Monika imas presladak trbuh. nadam se da ce problemi nestati da uzivas u ostatku trudnoce
znam dvije curke koje su se isto borile sa uroinfekcijama tijekom trudnoce pa na kraju rodile sasvim zdrave bebe. Bit ce to sve ok.
Tata i svjesna, prekrasno je slusati vase slatke muke. Vjerujem da je neopisivo osjetiti zivo bice koje se krece u tebi, jedva cekam
Pencil, i meni to zvuči kao biokemijska. Ja sam predprosli ciklus imala slicnu situaciju, dva testa koja su pokazala neke sjene i treci negativan ko suza da bi nakon 10 dana kasnjenja dosla M. Tad sam bila uvjerena da nije bilo ovulacije, ali sad sumnjam da je bila biokemijska. No kako kaze tata, to je samo znak da mkzes zatrudnjeti i da treba biti uporan
Cure, ima li koja problema sa migrenama? Ja koristim Maxalt, sinoc me oprala i popila sam tabl...nisam jos uspjela saznati sto cu s migrenama u trudnoci..:(
Curke evo i mene svim trudnicama zelim. Sto uspjesniju i laganiju trudnocuu.. Pencil jako mi. Je zao ali kao sto. Kazem novi mjesec nova pobjeda.. Ja sam sada sa hitne stigle uzasne glavobolje sam imala danas i mantanje i neravnoteza konstanta i doktor mi izmjerio pritisak zamislite 90/60 skroz nizak ja mu ispricam da trevam dobiti u ponedeljak pa on kaze da ta vrtoglavica bol u glavi i nizak pritisak upucuje na trudnocu jos kao ako imam probadanja u trbuhu talo da mi nije dao nista a htio je infuzinu poslao me da jedem nesto slano pa ako mi opet bude bas bas lose da dodjeem... Ne znam da li da se nadam ali sama seb8 jesam cuda... Hm sta vi mislite?
Želim male bebane <3 <3 <3
Medi nije mi jasno zasto ti nije dao infuziju kad nnu u trudnoci mozes dobiti jer to je obicna sol i voda ili secer. Zao mi je da ti je lose, zaista pojedi nesto i odmaraj. Do ponedjeljka... A mogao te i vaditi krv poslat a ne tako nagadjat pa biti siguran dal je to ili je problem neku drugi. Sto me nerviraju takvi doktori
Medi nije mi jasno zasto ti nije dao infuziju kad nnu u trudnoci mozes dobiti jer to je obicna sol i voda ili secer. Zao mi je da ti je lose, zaista pojedi nesto i odmaraj. Do ponedjeljka… A mogao te i vaditi krv poslat a ne tako nagadjat pa biti siguran dal je to ili je problem neku drugi. Sto me nerviraju takvi doktori
Nema mila u nas u bolnici se ne moze to vaditi nego moramo. Ici u glavnu bolnicu koja je udaljena dat vremena od mog grada inace na hitnoj su samo hitni slucajevi i igrom slucaja i ja hihi... A infuzija koju mi je htio dat sastoji neki lijek pa zbog toga vjerobatno nije a ja se cudim da je nizak pritisak siptom trudnoce samo eto sta me rauzvjerava je to sto mi je tenp 36.00 da li je moguca uopce trudnoca sa tom temperaturom
Moram. Jos nesto napisati temperatura je 36 ali isod pazuha sad nesto kontam da sam stavila u usta mozda bi veca bila... Jer sam cula da ispod pazuha pokazuje manje
Pencil ja mislim da je to ppzitivan test ali jos uvihek mala kolicina hcg…
Grizli meni je jako lose jucer sam dosla sa posla i toliko umorna i pospana a bas dugo spavam po noci, onda te vrtoglavicr uzasne cijelu noc se budim tako bude mi mucno sa tim vtroglavicama ne znam sta bi to moglo biti i povremeno probadanje u stomaku koji je napuhan huhh… Cekam ponedeljak pa cemo vidjeti… Curke vibriram za vas :*
Draga od cega su ti vrtoglavice? Evo ja vec dva dana lezim od istih :0
MissT
Pa eto napisala sam da mi je pritisak jako nizak 90/60 pq vjerovatmo zbog toga a iskreno se nadam da j3 to rani znak trudnoce ti jesi li dobila ili cekas kao i ja??? I mozes mi pojasniti to za temperaturu ako znas
Trebam savjet u vezi odnosa u plodnim danima..Kada, koliko cesto? Planiram ovaj mjesec koristiti trakice za ovulaciju...prosli mjesec je po ultrazvuku bila ovulacija ali od sluzi nista..uopce nisam primijetila neku promjenu pa cu zato s trakicama sad
Sortiraj odgovore
Najstariji