Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MissT
    14. Listopad 2018. 19:34

medi89

Pa eto napisala sam da mi je pritisak jako nizak 90/60 pq vjerovatmo zbog toga a iskreno se nadam da j3 to rani znak trudnoce ti jesi li dobila ili cekas kao i ja??? I mozes mi pojasniti to za temperaturu ako znas

Pokusavam loviti komentare od zadnjega kojeg sam procitala pabsam tek kasnije procitala tvoj komentar... Sry... Da i meni je tlak bio 100/60 evo danas treci dan kako mi je sve pocelo mogu reci da se osjecam malo bolje... Neznam za temperaturu :/ meni je m taman prosla tako da mislim da je nevezano za trudnocu... Iako se uvjek nadamo ali eto mislim da je ovaj put ipak neki drugi razlog.... :/

MissT

mala_mrvica
    14. Listopad 2018. 21:23

Pencil Draga zelim ti da ne dodje  kao sto zelim i sebi da ne dodje jos 3 dana 
    Medi Stvarno mi je zao sto si dobila, nadam se da ce ako Bog da sljedeci mjesec biti dobitni 

mala_mrvica
    14. Listopad 2018. 21:35

Zene jedno malo cudno pitanje hahaha  Da li vam se desavalo da od grceva u stomaku pred dolazak ili nedolazak menstruacije (radije bi sada razmisljala samo o nedolasku ) imate potrebu da jako cesto u toku jednog dana ispustate gasove?  To mi se desava evo ima vec nekoliko dana, postalo me stid vise pred MM jer nemam kontrole nad tim 

• medi89
    15. Listopad 2018. 07:30

alilu

medi89

Pa eto napisala sam da mi je pritisak jako nizak 90/60 pq vjerovatmo zbog toga a iskreno se nadam da j3 to rani znak trudnoce ti jesi li dobila ili cekas kao i ja??? I mozes mi pojasniti to za temperaturu ako znas

Pokusavam loviti komentare od zadnjega kojeg sam procitala pabsam tek kasnije procitala tvoj komentar… Sry… Da i meni je tlak bio 100/60 evo danas treci dan kako mi je sve pocelo mogu reci da se osjecam malo bolje… Neznam za temperaturu :/ meni je m taman prosla tako da mislim da je nevezano za trudnocu… Iako se uvjek nadamo ali eto mislim da je ovaj put ipak neki drugi razlog…. :/

Ne znam sta je sa nama, ti ako si imala nema teorije da si trudna jer tek 10 d ciklusa počinju plodni dani i to ako su ciklusi redovni, a evo i ja dobila i dalje mi s evrti doba se okrece povremeno jutros ustala na psoao kad ne pado, ja cu ipak ici vaditi nalaze za svaki slucaj da vidim jel sve ok jer ne vjerujem da mi se bez ikakvog razloga ovo desava...
    Cure da i meni je zao, jos vise mi je zaop jer ovaj ciklus sam bila razapeta siptomima stavrno em cijelo vrijeme stomak bolio, cicke su enpodnosljive bile,stomak natecen, mucnine i ja opet dobila....znaci ni jedan jedini siptom ja vise pratiti necu jer mi je muka od toga iskreno, svaki put nesto novo i svaki put dobijem,...kontam da ovaj mjesec nikako ne idem ginekologu i pokusam se malo opustit od svega toga jer mi je iskreno muka vise :(

Želim male bebane <3 <3 <3

Raštika
    15. Listopad 2018. 07:45

Jutro svima 🙋🏽

Medi, samo pomalo. Nema od sikiranja nista. Lako reci, znam znam. Ja sam tek u ovaj ciklus usla toliko neoptreceno i ako se vec vidim kad bude dan/dva pred mengu kako se analiziram.... 😂😂😂 Moram priznati da mi je sve odmah opustenije i bez panike. A nek bude kako bude, ako dodje menga oplakat cu je, pozdravit ju i zamolit da iduci termin ode negdje drugdje. 
    Lizem maybe baby, pratim kalendar i jedino sto sam osluskivala tijelo kad je bila ovulacija. To je sva moja ovomjesecna angaziranost. Ali moram opet napisati da me cicke jos nisu pocele bolit...a to je stvarno neobicno za mene al ocito i nije. 😂 I bome me pere neka napaljenost, plodni dani su prosli a mene ne mozes skinut s partnera. Ko da je proljece. 🤔😉😂 Cak sam jedan dan smuljala da mi je plodni dan da dobijem sex. 😱😂😂😂 Nisam mogla izdrzat vise jedno popodne i dodjem decku i kazem aj ustaj ajmo se sexat a on neki satran sav,umoran, gledam ga ja i zao mi ga al ne mogu izdrzat i mislim se daj ajde ko da ce mu sta bit od sexa. 😂😂😂 A cujes njega; zar su plodni dani? Samo je izletilo iz mene: da!da! Mislim si nek budu samo mi daj moje odmah i sad. 😂😂😂 Tako da su mi plodni dani shema za uzicat sex kad on nije od volje. Vec vidim plodnih dana ovaj mjesec ko u prici. Hahahahahah. 

Raspisah se, sta cu. Stojte mi dobro i dajte plusica za pocetak novog tjedna. Mahalica svima 🙋🏽

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

mala_mrvica
    15. Listopad 2018. 07:59

Drage zene M se jutros polavila... koliko sam tuzna toliko sam i ravnodusna, idemo dalje sta drugo reci

• Babylove
    15. Listopad 2018. 08:11

Curke drage.. evo mene.. tu sam i pratim vas redovito samo ne komentiram puno... ali veselinse svakoj vasoj pozitivi a isto tako sam tuzna skupa sa vama kad dođe vjestica.. 
    Na dve teme aam pa su mi se nikovi malo izmjesali.. ugl cini mi se da Pencil ima dvojbe.. ja sam isto vidnela sjene na one 3 slike.. zao mi je da je 2 test bio negativan.. ali ako je tako oskud M drzim 🤞🤞...
    Monikaharmonika cini mi se da je stavila sliku trbuscuca.. predivna si draga 💕💕
    Mala Mrvica, Medi i ostale cure zao mi je da je dosla.. odtugujte to i glavu gore i hrabro u nove pobjede 🤞🤞
    Grizli moja draga nadam se da ce kod tebe uskoro biti plus ko duca debel 💖
    Svima vam saljem pozitivne vibre i da uskoro sve ovdje prsi od plusica 🤞🤞🤞
    Ja se lagano pripremam s novim nalazima za novi postupak mpo u 11 mj i nestrpljiva sam... sretno nam svima. 💖💖

• Pencil
    15. Listopad 2018. 08:18

Znači jučer opet jedna kap i jutros naravno dobijem. Nikad mi tako dva dana ranije nisu bile te kapi al naravno uvik nešto novo sa glupom vjesticom 

• medi89
    15. Listopad 2018. 08:41

Pencil

Znači jučer opet jedna kap i jutros naravno dobijem. Nikad mi tako dva dana ranije nisu bile te kapi al naravno uvik nešto novo sa glupom vjesticom

Pencil da uvijek nesto novo sa menstruaciojom, ali sikreno mislimm da od pretjerane zelje i brige same sebi nesto zeznemo ja vise ne znam , ali prije dok nisam svaki svoj pokret gledala i tumacila lakse je zivjet bilo :/

Želim male bebane <3 <3 <3

• Babylove
    15. Listopad 2018. 08:43

Pencil

Mozda je stvarno bila biokemijska 😔 drzi se i u nove pobjede 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.