Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    25. Listopad 2018. 22:57

Nove cure dobrodosle, samo hrabro i strpljivo doci ce bebe. A to sto ima cura koje ostaju neplanirano trudne nažalost nismo sve te srece. Al ja uvijek kazem i sebe tjesim najposebnija dijeca se najduze cekaju... Tako da tjesite se i vi nase bebe ce biti najposebnije. 😉
    SAMO SANJA zao mi je da si dobila M. Bas mi je krivo, sad samo daj sebi vremena da srce se umiri... Nadam se da ces vec ujutro biti bolje. 
    MRS ČIČI nije ti povisen AMH uredan ti je cak stovise super koliko ja vidim DHEA ti je povisen to je steroidni hormon i odgovoran je za mnoge druge hormone. Jel imas ti pcos? Jer povisen ti je taj hormon, a i omjer LH i FSH ti je nepovoljan. LH ti je veci, a trebao bi ti FSH biti veci i to najbolji omjer je 2:1. Ostalo ti je sve uredno. 
    MAGICA ne brini izvadi jos AMH i muz nek obavi spermio i onda se javi sa svim nalazima na humanu, tamo dr pregelda sto imas od nalaza, uzv pregled i uzme tvoju anamnezu i onda te uputi ako trebas jos sto od pretraga obaviti. Dobro bi bilo da imas ako vec nisi obavila to papa test, briseve, hormone stitnjace, splne hormone. Al uglavnom sto god nisi oni ti daju preporuku i kazu da kad sve skupis dodjes da vide sto i kako dalje. Nije humana nikakav SF , al je jako dobro da pokusaju utvrditi gdje zapinje. 

• Magica
    26. Listopad 2018. 08:33

Samo mi jos od muza treba spremio i ja taj AMH drugo sve imam. Koliko se dugo ceka nalaze za spremio.? Juce su mi na human rekli da dodem pocetkom mjeseca za termin i da se u roku od tog mjeseca dobije termin. Nadam se da je tako. Da se ne razduzi previse to sve. 

• Pencil
    26. Listopad 2018. 15:56

Magica

Samo mi jos od muza treba spremio i ja taj AMH drugo sve imam. Koliko se dugo ceka nalaze za spremio.? Juce su mi na human rekli da dodem pocetkom mjeseca za termin i da se u roku od tog mjeseca dobije termin. Nadam se da je tako. Da se ne razduzi previse to sve.

Ne znam di si, ali u Splitu na humanoj mislim da je bilo isti dan

• Pencil
    26. Listopad 2018. 16:00

Cure moje ako još jednom čujem nekoga da mi daje savjete da se trebam opustit opalit ću ga šakom po nosu. Šta oni misle,  valjda da se mi ukočeni seksamo pa će nam oni savjetima pomoć da se otkočimo. Ok opustiš se i onda valjda magicno svi nalazi se poprave ili šta ?! Još kad mi to kaže mlađa i školovana osoba ono užas 

• Magica
    26. Listopad 2018. 16:11

Ja sam u Rijeci a valjda je to svugdje isto.?

Samo_Sanja
    26. Listopad 2018. 16:12

Draga Grizli evo danas sam smirena i spremna za nove pokušaje . Jedva čekam sljedeću ovulaciju i plodne dane, taman ce suprug bit doma, ako uspije dobit slobodne dane, pa se bacamo na posao.. Vidim ja da ni njemu nije lako kad mu kažem dobila sam.. Ali pružamo  jedno drugom podršku. ❤

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

• baby
    26. Listopad 2018. 16:27

I meni je zalosno kad osobe govore da se opustis i ne razmisljas o tome..to nam je najveca radost i zelja i kak da ne razmisljamo o trudnoci .

Samo_Sanja
    26. Listopad 2018. 18:41

baby

I meni je zalosno kad osobe govore da se opustis i ne razmisljas o tome..to nam je najveca radost i zelja i kak da ne razmisljamo o trudnoci .

Slažem se. .Lako je drugima govorit kad nisu u našoj koži 

https://lbdf.lilypie.com/LTOpp1.png

Grizli
    26. Listopad 2018. 19:22

Samo Sanja drago mi je da si bolje... Hajmo onda skupa loviti plodne dane. 😉 meni 4dc tako da smo blizu. 
    MAGICA u Rijeci brzo dobis termin. Javis se provi dan ciklusa ili prvi radni dan i zaista brzo daju. Mozes poslat i uputnicu skeniranu na mail ivf@kbc-rijeka.hr dobije se termin kroz 15 dana cca. Nemoj se iznenaditi guzva je velika i ambulanta za preglede radi od 12h. Sretno i javi koga su ti dodjelili... Svi su jako dobri bez zamjerke iako na prvu mozda izgledaju nezainteresirano. 

• baby
    26. Listopad 2018. 19:25

Pokusavam ne misliti o tome ali mi je stalno u glavi..obecala sam samoj sebi da ne budem nikakve simptome pripisivala trudnoci, razocarenje je prejako..a ni test ne mislim raditi dok mi ne bude bar jedan dan kasnila..tak planiram i nadam se da budem izdrzala da to tak bude.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.