Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pencil
    14. Listopad 2018. 12:53

Jel se ta beta mora naraštaja vadit? 

• Pencil
    14. Listopad 2018. 12:53

*natašte 

_svjesna
    14. Listopad 2018. 13:53

Ne mora, mozes bilo kada vaditi. 

MalaTajna222
    14. Listopad 2018. 15:08

Tratincica,Ana Donna, evo me dobro san. Lako se umorim , ali sve je ok.stomak mi je narasao unazad tjedan dva pa se bas vidi.tratincica pridruzi nam se u grupi sa proljetnim bebama.Ana, nadam se da ti nece dociiii🙏❤

MalaTajna222
    14. Listopad 2018. 15:09

Pencil, sretno zeno sutra !!!🙏

• baby
    14. Listopad 2018. 15:39

Grizli

Baby pa ne mora uvijek biti sluzi. A za odnose najbolje ti je svaki drugi dan, kako e sad to ti slabije mogu pomoc… Dakle kako vama odgovara! 😀
    Medi iiiiimaaaaa me ima, malo sam uzorpirana sa sestrom. a sad ne zna za temperaturu malo je preniska da za T, al nije ti bazalna jer si ju kasno mjerila. Provjeri ujutro prije nego ustanes u usima mjeriti. Razlika izmedju pazuha i usta nije bas tako visoka. Koji dan ciklusa ti je danas? I koja ti je inace temperatura obicna? I ponovi ako mozes test?

Većinom sam imala sluzavi iscjedak pa me začudilo...probali budemo svaki drugi dan :D 

• medi89
    14. Listopad 2018. 16:52

Ja sam ipak dobila i to dan prije mnogo sma danas tuzna svim curama puno srece zelim... ❤️

Želim male bebane <3 <3 <3

tratinčica_maslačak
    14. Listopad 2018. 16:54

Pencil mozda bi bilo najbolje da odes vaditi betu pa ces biti sigurna. 
    Mala tajna bebinjo radi mjesta zato trbuh raste  jel znas vec i spol? Ja cu ipak raditi betu prvo i cekati prvi uzv prije nego se prikljucim na druge teme. Strah je prevelik 

tratinčica_maslačak
    14. Listopad 2018. 16:56

Medi bas mi je zao zbog M. No glavu gore, vec iduci ciklus moze biti dobitan 

Ana Donna
    14. Listopad 2018. 18:39

Pencil sretno sutra i javi nam beti, drzim 🤞 
    Malatajna, drago mi je da ste ti i bebica dobro, drzi se 😘
    Ja sam jutros dobila, pomalo očekivano...jošsam se prehladila, ali bar je nedjelja pa mogu odležati ne moram na posao...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.