Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Raštika
    16. Listopad 2018. 07:21

Malina...❤️❤️❤️❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mika111
    16. Listopad 2018. 07:29

Malina samo hrabro, nadam se da ce biti sve u redu🙏🙏.

Ivcy1306
    16. Listopad 2018. 07:33

Lijep pozdrav cure, redovno vas pratim ali ne pisem.. cestitam svim curkama koje su docekale svoj plus a nama trudilicama da ga uskoro docekamo. 
    Kod mene je situacija sljedeca, sutra mi je 28.dan ciklusa a vec par dana nekakav bijeli proziran iscjedak imam, ovulacija nije sigurno jer tocno znam kad je bila i pokrili smo par dana prije i na sam dan i jos iza itd.ajmo reci da smo stvarno bili vrijedni ovaj mjesec.. medjutim sad me to zbunilo, najave da bi menga mogla doci nema nikakve.. pa eto grizli, znas li moze li taj iscjedak biti simptom trudnoce? 
    Jer se toga ne sjecam od prosle trudnoce, tada mi je jedini simptom bila zgaravica koju sam dobila prije nego sam i saznala da sam trudna.

Babyq
    16. Listopad 2018. 08:07

Malina nadam se da je sve u redu.🙏

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

16. Listopad 2018. 08:22

Hvala vam cure ❤❤
    Evo bila vizita, beta je 9678 sto je super tako da sad cekam UZV pa cemo vidjeti sto dalje

• bennny20
    16. Listopad 2018. 08:25

Prijavila sam se zbog druge teme ali evo usla sam.i ovdje... i mogu vam reci da sam i ja jedna od trudilica kako vi kazete! Pa drage moje "supatnice" i "suputnice" sretno nam svima! 
    Malina...biti ce sve ok...samo pozitivno! 

• bennny20
    16. Listopad 2018. 08:28

Cure.... da li je koja imala ovakav slučaj? 25.9 sam pocela krvariti. To je bilo 10 dana prije nego sto sam trebala dobiti mengu. I onda me 1 dan prije termina menge poceo boliti trbuh i svi simptomi kao da mi je prvi dan i zakljucila ok sad je stigla menga i jace sam krvarila. I to je trajalo samo 3 dana. I onda nista i sad opet krenulo nakom 7 dana. Smedje crveni iscjedak…konstantno prisutan. Znaci nije kravrenje da moram nositi nocni ulozak nego onako stalno prisutno smeckasto crveno sa komadicima guscim. 
    Do svog ginekologa ne mogu doci a drugi me narucio tek za tjedan dana.... 

16. Listopad 2018. 08:59

Benny, zasto navecer ne odes na odjel gineklogije? Ja sam se sinoc svega nacitala sto se tice i krvi i iscjedaka i uopce ne znam sto da ti kazem. Navecer poslije 19h odi na odjel i odmah ce te pregledati, ovako se samo patis i brines i citas sama internet.. sretno!

• bennny20
    16. Listopad 2018. 09:28

malina08

Benny, zasto navecer ne odes na odjel gineklogije? Ja sam se sinoc svega nacitala sto se tice i krvi i iscjedaka i uopce ne znam sto da ti kazem. Navecer poslije 19h odi na odjel i odmah ce te pregledati, ovako se samo patis i brines i citas sama internet.. sretno!

Imas pravo ali nekako si mislim kaj ak nije nis a idem bezveze... nemam pojma ni sama kaj da radim...

• bennny20
    16. Listopad 2018. 09:30

A i ne znam kak cu doci na hitnu i reci to traje vec danima... to me muci... 😏 znaci nije hitno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.