Pozdrav cure! Citam forume o planiranju trudnoce i samoj trudnoci vec neko vrijeme.
Ukratko ovako: imam 31 godinu i ovaj smo ciklus poceli raditi na bebi.. dan nakon zavrsetka plodnih dana dobivam rezultate brisa - izolirana ureoplazma. Hvata me panika, ona moze ugroziti bebu, izaziva neplodnost i sve uzasne stvari. Zovem ginekologa, on me umiruje, kaze da ce nakon sto dodje mjesecnica zapoceti lijecenje.
Radila sam test na trudnocu cak pet dana prije M ( naravno ispao je negativan, prerano, ali ja nestrpljiva. ). Isla sam ga pogledati nakon par sati i bila je neka blijeda crtica, ali znam da se rez ne smiju ocitavati nakon 10 min
Danas sam imala sluzavi krvavi iscijedak i poslije toga vise nista. Imam puno simptoma trudnoce, koje sam vjerojatno umislila.Sad sam u iscekivanju.. nije moguce da sam imala implantacijsko krvarenje 12 ili 13 dan od O? Danas kad sam dobila taj iscijedak, svijet mi se srusio. Sutra trebam dobit M. Zelim trudnocu
Lavandice, smiri se mila. Ne smijes tako bjesomucno ici u trudnocu. Neces tako nikad dobit ocekivani rezultat.
Prvo, rijesi ureaplazmu. Koliko znam, nije neizljeciva. Drugo, pocni pit folnu, zdravi se hrani. Partneru reci neka pije doviljno vode. Zbog dehidriranosti stvara se manje ejakulata, pa plivaci imaju manje sanse. Meni je dosta pomoglo sto sam pocela primjenjivat autogeni trening. Srres, grc i lud tempo ucine svoje. Tijelo se bori za opstanak, pa je trudnoca sekundarni cilj.
Polako, samo uspori. Sve mi trudilice na forumu prolazimo isto. Sve te razumijemo. Nekoj je teze, nekoj lakse. Pripremi se za trudnocu, neka organizam bude u optimalnoj formi. Mi smo ti podrska. Vjeruj mi, kad bi citala postove od pocetka, vidjela bi koliko je to borba sa samim sobom. Vidi Grizli. Gle! Vidi Fantasiu, vidi druge cure….nisi sama u tome, ali tvoje tijelo mora proci i uraditi tezi dio.
Doci ce plusic, samo budi strpljiva. Onaj gore ima plan za svaku od nas. Malo mu treba vjerovat.
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Neka vam testovi pokazu pozitivno, mozda nije dan za radit testove pa ispadaju negativni. 😁😁
Mene je probudila bol u trbuhu jutros, ocito je menga odlucila poslati upozorenje da dolazi… 😓😒
Sto se godina tice, imam i ja 32 al nekako se smatram mladom 🤪🤪
Moja sestra je mladja 5 godina od mene, zdrava, hormoni uredni,sve ok pa su pokusavali godinu dana. Nekad me ulovi panika hocu li ja ikad zatrudnit,al hocu nego sta, kad dodje vrijeme za to.
Hej! Ako sam ja sa miomom i 36 na grbaci ostala, ti ces onda rodit cijeli razred.
Kaze mi moj gini na Merkuru da godine nisu nikakav pokazatelj plodnisti. Bitniji je stil zivota.
Naradjat ces se ti….vidjet ces!
Pozdravi mengu. Sunce joj kalajisano😉
Jutro cure, ja pisnula jutros i negativna trakica, nez ikakve sjene..
Malo me to rastuzilo jer M kasni tri dana, i onda po nekoj logici i O je trebala biti tri dana kasnije, sto znaci da smo je opet pokrili a ipak nista.. ne znam sto da mislim.Cekaj…ne mora jos nista znacit. Pokusaj za dva-tri dana opet uradit test. Meni se cini da je kod tebe itekako trudnoca
Ne znam draga, ne zelim se nadat previse a opet nemam simptopma kao da dolazi M, ni grudi ni uzasni grcevi… ako ne dode za par dana onda bi mogla do svoje gin ili čak izvadit betu za svaki slucaj. Posebno me buni sto zadnja 4 mj otkad pokusavamo M je dolazila najkasnije na 34dc a danas mi je 36dc.
I stalno imam taj nekakav iscjedak bjelkasti..
