25

Monika tvoja priča, i od tratinčice je bas ono pravi primjer, što znaci ne razbijat glavu po cijele dane...znam da to nije nimalo lako, i to je normalno da se rastuzimo i isplaćemo...nekad se volim okupirat poslom, sportom, izlascima, putovanju, mužem hehe da ne mislim toliko o tome...i to pokusavam u zadnje vrijeme sto vise te stvari radit tako da budem sretnija i opustenija, jer zelim opet uzivat u keksu sa mužem, a do sad bi bila napeta i samo bi mislila na to, ali doslovno samo na to, i onda sam se pogubila cijela

pticatrkacica
    29. Listopad 2018. 21:50

Grizli imamo neki kao dogovor da cemo pricekati do drugog mjeseca. A tada cemo radit nalaze i sve ostalo i onda cu sve istjerat mak na konac. Zadnji put kad sam pocela preglede i nalaze umjesala se njegova obitelj kao sta trazis djavla vidis da su nalazi uredni, samo se treba opustit...bla,bla. I popustim pod otjecajem okoline. Zaokupiram se drugim stvarima u odredjenem djelu udaljim se i od supruga jer nismo isto razmisljali. Pokrenem vlastiti posao,rasteretim se psihicki i fizicki i ove godine si kontam bit ce,jer sad nema razloga da ne bude. Nekako sam si sve to u zivotu poslozila. I naravno onda pocnem pratit si ovulaciju pa simptome pa radit testove. I kako to sve ide. I onda dragi skontao da nisam sa svoja i da mozda fakat ima neki problem i sad kao ajmo sacekat do drugog mjeseca. Iako se nekako idalje nadam da cu do tad ostat trudna.
    Tesko je odgovarat na pitanja sta cekamo.
    A jos teze objasnjavat dijetetu zasto svi imaju brata ili sestru a on ne.
    Uglavnom,svakome je njegov kriz najtezi.
    Sad ce plodni dani pa vidjet cemo.
    Tebi zelim puno srece i kad vidim sta sve cinis najradije bi ovog svog ulogirala da te cita i da mu budes inspiracija.
    Svima zelim puno srece i da vjestica ne dodje  

tratinčica_maslačak
    29. Listopad 2018. 22:06

Ana Donna

Tratincica ako ti je sve uredu onda može bit da se miris malo promjenio zbog trudnoce zna i to bit :)

Pa tako si i ja nekako mislim. Jos me ginicka pita jesam li primijetila neki drugaciji miris. A jebem mu miša, kao da ju svaki dan snjofam 
    A nemam ni neki cudan iscjedak, ma nista... ne bi se htjela samo zeznuti s time na kraju. Hvala vam curke na savjetima 🙂 nadam se da cete nam se sve uskoro pridruziti na temi ljetne bebe 

Grizli
    29. Listopad 2018. 22:30

Tratincica ja bi onda svakako trazila drugo misljenje jer ko sta Ana pise nisu to bomboni pa eto nema veze popit ces ga. A posebno jer je zadnji nalaz ti bio uredan. 
    Pticatrkacica iskreno se nadam da ces ipak ako ne prije onda za Bozic dobiti plusic pod bor! 

• wintergirl
    29. Listopad 2018. 22:59

Napokon gotova menga, imam tu "sreću" da traje punih 6 dana. Cure da li nakon odnosa ostajete tako do jutra bez dizanja? Ja izdrzim nekih 15-20 minuta s nogama u zraku ali onda moram piškiti inače ne mogu zaspati...i onda sve izadje van..ili mozda to i nije važno jer ako će se nešto uhvatiti uspjet će pa makar to radili na stojećki?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.