Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    25. Rujan 2018. 12:55

Tako je Mini iz krvi se vadi. Jel ti rekao kad ga vadis? Najcesce 21 dan ciklusa ga se vadi odnosno 7 dana nakon O, al znaju ga nekad traziti i na pocetku ciklusa. 
    Mika strpljenje do konacnog cilja. Ja uvijek kazem ni kolac ako se pece na brzinu ne ispadne dobar. Tako i sve ocito u zivotu. Drzim fige da ti bude treca sreca najveca.

Mika111
    25. Rujan 2018. 13:01

Hvala ti Grizli. Ne znam više sto da mislim, nekad me uhvati tuga, strah i sumnja da nikada necemo imati bebu, a onda se opet prekinem i sama sebi kazem da ne smijem tako razmisljati. Treba samo biti uporan i ne odustajati jer ce se sve jednom isplatiti.
    Tebi zelim da uskoro javis lijepe vijesti i da ovaj puta bude sve u najboljem redu.

MiniCooper26
    25. Rujan 2018. 14:37

Grizli

Tako je Mini iz krvi se vadi. Jel ti rekao kad ga vadis? Najcesce 21 dan ciklusa ga se vadi odnosno 7 dana nakon O, al znaju ga nekad traziti i na pocetku ciklusa.
    Mika strpljenje do konacnog cilja. Ja uvijek kazem ni kolac ako se pece na brzinu ne ispadne dobar. Tako i sve ocito u zivotu. Drzim fige da ti bude treca sreca najveca.

Sve je napisao svojim švrakopisom 😫 i izbiflao mi je sve nabrzinu... Sreca pa je muz bio samnom pa je on pozorno slušao...na kraju se ispostavilo da sam kod tog doktora bila privatno u 7.mjesecu . Koja razlika u priči tada i sad.. Tamo prijatan i uljudan a ovdje mi je sve sasuso u facu kad sam izasla samo mi suze krenule.. Znam da je bolje da mi je rekao kako je i da mi ne uljepšava.. I ono na kraju mi govori mladi ste mislite pozitivno.. Probila sam

• Anđeo26
    25. Rujan 2018. 14:59

Cestitam na novim plusicima ❤
    Župčica jesi bila na pregledu?
    Lavandica sretno da bude plusic 🙏🙏
    Tratincica samo opusteno,drzim figice da bude plusic..
    Grizli i Mini sretno i vama,da ugledate sto prije plusice.
    Meni je jutros trebala doci,al jos uvijek nista.. Inace je tocna u sat pa eto mozda ipak ima nade za ovaj ciklus..Ili je to mozda moja psiha odradila,da mi kasni. 😕

Lavandica
    25. Rujan 2018. 15:51

Ja sam se malo preracunala.. uglavnom kasni mi samo dan.. imam grceve. Sinoc me strecalo samo na lijevoj strani. Grudi me peku. Stalno imam osjecaj da cu dobiti. Ma samo da mi ovaj ciklus prodje. Drugi cu opustenije. Stvarno sam puno naucila citajuci vase postove tako da sam od iduceg ciklusa vise informirana i pokusat cu se opustiti maksimalno. Prepustiti sve u Bozje ruke

Stize nam Mihael ♡

Grizli
    25. Rujan 2018. 16:13

Mini zao mi je da je bio tako rekla bi grub. Istina bolje da znas na cemu si i da ti kaze kako stvari stoje. Da mladi ste, ali nije zato probpem manji. Zaista pomogne ako se malo opustis. Treba ti sad malo dok to ti sve sjedne pa polako nalaze povadi i onda u borbu. 
    Lavandica dovoljno kasni ne mora ona kasniti 100 godina za plusic 

Župčica
    25. Rujan 2018. 16:42

Andjeo evo me u cekaoni... Javim...

Župčica
    25. Rujan 2018. 16:56

Evo me gotova... Ne vidi se jos plod samo zumanjcana.. Narucena opet 09. 10.. I dala mi samo krv da vadim...

Grizli
    25. Rujan 2018. 17:03

Zupcica brzo si  zavrsila. neka je sve u redu, jos je rano mozda da se sve ostalo vidi. sto ides vaditi betu ili krvnu sliku?

Župčica
    25. Rujan 2018. 17:26

Krvnu sliku i urin.. A rekla mi je i prije ultrazvuka da se plod vjerojatno nece vidjeti jos jer je rano...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.