Malina08 ja imam problema sa migrenama, znaju me rasturati, meni je doktorica dala maxalt i dexomen. Maxalt nikad popila jer mi je rekla kolegica da tu terapiju piju epilepticari, jer je terapija za epilepsiju, i kad se navuces na nju nakon nekog vremena da ti Bog dragi vise ne moze pomoc kod bilo kakvih bolova.
Ja sam uzela Dexomen za migrene, i to je meni presavrseno, meni pomogne svaki put, nezgodno jer se treba popiti prije nego bas bas uvati, a tako je kod svake sto se tice migrene...
Baby pa ne mora uvijek biti sluzi. A za odnose najbolje ti je svaki drugi dan, kako e sad to ti slabije mogu pomoc... Dakle kako vama odgovara! 😀
Medi iiiiimaaaaa me ima, malo sam uzorpirana sa sestrom. a sad ne zna za temperaturu malo je preniska da za T, al nije ti bazalna jer si ju kasno mjerila. Provjeri ujutro prije nego ustanes u usima mjeriti. Razlika izmedju pazuha i usta nije bas tako visoka. Koji dan ciklusa ti je danas? I koja ti je inace temperatura obicna? I ponovi ako mozes test?
Bokić curke.
Kako ste mi vi danas?
Evo ovako cula sam da su naručja i vrkutka pomogle pri zacecu.
Pa sad da li neko ima iskustva s tim.
Počeka bih piti za lagane menstruacije, a i ako pomogne pri zacecu.
Pozdrav curke moje😍😍😘😘😍
Malina08 ja imam problema sa migrenama, znaju me rasturati, meni je doktorica dala maxalt i dexomen. Maxalt nikad popila jer mi je rekla kolegica da tu terapiju piju epilepticari, jer je terapija za epilepsiju, i kad se navuces na nju nakon nekog vremena da ti Bog dragi vise ne moze pomoc kod bilo kakvih bolova.
Ja sam uzela Dexomen za migrene, i to je meni presavrseno, meni pomogne svaki put, nezgodno jer se treba popiti prije nego bas bas uvati, a tako je kod svake sto se tice migrene…
Mrs, a jesi li trudna?
Meni je maxalt super, prodje me migrena i spavam ko' zaklana. Probala sam Imigran isto, jako dobro...
Ali me brine sad ta konzumacija u trudnoci :(
Meni stvari ipak nisu došle. Jučer dvi kapljice pa nista. Sutra je zadnji rok kad bi trebala dobiti pa ako ne dođe radim test ponovo
Monika,i ja sam na +7kg,nista sem stomaka nemam viska za sad. 😊
Ja imam stomak, a noge mi dobile celulit. Ali inače sam mu sklona na donjem trapu pa me ne čudi.
Ovo je od prije par dana.
Baš si nam zgodna uživaj draga !
Malina08 nisam trudna, zaboravila sam da si ti trudna. Ne znam to bi trebala pitati dr ili ginekologicu... ja sam dobila dijagnozu prije tri mjeseca i neku malu cisti na mozgu ali nista strasno...
Pencil to se meni dogadja danas isla piskila malo. Soroz krvi i na papiru sada na ulosku jos nista.... Ja sam svoju turu plakanja odradila ali cure moje ja sam u 7 ostala trudna mislim u 6 a u 7 dobila regularnu menstruacinu zato se scaki mjesec od tad bojim i radom testove i kad dobijem ko luda jer me bas strah da opet sebi isto ne npravim... Svim curkama zelim puno snage a i sebe jer ja sam je danas potpuno izgubila...
Želim male bebane <3 <3 <3
Pencil mislim da si ipak trudna, mozda se nesto desava. Sta mislis da napravis jos jedan test ujutro ili jos bolje betu? ❤️
Pencil mislim da si ipak trudna, mozda se nesto desava. Sta mislis da napravis jos jedan test ujutro ili jos bolje betu? ❤️
Da bar draga moja. Ako n dobijem danas, radim ujutro
Sortiraj odgovore
Najstariji