Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    15. Listopad 2018. 08:48

Cure zaoi je da ste dobile M! 😕
    Babylove sretno u novom ciklusu mpo da bude ogromna beta. Ides stimulirani jel da?

• Babylove
    15. Listopad 2018. 09:34

Grizli

Cure zaoi je da ste dobile M! 😕
    Babylove sretno u novom ciklusu mpo da bude ogromna beta. Ides stimulirani jel da?

Hvala ti 💖 pa da sad radim nove nalaze neke i pocetkom 11 mj se moram javiti prije M da idem po lijekove... e sad nadam se da nema nikave bakterije.. ako i ima da cemo to rijesitii do 11 mj.... ovu M sada treba dobiti u srijedu kada mi i brisevi trebaju biti gotovi... uglavnom jos jedna M pa krecemo sa sljedecom u nove borbe 🤞

PatriciaZG
    15. Listopad 2018. 09:40

Cure moje, zao ki je zbog vjestice....znam koliko ste cekale plusice ovaj mjesec. Nekako smo sve htjele da bude konacan. A nije se dalo.
    Sinoc sam citala neki clanak na jednom kanadstkom mummy portalu o utjrcaju polozaja mjeseca na plodnost. Po istrazivanjima, najmanje djece se zacne u ranu jesen. Pa eto, dosta nas je ovih dana potbrdilo statistiku. Svejedno, stavite tocku na prrosli ciklus i gledajte naprijed. Mora jednom uspjeti...
    Idemo zenice, odbolovat, slpremit uloske u ladicu i krenut u novu nadu.
    Moja je vjedtica jos tu, 5dc....nadam se da je to to za ovaj put i da polako mozemo krenut... 
    Treba delat 😂

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

• Darkangel0404
    15. Listopad 2018. 12:20

pozdrav dali je ovo pozitivno ili negativno? 

mrs_čiči
    15. Listopad 2018. 13:10

Koliko ja znam i druga crtica treba biti ispunjena i pisati tjedni ako se radi o trudnoci

• Babylove
    15. Listopad 2018. 13:18

Darkangel0404

Malo mi nije jasan ovaj test...  sto pise u uputama kako treba izgledati pozitivan test? Znam da inace pisu i tjedni trudnoce na takvim testovima

• Darkangel0404
    15. Listopad 2018. 14:24
  • Darkangel0404
    15. Listopad 2018. 14:26

Babylove

Darkangel0404

Malo mi nije jasan ovaj test… sto pise u uputama kako treba izgledati pozitivan test? Znam da inace pisu i tjedni trudnoce na takvim testovima

MiniCooper26
    15. Listopad 2018. 14:55

Drage moje trudnice i trudilice  evo mene malo..pratim vas ali nisam dugo pisala. Nema nista novo brojim sitno do kraja sezone. Popila sam zadnji gynositol ima par dana i odlucila napravit malu pauzu od njega da vidim sta ce bit.  Pijem prenatale i vitamin d. Danas 25. Dan ciklusa.  Bit ce sta bude 😁 kendural c za zeljezo su mi narucili u ljekarni, nije jos dosao 🤢 sad kad zavrsi sezona pa cu se sebi posvetit malo prehranu izmijeniti i malo tjelovježbe ubaciti. Muz planira u teretanu jer mora zbog nekih zdravstvenih razloga.. Ima problema sa koljenom. Tako da cemo koliko toliko promjeniti zivotni stil sto se toga tice pa cemo vidjeti... Saljem vam svima velike poljupce ❤️😘😘😘😘

Grizli
    15. Listopad 2018. 15:24

Onaj test je negativan. Nisam zapamtila nick od cure koja je pisala. Da je pozitivno pisala bi ti i brojka dole ko sto je u uputama naznaceno. 
    Joj curke lose vas popratim ovih dana imam ludnicu, al pratim vas koliko stognem. Samo da ste sve dobro i da idemo u akcije. Neka je bila pisala da ima grceve kad se umiri u drugom dijelu cijlusa, jel to tu neka rekla od vas? Ne mogu naci koja pa da vidim kako je ta curka nam...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.