Pozdrav zenice!
Ja vas stalno citam ali ne pisem puno,malo sam u guzvi.
O je iza nas,pokrili jesmo,sada cekanje.rekla sam si da necu nista osluskivati ni nadati se previse,pa sta bude.
Muz ide na spermiogram u 11 mj pa cemo vidjeti sta i kako dalje.Zelim vam svima puno srece i plusica!😘
Cure…. da li je koja imala ovakav slučaj? 25.9 sam pocela krvariti. To je bilo 10 dana prije nego sto sam trebala dobiti mengu. I onda me 1 dan prije termina menge poceo boliti trbuh i svi simptomi kao da mi je prvi dan i zakljucila ok sad je stigla menga i jace sam krvarila. I to je trajalo samo 3 dana. I onda nista i sad opet krenulo nakom 7 dana. Smedje crveni iscjedak…konstantno prisutan. Znaci nije kravrenje da moram nositi nocni ulozak nego onako stalno prisutno smeckasto crveno sa komadicima guscim.
Do svog ginekologa ne mogu doci a drugi me narucio tek za tjedan dana….
Benny tako je kdo mene bilo i bila sam trduna i na kraju jer isto nisam mogla naci ginekologa spontani....otidji doktoru sto hitnije !
Malina drzim ti fige da sve bude ok , bitno je da si u dobrim rukama, moras mirovati.
Želim male bebane <3 <3 <3
Malina, cuvaj se mila! Bolje da te u bolnici prate, nego da si doma. Ne citaj bedastoce po internetu. Po njemu, gptova si!
Dobro dosle nove cure! Sve smo tu sa istim ciljem. I bit ce!
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Zenskice, pitanje o vjestici. Imala sam kiretazu u lipnju, menstruacija stigla, ali potpuno drugacija nego prije kiretaze. Uredan je ciklus na 26 dana, ali je obimnija za 20%-30% i ne traje vise 5, nego 7 dana. Imam male ugruskice prva dva dana. Uopce nije bolna, odradim je na nogama. E sad, cure koje su imale kiretazu, da li vam se ciklus promijenio? Je li rano ocekivat da se 4 mjeseca nakon kiretaze sve poslozi? Naravno, ici cu ginekologu, ali zanimaju me iskustva. Please, pisite!
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Malina drago mi je da je sve ok, beta je stvarno odlična. Super što si odmah išla u bolnicu prije nego se nešto ne daj bože desilo.. sad lijepo miruj i posloži se u glavi, nema mjesta panici :)
Ja sam danas napravila betu i nalaz pokazuje 2606. Sad ne znam je li to ok, zadnja menstruacija mi je bila 8.9., znači sad bi bila trudna 5+3. Što mislite, hoće li se idući tjedan već čuti otkucaji na uzv?
Zenskice, pitanje o vjestici. Imala sam kiretazu u lipnju, menstruacija stigla, ali potpuno drugacija nego prije kiretaze. Uredan je ciklus na 26 dana, ali je obimnija za 20%-30% i ne traje vise 5, nego 7 dana. Imam male ugruskice prva dva dana. Uopce nije bolna, odradim je na nogama. E sad, cure koje su imale kiretazu, da li vam se ciklus promijenio? Je li rano ocekivat da se 4 mjeseca nakon kiretaze sve poslozi? Naravno, ici cu ginekologu, ali zanimaju me iskustva. Please, pisite!
Patricia ja sam imala spontani u 7 mjesecu, bez kiretaze.Ali želim da ti kazem da je moja menstruacija uvijek prebolna bila u 8 kada sam dobila onako srednji bolovi, u 9 isto tako sad ovaj puta nista osjetila nisam, dakle to je drukčije ali upravo ti ugrušci evo i sada stvarno ispadaju doslovno iz mene a i menstruacija je crne boje , pa se malo bojim sta bi to moglo biti...hmh ???
I curke planiram da kupim taj digitalni test on je jel tako za trajnu upotrebu ?
Tratincice, ja sam 7.9.
:)
Evo me i sa UZV, 15mm je vrecica, plod se jos ne vidi (5+4 sam).. kaze da ako se do petka ne vidi da moram na pobacaj. Nije li to PRERANO za takav zakljucak?
Anyway, do petka moram tu bit -.-
Da jeste ako beta raste ni slučajno !!!!! Ako beta bude rasla sa bebacom je sve ok ne daj d ati rade pobačaj jer znam milion slučajeva gdje se tako rano ne vidi plod,,,Molim Boga za tebe i tvog bebača ,....sta je ovo zene pa ovako nam se dešava... samo da izdržimo ove sve stresove :(
Sortiraj odgovore
Najstariji