Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Magica
    26. Listopad 2018. 19:49

Grizli

Samo Sanja drago mi je da si bolje… Hajmo onda skupa loviti plodne dane. 😉 meni 4dc tako da smo blizu.
    MAGICA u Rijeci brzo dobis termin. Javis se provi dan ciklusa ili prvi radni dan i zaista brzo daju. Mozes poslat i uputnicu skeniranu na mail ivf@kbc-rijeka.hr dobije se termin kroz 15 dana cca. Nemoj se iznenaditi guzva je velika i ambulanta za preglede radi od 12h. Sretno i javi koga su ti dodjelili… Svi su jako dobri bez zamjerke iako na prvu mozda izgledaju nezainteresirano.

Oticu 2.11 odma tamo napravit termin. Jer ciklus mi je ko zna kakav. 18.10 sam M dobila uz duphoston. I sad ko zna kad bi oped dobila. Tako da sigurno najbolje 2.11 otic napravit termin pa dok dobijemo termin cemo i sve dotle obavit sto jos treba. Od sutra cu pocet LH trakicama pratit dali imam ovulaciju. Koje vjerovatno nemam ali mozda ipak bude malo srce. 

MiniCooper26
    27. Listopad 2018. 10:13

Cure moje evo vratila se jucer iz berlina. Sad lezim i odmaram i pijem duphastone jos otkad san napravila test... Jucer sam kad san se obrisala poslije mokrenja vidila neku sukurvicu  nije to bilo nissta puno, dovoljno da se prepadnem naravno. Sa aviona sam direktni isla kod doktorice koja mi je rekla da nastavim sa duphastoneom i da mirujem. I narucila me na pregled za 2 tjedna

Grizli
    27. Listopad 2018. 10:25

Magica njima ti nema veze za prvi pregled kakav ti je ciklus i kada dobijes. Tako da mozes se za prve konzultacije javiti kad god. Ako nisi iz Rijeke onda samo posaljes mail da ni ne putujes odgovore stvarno u roku 24h maximalno. Jedino je problem sto ti oni nece rec sto sve trebas za njih obaviti dok ne dodjes na pregled. Al nista se ne ceka predugo tako da sve ces rijesiti. Ja sam proale godine krajem 12.mj dobila prvi termin, a do sad vec obavila tamo hrpu pregleda i 3 postupka tako da su dosta brzi bez obzira sto imaju jako puno pacjentica. 

Grizli
    27. Listopad 2018. 10:25

Mini samo miruj i uzivaj. Sretno u trudnoci 

MiniCooper26
    27. Listopad 2018. 11:49

Grizli hvala ti ❤️

• Pencil
    27. Listopad 2018. 11:55

Mini uživaj. Jel imaš već kakve simptome ?

• Magica
    27. Listopad 2018. 12:33

Grizli

Magica njima ti nema veze za prvi pregled kakav ti je ciklus i kada dobijes. Tako da mozes se za prve konzultacije javiti kad god. Ako nisi iz Rijeke onda samo posaljes mail da ni ne putujes odgovore stvarno u roku 24h maximalno. Jedino je problem sto ti oni nece rec sto sve trebas za njih obaviti dok ne dodjes na pregled. Al nista se ne ceka predugo tako da sve ces rijesiti. Ja sam proale godine krajem 12.mj dobila prvi termin, a do sad vec obavila tamo hrpu pregleda i 3 postupka tako da su dosta brzi bez obzira sto imaju jako puno pacjentica.

Hvala za informacije. Ma tu sam ja odma blizu pa najbolje cu otic pa napravit termin. 
    Sta mislis mi se isplati u ovce sad pratit ovulaciju trakicama? I kad je najbolje radit? 

Grizli
    27. Listopad 2018. 14:21

Magica koliko ti je trajao najkraci ciklus a koliko najduzi? Ima ti smisla sa trakicama pokusat otkriti dal imas O, al to ti nikad ni 100% recimo na mpo u rijeci omam osjecaj da ti doktori bas mrze te trakice jer su nepouzdane. Meni je moja dr predlozila da pratim svoje ponasanje tokom mjeseca i zaista mozea vec nakon 2 mj skuziti po svojim nekim postupcima da imas O ili da stize M. Potrebno je osluskivat svoje tijelo prije svega, al i ja koristim ponekad lh trakice kad sam van postupka cisto da nekako potvrdim svoju intuiciju. 

MiniCooper26
    27. Listopad 2018. 14:47

Pencil

Mini uživaj. Jel imaš već kakve simptome ?

Grudi natečene i bolne i vidljive su žile na njima, bradavice su se proširile...cigaru ne mogu smislit a pušila sam.. Kava mi se ne pije a bez nje ne bi mogla pocet dan.. Dosad san normalno isla na wc a jucer ni danas jos nisam bila 🤢gladna sam stalno.  Pa sad ne znam jesu li ovo neki simptomi ili ne..  Hahha.. Mislim da to varira od zene do zene

• Magica
    27. Listopad 2018. 14:57

Grizli

Magica koliko ti je trajao najkraci ciklus a koliko najduzi? Ima ti smisla sa trakicama pokusat otkriti dal imas O, al to ti nikad ni 100% recimo na mpo u rijeci omam osjecaj da ti doktori bas mrze te trakice jer su nepouzdane. Meni je moja dr predlozila da pratim svoje ponasanje tokom mjeseca i zaista mozea vec nakon 2 mj skuziti po svojim nekim postupcima da imas O ili da stize M. Potrebno je osluskivat svoje tijelo prije svega, al i ja koristim ponekad lh trakice kad sam van postupka cisto da nekako potvrdim svoju intuiciju.

28 dana ciklus sam imala dok sam pila kontracepcije. Unazad godinu dana sam imala M dva puta uz pomoc duphoston. Tako da nisam pametna vise kako sta i kad. Ma probavu sa trakicama pa cu vidjet a ionako idem idu i mjesec na human pa cemo vidjet sta ce rec. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.