Babyq cestitke na velikom plusicu... Zelim ti skolsku trudnocu...
Drugim curama koje ne ocekuju M nek ne dodje i da ugledaju svoje plusice...
Ja sam nekako nikakva, stalno nekakve crne misli da nesto nece biti u redu, pa me uhiti neka panika pa se smirim.. A jace to od mene.. U prve dvije trudnoce mi se to nije dogadjalo... A sutra mi je pregled pa mozda kad vidim svoju tockicu prvi put se i umirim...
Zupcica, potpuno smo iste. Prva dva puta sam tako opustena bila, a sada tako brinem i strepim, do panike dovodim sebe bukvalno. I ne brini, naravno da ces se smiriti, svaki pregled smiri 😍
url=https://lilypie.com]
Mene boli, stalno probada kao da cu dobit. Ali nikako... ne znam sta da mislim
Stize nam Mihael ♡
Mala tajna neka ti vodis miran zivot, tako i treba pripazit na sebe, i sve ce biti u redu. Bas mi je drago da dobro napredujes! Nek ti je sa srecm draga.
Tata kako je neka od cura rekla znas starija sam vec, ozbiljne godine su tu... Hahahah salim se naravno! Ma ovaj put bas od same punkcije sam nekako pozitivna i vjerujem da ce biti najbolji moguci ishod kakav god on bio. Nisam nestrpljiva, malo me panika hvatala jedno vrijeme dok mi je bilo slabo da sam virozu pokupila, al sad sam mirnija opet. Prije kad bi se smanjili simptomi ili nestalo bi odmah dramila, 20 testova pravila, al sad uopce ne mislim tako ako nema simptoma nema ih ne mora znaciti kraj svijeta niti nista negativn. Potpuno hladne glave sam, pazim se, ne radim nista tesko, kad sam umorna odmaram i gotovo. Pa sto bude bit ce bar cu znat da sam dala sve u mojoj moci.
Zupcica sretno sutra na pregledu i da nam javis lijepe vijesti. Sve ce biti u redu draga.
Lavandica koji je tebi ono dan ciklusa?
Babyq cestitam!!! Dao Bog da sve bude u redu...
Zvala sam gin, rekla mi je sestra da dodem poslije 15.10. To sam i ocekivala..
Uglavnom meni se jako spava, bas sam umorna. Zaspala sam jutros na posao (sto mi se inace NE dogada) i sefica me pitala sta mi je jesam li trudna haha, a ja onako kroz zube, pa samo sam jako umorna 🤣
Mala tajna neka ti vodis miran zivot, tako i treba pripazit na sebe, i sve ce biti u redu. Bas mi je drago da dobro napredujes! Nek ti je sa srecm draga.
Tata kako je neka od cura rekla znas starija sam vec, ozbiljne godine su tu… Hahahah salim se naravno! Ma ovaj put bas od same punkcije sam nekako pozitivna i vjerujem da ce biti najbolji moguci ishod kakav god on bio. Nisam nestrpljiva, malo me panika hvatala jedno vrijeme dok mi je bilo slabo da sam virozu pokupila, al sad sam mirnija opet. Prije kad bi se smanjili simptomi ili nestalo bi odmah dramila, 20 testova pravila, al sad uopce ne mislim tako ako nema simptoma nema ih ne mora znaciti kraj svijeta niti nista negativn. Potpuno hladne glave sam, pazim se, ne radim nista tesko, kad sam umorna odmaram i gotovo. Pa sto bude bit ce bar cu znat da sam dala sve u mojoj moci.
Zupcica sretno sutra na pregledu i da nam javis lijepe vijesti. Sve ce biti u redu draga.
Lavandica koji je tebi ono dan ciklusa?
Brinem se.. jucer mi je trebala doci. A sad me probada u desnom donjem dijelu trbuha. Kao munje.. bas neugodna bol
Stize nam Mihael ♡
Nalaz sa folikulometrije..10 DC..vodeci folikul 17.7 mm..endometrij 7.8 mm, trolinijski..ja sam sretna..dalje sto Bog da..dr.kaze nalaz je jako dobar. Ovulacija petak na subotu..
Sortiraj odgovore
Najstariji