Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    24. Rujan 2018. 11:32

Mini sretno i javi sto ti kaze 

Mika111
    24. Rujan 2018. 11:32

Cestitke Babyq 😀😀. Ja vas povremeno pratim iako se pokusavam odmaknuti od svega toga i baviti se nekim drugim stvarima. Sutra idem kod transfuziologa pa cemo vidjeti sto ce tamo reci, nadam se da cu odraditi sve sto je potrebno.
    Sretno svim curama koje uskoro radite testiće😊.

Ana Donna
    24. Rujan 2018. 11:40

Čestitam Babyq :)

Lavandica
    24. Rujan 2018. 11:41

Cestitke Babyq! Sigurno si presretna

Stize nam Mihael ♡

Babyq
    24. Rujan 2018. 12:22

Hvala vam cure.Jesam jako sam vesela.Pregled je 18.10.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• fantasia
    24. Rujan 2018. 12:29

Babyq cestitaaaamm!!:)) 

24. Rujan 2018. 12:36

Babyq Čestitkeee! 

• Anđeo26
    24. Rujan 2018. 12:45

Babyq cestitam ❤
    Mini sretno.. 
    Raštika,sta ima kod tebe? Znam da je zajedno ne ocekujemo.. Sutra je dan M,a ja ne osjecam nista.. 

MiniCooper26
    24. Rujan 2018. 13:24

Grizli

Mini sretno i javi sto ti kaze

Uglavnom fsh i lsh los... To san i znala.. Za stitnjacu preprucio eutirox i nesto mi je dao za zeljezo.. Opet ponovit fsh i lsh 2 dan ciklusa... I izvadit progesteron.. Jer nisan to jos nikako vadila.. Malo sam se isplakala sad jer je rekao da ne mogu ni na inseminaciju ic dok taj omjer ne bude ok.. Sve san to nekako tragicno shvatila i suze mi dosle na oci...pa san i muza rasplakala 😥😣

Raštika
    24. Rujan 2018. 13:36

Babyq cestitam ti od ❤️. 🤗 Bas mi je drago za plus .🤗
    Mini, drz’se, bit ce sve dobro,mora. 😉
    Andjeo, nista ni kod mene jos, trebale bi se menga i ja pozdraviti sutra,preksutra najkasnije. Bole me cice, trbuh tako-tako, vidit cemo. Drzim ti fige za pozitivan test. 🤞🏼😉  Ajde da i mi ulovimo pluseve kad su tako lijepo krenuli. 🙂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.