Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Listopad 2018. 15:40

Pozzz, pridruzujem se trudilicama. pratim vas vec neko vrijeme.

Mi pokusavamo vec par mj, imam osjecaj kao da je to cijelu vijecnost, ali zapravo je mozda 3, 4mj.. 
    Zadnja m jos traje, ovaj mj je kasnila i bila sam uvjerena da je to to i eto vjestice, tako da vise ne pratim simptome i ne radim testove prije ocekivane M jer cu izludit.
    Nas najveci problem je sto ne znam tocan dan ovulacije, jer nekad ciklus traje 28d, a nekad 34d kao ovaj sad. 
    Pokrivamo sve dane za koje mislim da bi mogli biti dobitni. 

Ne zelim jos koristiti trakice niti dizati frku, ali znate kako je to kada se svaki mj nadas, a M ipak dodje.
    Pijem folnu A-Z mama i od ovog ciklusa cu probat uzimat kapsule vrkute iz DMa pa cemo vidjet sta ce biti 

• Magica
    15. Listopad 2018. 15:56

Pozdrav svima
    Evo nova sam ovdje pa neznam di pripadam. 
    Radimo od pocetak godine na bebici ali dosad nista od bebice.
    Imam ne redovitu mengu. Zadnji puta sam imala 24.5 i dok. Mi dal Duposton da bi dobila mengu da mogu hormone izvadit. 5.10 sam pocela piti duposton 2×1.10dana.
    10.10 mi na lh trakicama pokazivalo da imam ovulaciju. Jel to moguce? Dali ko zna?jel postoji mogućnost da sam ostala trudna? 

mala_mrvica
    15. Listopad 2018. 18:31

Sada gledam nalaze od svog doktora sto sam bila prije 15 dana, i pise debljina endometrija je u taj dan bila 9,2mm, a sada citam da je normalna debljina endometrija za vrijeme ovulacije 8-12mm. Da li to znaci da sam ja bila u ovulaciji kada sam bila kod njega? Jer sam ja njega pitala moze li mi po jajnicima reci da li sam u ovulaciji on je rekao da ne vidi ovulaciju u najavi. Jer sada ispadne kao da dva mjeseca nisam imala ovulaciju. I nemogu da vjerujem da kod privatnika treba 15 dana da bude papa test gotov, isprepadao me sa ranicom na maternici i toliko im treba da nalaz jedan urade danas je tacno 2 sedmice kako sam isla na pregled 

Lalla
    15. Listopad 2018. 20:58

Uf meni je zadnji papa na sistematskom bio napokon bez cin. Dosao prije 10 dana. Do tad 3 godine cin1 ili 2. 

Evo 24 dc i nista jos ne osjecam. Osim sto mi se dole upalilo za vikend (mislim od bicikla). Sad je vec bolje, al pise da moze biti simptom trudnoce - promjena vaginalne flore.  Ako ne dodje do petka, radim test 

mala_mrvica
    15. Listopad 2018. 22:18

Lalla

Uf meni je zadnji papa na sistematskom bio napokon bez cin. Dosao prije 10 dana. Do tad 3 godine cin1 ili 2.

Evo 24 dc i nista jos ne osjecam. Osim sto mi se dole upalilo za vikend (mislim od bicikla). Sad je vec bolje, al pise da moze biti simptom trudnoce - promjena vaginalne flore. Ako ne dodje do petka, radim test

Dragaaaa sretnooooo sa testooom  Da bude jos plusica do kraja mjeseca 

15. Listopad 2018. 22:23

Drage trudilice, citam vas i mislim na vas.
    Ja i moja beba smo pri kraju 5.tjedna i prokrvarila sam :(
    Otisla sam odmah u bolnicu i primarijus me zadrzao preko noci. Dobila 4 tabl progesterona i sad cekam do jutra betu i uzv...

tratinčica_maslačak
    15. Listopad 2018. 22:28

Ajme malina, bas mi je zao  nadam se da ce sve proci dobro. Uz tebe smo draga 

Ana Donna
    15. Listopad 2018. 23:08

Ajme Malina :( drzi se, nadam se da ce bit sve uredu 🙏🙏

MiniCooper26
    16. Listopad 2018. 00:19

Malina nadam se da bude sve ok ❤️

mrs_čiči
    16. Listopad 2018. 05:36

Malina08 drzi se, bas mi je zao 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.