Lavandica jesi probala raditi test? Mozda bi trebala ga napraviti.
Budem sutra a stalno mislim bude dosla M. Prije dva mjeseca mi je kasnila 4 dana, pa zato. Ali onda smo se pazili pa sam znala da nisam trudna, tako da nisam ni obracala pozornost. Hvala ti sto cujes moje probleme. Bas nam nije lako. Ako ja to budem prolazila stalno, ja cu
Stize nam Mihael ♡
Drage, meni nije bilo ovdje neko vrijeme, bili su malo guzvoviti dani... kao prvo, cestitke tonkici i babyq na plusicu, zelim vam mirnu i urednu trudnocu. Svim ostalim curama zelim da cim prije docekaju svoju T.
Sto se tice nas, obavila sam briseve i hormone, sutra idem kod gin da pogleda sto cemo dalje. Nekako gubim i volju i nadu jer izgleda da nam je ciklus ponovno bio bez O, nisam nista ulovila trakicama a nije bilo ni sluzi ovaj mj. Tako da sam ovaj ciklus vec otpisala. Dragi takoder sve vise radi i pod velikim je stresom, tako da nemamo ni odnose kako bi trebalo, a ja ne zelim nista na silu. No dobro, vidjet cemo sta ce doktorica sutra reci.
Grizli, svaka cast na strpljenju, stvarno se nadam da je to to, zasluzila si. :)
Lavandica znam da s vremenom opadne pocetni entuzijazam, al doci ce sretan dan kad ces ugeldat plusic. Probaj test napraviti, mozda je bas to to. Gle mozda ces se razočarati 100 puta prije nego ugledas plus, al sve je to s nekim razlogom. Bolje ga jednom ugledat i da je savrseno dobro nego 10 puta lose. Moras ostat pozitivna. Ako dobis M nije kraj svijeta, samo je znak da moras skupiti jos snage i krenut u novu borbu. Ajde probaj test napraviti, a ja drzim fige da je plus!
Tratincice evo tebe kod nas... Nemoj otpisivat draga mjesec bezveze. Nekad ne moras uhvatiti pik niti imat neki od simptoma O, mozda samo nisi uspjela uhvatiti. Drzim fige da se varas i da ipak na kraju bude kako prizeljkujes
Danas sam kupila test.. neki jeftiniji. E sad, pise tamo da je najbolja jutarnja mokraca, sta da radim? Da pricekam bar dva sata pa da napravim test? Jel bi to bilo dovoljno? Trebala mi je doci u ponedeljak
Stize nam Mihael ♡
Ma pricekat cu do ujutro.. sad vidim da sam stavila u aplikaciju trajanje 28 dana. A nekad mi traje i 31. Pricekat cu jos danas. Ja sam bas smotana
Stize nam Mihael ♡
E i zaboravila sam vam rec ovaj doktor govori zeljezo ti je katastrofa a moja mi je rekla da je ok... Ma ko je tu lud..😫Cure pravite testice viidte kako je lipo krenulo... Rekla sam ja do nove godine svi cemo pricati koliko smo tjedana trudne 🙏😘
Lavandica uvijek ti je bolje ujutro ga raditi.
Mini pa nasi gin cesto misle da je sve ok ako je u granicama normale, a na kraju nije tako. Poslusaj ti dr sa humane on se bavi neplodnoscu i najbolje zna sto sve ima utjecaj.
Lavandica uvijek ti je bolje ujutro ga raditi.
Mini pa nasi gin cesto misle da je sve ok ako je u granicama normale, a na kraju nije tako. Poslusaj ti dr sa humane on se bavi neplodnoscu i najbolje zna sto sve ima utjecaj.
Da rekli su mi svi da njega slušam jer je on stvarno stručan. Taj progesteron se isto vadi iz krvi jel da
Babyq cestitam na plusicu!
Moja M stigla jutros, sto znaci da je ciklus trajao 37 dana, gledajuci unatrag pogodili smo O ali eto opet nista. Cim prestanem raditi idem na pretrage pa cemo vidit di je problem.
Lavandica, slazem se sa Grizli. Nakon svoja 2 spontana nista mi ne vrijedi sto smo do trudnoce dosli skoro iz prve kad se nije uspjelo odrzati. Za slijedecu samo Boga molim da bude uredna do kraja i da dobijemo zdravu bebicu pa makar i nekoliko godina morali raditi na tome. Zato samo strpljenja i bit ce sve u redu. A tko zna, mozda te tvoj plus vec čeka☺☺
Sortiraj odgovore
Najstariji