Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo26
    23. Rujan 2018. 18:21

Pozz curke.. Za dva dana bi trebala doci ili ne doci M..E sad pocele su me svrbiti bradavice i izbio mi neki kao osip,kao ugriz komarca.. Nisam osjetila da me je nesto ugrizlo.. E sad,sta bi to moglo biti? Imate iskusta mozda? 

23. Rujan 2018. 18:44

_svjesna

Pina, ponovi testic jos jednom, da psihicki skines pritisak, mozda ti bas kasni od te neizvjesnosti i svega. Evo Mini je pisala da je dobila ubrzo nakon testa i ja vjerujem da psiha igra veliku ulogu. Samo opusteno.
    Ja vas citam stalno ali nemam bas vremena da pisem imamo radove kuci i u guzvi sam ali i dalje drzim fige i iscekujem skupa s vama. ❤️

Hvala ti draga,  sigurna sam da je to razlog jer sam pod velikim stresom sad i veliku mi ulogu igra to jesam li T ili ne. Zato bi volila da M dode vise pa da znam 100% , ovako sam nigdje , test negativan a nema M. 
    Pricekat cu jos koji dan sigurna sam da ce doc dotad.

23. Rujan 2018. 18:44

I ti Svjesna vec vise od pola puta.. kako si nam?

_svjesna
    23. Rujan 2018. 19:04

Hvala ti na pitanju, ja sam odlicno jos uvijek se ne osjecam trudnom u smislu onih klasicnih trudnickih simptoma, osim sto mi stomak raste tako da nemam na sto da se zalim, brzo se umaram. Cekamo jednog djecaka, nakon sto smo dugo vremena mislili da je djevojcica, pokazao nam se gospodin tek u 23 tjednu ❤️

Raštika
    23. Rujan 2018. 19:20

PatriciaZG

Raštika

Neka vam testovi pokazu pozitivno, mozda nije dan za radit testove pa ispadaju negativni. 😁😁
    Mene je probudila bol u trbuhu jutros, ocito je menga odlucila poslati upozorenje da dolazi… 😓😒

Sto se godina tice, imam i ja 32 al nekako se smatram mladom 🤪🤪
    Moja sestra je mladja 5 godina od mene, zdrava, hormoni uredni,sve ok pa su pokusavali godinu dana. Nekad me ulovi panika hocu li ja ikad zatrudnit,al hocu nego sta, kad dodje vrijeme za to.
    Hej! Ako sam ja sa miomom i 36 na grbaci ostala, ti ces onda rodit cijeli razred.Kaze mi moj gini na Merkuru da godine nisu nikakav pokazatelj plodnisti. Bitniji je stil zivota.Naradjat ces se ti….vidjet ces!Pozdravi mengu. Sunce joj kalajisano😉

E to mi je trebalo da procitam, hvala ti. 🙂🤗
    Ma to i ja mislim. Daj boze da bude cijeli razred djece al da bude i para za nahranit ih. 😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

mala_mrvica
    23. Rujan 2018. 20:29

_svjesna

Hvala ti na pitanju, ja sam odlicno jos uvijek se ne osjecam trudnom u smislu onih klasicnih trudnickih simptoma, osim sto mi stomak raste tako da nemam na sto da se zalim, brzo se umaram. Cekamo jednog djecaka, nakon sto smo dugo vremena mislili da je djevojcica, pokazao nam se gospodin tek u 23 tjednu ❤️

Draga cestitam na trudnoci  da bude ako Bog da ziv i zdrav 100 godina ii da bude jos puno bebaca 

Grizli
    23. Rujan 2018. 21:20

Pina zao mi je za minusic probaj ponoviti test za 2 dana ili ako si nestrpljiva idi vaditi betu. Psiha nazalost radi nam dar mar u tijelu. 
    Mislim ako sam dobro popamtila sve da imamo novih cura pa dobro dosle.
    Svjesna nek je malac zdrav i sretan! 

Lavandica
    23. Rujan 2018. 23:18

Moram se opustiti prije svega. Od posla do privatnog zivota. 
    M nije dosla, ali boliiiii trbuh jako. Grudi peku, kao dva kamena su. Ciklus mi nekad seta nekad je tocan. Ali sve u svemu u granicama normale. Samo da ovaj ciklus prodje, iduci zapocinjem la ga no. Necu dopustiti da budem preopterecena s tim. Makar lako je to reci. Danas sam na krstitkama drzala jednu malu bebicu, tako je mali i sladak i dobar, pa tko ne bi jedva cekao. 

Sretno svima koje sutra ujutro rade test i ocekuju plusic.

Stize nam Mihael ♡

tata_me_zove_zlato
    24. Rujan 2018. 07:57

Devojke, svima vam srecu zelim i puno plusica. I ja sam u radovima, ne znam gde udaram i hocemo li stici zavrsiti sve. 
    Svjesna, decak znaci? 😍  Ja sve rozo kupila, a idem sutra na pregled, videcemo hoce li potvrditi treci put da je cura. ❤️

url=https://lilypie.com]

Babyq
    24. Rujan 2018. 07:58

Dobro jutro.Samo da javim još vještica nije stigla.Nadam se da u neće.🙏

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.