Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo26
    24. Rujan 2018. 14:12

Raštika

Babyq cestitam ti od ❤️. 🤗 Bas mi je drago za plus .🤗
    Mini, drz’se, bit ce sve dobro,mora. 😉
    Andjeo, nista ni kod mene jos, trebale bi se menga i ja pozdraviti sutra,preksutra najkasnije. Bole me cice, trbuh tako-tako, vidit cemo. Drzim ti fige za pozitivan test. 🤞🏼😉 Ajde da i mi ulovimo pluseve kad su tako lijepo krenuli. 🙂

Jooj mene nista ne boli.. Sve se bojim da cu se razocarati.. Danas sam bila u grdadu,al nisam htjela kupiti test.. i ja tebi drzim fige,na napokon bude plusic.. 

• misica35
    24. Rujan 2018. 14:12

Babyq cestitam!
    Drzim fie svima da sad krene opet val plusica 😀😀

Grizli
    24. Rujan 2018. 14:21

Mini draga najvaznije je da ti unormali te hormone. Cim ti sve to dodje u dobre granice normalne doci ce i trudnoca. Vjerujem da je tesko al bolje je tako nego da zbog toga izgubis svoju bebicu ili da imas neke teake probleme u trudnoci i riskiras svoje i bebino zdravlje. Drazi se mozes ti to. Jake smo mi sve ovdje i svaka nosi svoju torbu. 

Lemon
    24. Rujan 2018. 15:16

Vidim puno pluseva i novih cura pa sretno svima, da budu uspješne trudnoće do kraja i da trudilice postanu trudnice! Meni je puno lakše kad sam si posložila u glavi da ništa ne ide na silu, skupljamo nalaze i upisala sam se na humanu na prvi pregled. Nego ima li veze ako prvi dio spolnih hormona izvadim u Splitu, a drugi dio u Vinogradskoj? 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

mala_mrvica
    24. Rujan 2018. 15:37

Babyq cestitaaaaaaaam!!!! Neka je sa srecom da ako Bog da bude sve ureduuuu iiii zene zelim nam svima jos plusica ❤️💐

Babyq
    24. Rujan 2018. 16:39

mala_mrvica

Babyq cestitaaaaaaaam!!!! Neka je sa srecom da ako Bog da bude sve ureduuuu iiii zene zelim nam svima jos plusica ❤️💐

Hvala.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Grizli
    24. Rujan 2018. 17:28

Lemon nema veze ako budu mislili d amoras stogod ponavljat napisat ce ti vec

MalaTajna222
    24. Rujan 2018. 17:52

Grizli

Mala tajna evo dobro sam. Prestali problemi koje sam imala nakon punkcije i tranafera. I dalje cekam, nisam nestrpljiva ovaj put tako da cu cekat do 12 mozda i 14 dana pa tek onda raditi test jer prije bi samo imala stalno sumnju u rezultat ako je plus slabasan dal je u redu, ako ga nema e mozda nisam doata cekala. Ovako cu manje razbijat glavu. Naravno da bi htjela znat cim prije al odlucila sam ovaj put smirit histeriju jer to onda samo opterecivalo. Od simptoma napuhane malo grudi, stalno piskim, ne mogu normalno spavat, pristici… Al sve se to javlja meni i u pms a i trpam se hormonima pa nis ne shvacam kao znak. Ti si vidim vec 12 tt. Lijepo!

Dobro si to ucinila da tako, smireno, jer psiha je cudo. Sta sve radi od nas. Strpljivo cekamo i vjerujemo u najbolje 🙏❤
    Btw.jesam draga eto nisam se ni okrenila , brzo proslo.vodim neki mirni zivot, trudim se paziti na sve samo da sve ispadne ok.

MalaTajna222
    24. Rujan 2018. 17:54

Cure koje ne cekaju M , zelim da je veliki plusic !!!
    Babyq cestitam zeno od srca , sjecam sd da si bas nedavno bila tuzna kad je bio negativan test. Vidis; mj ili dva kasnije i eto plusica!!! 🤗🤗🤗🤗

tata_me_zove_zlato
    24. Rujan 2018. 17:59

Babyq, ceestiiitkeee!! ❤️👌
    Grizli, ja sam nestrpljivija od tebe, svaka ti cast na tako zdravom razumu 😁

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.