Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavandica
    24. Rujan 2018. 08:41

Babyq

Dobro jutro.Samo da javim još vještica nije stigla.Nadam se da u neće.🙏

Kako se osjecas? Imas kakvih simptoma? Mucnine? Kava? Cure koje ste prosle ranu trudnocu jeste imale mucnine? Meni isto nije dosla, makar me sve boli kao da stize. A kava mi se ne gadi ni nista 

Stize nam Mihael ♡

Grizli
    24. Rujan 2018. 09:00

Lavancica moje iskustvo u ranim trudnocama je razlicito od hrpe simptoma da nisam oci mogla otvoriti od mucnina, do nikakvih simptoma. A imala sam 4 trudnoce, nazalost sve neuspjesne. Tako da nemoj se zamarat simptomima i ako ih ima i iako ih nema. 

Babyq
    24. Rujan 2018. 09:09

Siptome sam imala tek u 8 tjednu trudnoće.Bilo mi je.muka imala sam cudan osjecaj u ustima.Imala sam zatvor.U prvoj trudnoći mi je strasno bilo slabo.Jako nizak tlak.Smrdila mi je pasteta muzev dezic.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

MalaTajna222
    24. Rujan 2018. 09:35

Ej cure malo sam nabrzinu procitala sta ima tu, jer sam bila u guzvi zadnjih dana nesta smo uredjivali doma.
    Sto se tice ranih simptoma , meni su mucnine dosle tek puno kasnije , oko 8 .tjedna.vidin dosta vas je spominjalo grceve , ali time se nemojte zamarati, jer to moze i ne mora nista znaciti. 
    Grizli, kako je s tobom??

Lavandica
    24. Rujan 2018. 10:37

Grizli zao mi je

Stize nam Mihael ♡

Babyq
    24. Rujan 2018. 10:53
    Cure jel to to?😁
    Cure jel to to?😁

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Grizli
    24. Rujan 2018. 11:01

Mala tajna evo dobro sam. Prestali problemi koje sam imala nakon punkcije i tranafera. I dalje cekam, nisam nestrpljiva ovaj put tako da cu cekat do 12 mozda i 14 dana pa tek onda raditi test jer prije bi samo imala stalno sumnju u rezultat ako je plus slabasan dal je u redu, ako ga nema e mozda nisam doata cekala. Ovako cu manje razbijat glavu. Naravno da bi htjela znat cim prije al odlucila sam ovaj put smirit histeriju jer to onda samo opterecivalo. Od simptoma napuhane malo grudi, stalno piskim, ne mogu normalno spavat, pristici... Al sve se to javlja meni i u pms a i trpam se hormonima pa nis ne shvacam kao znak. Ti si vidim vec 12 tt. Lijepo! 

Grizli
    24. Rujan 2018. 11:02

Babyq da je li to to??? Nego sto je nego to to!!! Cestitam draga i sretno!

• Alisa
    24. Rujan 2018. 11:21

Babyq cestitke na plusicu!
    Cure koje su pred testom drzim fige da bude pozitivan!
    Mene jutros jako bolio trbuh,ali grudi i dalje bole i temp mi jos nije pala..vidjet cemo 😉

MiniCooper26
    24. Rujan 2018. 11:29

Draga Babyq cestitam ❤️🙏
    Evo ja u cekaonici cekam pregled kod doktora specijalista za mpo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.