Tratincica,Ana Donna, evo me dobro san. Lako se umorim , ali sve je ok.stomak mi je narasao unazad tjedan dva pa se bas vidi.tratincica pridruzi nam se u grupi sa proljetnim bebama.Ana, nadam se da ti nece dociiii🙏❤
Baby pa ne mora uvijek biti sluzi. A za odnose najbolje ti je svaki drugi dan, kako e sad to ti slabije mogu pomoc… Dakle kako vama odgovara! 😀
Medi iiiiimaaaaa me ima, malo sam uzorpirana sa sestrom. a sad ne zna za temperaturu malo je preniska da za T, al nije ti bazalna jer si ju kasno mjerila. Provjeri ujutro prije nego ustanes u usima mjeriti. Razlika izmedju pazuha i usta nije bas tako visoka. Koji dan ciklusa ti je danas? I koja ti je inace temperatura obicna? I ponovi ako mozes test?
Većinom sam imala sluzavi iscjedak pa me začudilo...probali budemo svaki drugi dan :D
Ja sam ipak dobila i to dan prije mnogo sma danas tuzna svim curama puno srece zelim... ❤️
Želim male bebane <3 <3 <3
Pencil mozda bi bilo najbolje da odes vaditi betu pa ces biti sigurna.
Mala tajna bebinjo radi mjesta zato trbuh raste jel znas vec i spol? Ja cu ipak raditi betu prvo i cekati prvi uzv prije nego se prikljucim na druge teme. Strah je prevelik
Medi bas mi je zao zbog M. No glavu gore, vec iduci ciklus moze biti dobitan
Pencil sretno sutra i javi nam beti, drzim 🤞
Malatajna, drago mi je da ste ti i bebica dobro, drzi se 😘
Ja sam jutros dobila, pomalo očekivano...jošsam se prehladila, ali bar je nedjelja pa mogu odležati ne moram na posao...
Sortiraj odgovore
Najstariji