Ako ti je neka utjeha, ja ni u jednoj trudnoci nisam imala apsolutno nikakvih simptoma. Bukvalno! U prvoj sam radila test pet dana poslije, u drugoj na dan ocekivane tetke. Bili pozitivni. Kod mene se simptomi jave tek oko osmog tjedna. Ne panici prije vremena. Mozda ti se organizam samo dobro nosi sa hormonalnin turbulencijama. Doci ce i simptomi, pa ces kukat:) salim se malo.
A sta mislite o tome da odem ujutro izvadit betu cisto da budem sigurna , ili je to gubljenje vremena , mozda je pametnije da samo cekam M?
Drage zene moje lijepe, naljepse 💐.. kako ste? Radite danas? Jeste li isle negdje u setnju? Meni je M kako dosla tako i prosla 4 dana je trajala, ali u posljednje vrijeme poslije nje imam neki smedji iscjedak pa ne znam da li i to da racunam kao M ili sta 🤔 U svakom slucaju ja sam rijesila da se ne zamaram vise, necu pratiti kalendar, necu pisati kada je M dosla a kada otisla ni pratiti O 😎 ne zanima me zelim samo da uzivam ii malo se opustim ovaj mjesec pa cemo vidjeti sta ce se desiti... ljubim vas punooo iii zelim vam svima lijepu,odmornu iiii suncanu nedelju 💋💐☀️
Pina96 uradi kako mislis da je najbolje za tebe i onako kako osjecas, ako ti je velika neizvjesnost odi uradi iiii javi nam obavezno rezultate!! Drzim fige 🤞🤞 da bude pozitivna ako Bog da 💋❤️
Drage zene moje lijepe, naljepse 💐.. kako ste? Radite danas? Jeste li isle negdje u setnju? Meni je M kako dosla tako i prosla 4 dana je trajala, ali u posljednje vrijeme poslije nje imam neki smedji iscjedak pa ne znam da li i to da racunam kao M ili sta 🤔U svakom slucaju ja sam rijesila da se ne zamaram vise, necu pratiti kalendar, necu pisati kada je M dosla a kada otisla ni pratiti O 😎 ne zanima me zelim samo da uzivam ii malo se opustim ovaj mjesec pa cemo vidjeti sta ce se desiti… ljubim vas punooo iii zelim vam svima lijepu,odmornu iiii suncanu nedelju 💋💐☀️
Zemljakinjo, to ti se maternica cisti, b4oji i te dane u mjesecnicu a racunaj kad ti treba doci, da znas. To je ipak bitno. Ostalo ostavi sa strane, odmori se, napuni baterije i draga moja, plusic te ceka!
Ljubim te
Drage zene moje lijepe, naljepse 💐.. kako ste? Radite danas? Jeste li isle negdje u setnju? Meni je M kako dosla tako i prosla 4 dana je trajala, ali u posljednje vrijeme poslije nje imam neki smedji iscjedak pa ne znam da li i to da racunam kao M ili sta 🤔U svakom slucaju ja sam rijesila da se ne zamaram vise, necu pratiti kalendar, necu pisati kada je M dosla a kada otisla ni pratiti O 😎 ne zanima me zelim samo da uzivam ii malo se opustim ovaj mjesec pa cemo vidjeti sta ce se desiti… ljubim vas punooo iii zelim vam svima lijepu,odmornu iiii suncanu nedelju 💋💐☀️Zemljakinjo, to ti se maternica cisti, b4oji i te dane u mjesecnicu a racunaj kad ti treba doci, da znas. To je ipak bitno. Ostalo ostavi sa strane, odmori se, napuni baterije i draga moja, plusic te ceka!Ljubim te
Draga moja 🙈 to me skroz zbunjuje iskreno 😕 da li onda da racunam da mi je M prosla kada prestane taj kao smedji iscjedak ili kada prestane ono glavno krvarenje? To je ono sto mi nije jasno i mislim da zato nisam ni uspjela prosli mjesec uganjati O 🙈 Aaaaaaaa hvalaaaa ceka nas sve jedan veliki + pa cemo ako Bog da i da se radujemo zajedno kao sto se sada borimo ❤️💐
Pina zao mi je zbog -, ali ne treba gubiti nadu. Pricekaj jos malo ako ti ne dode za koji dan, pisaj opet.
Cure, opustite se. Ovaj mjesec smo mm i ja skroz opusteno u sve. Vodili ljubav kako nam se htjelo, a nesto nam se bas htjelo ovaj mjesec. Nismo se zamarali s nicim. Posao mi je karastrofa stresan, ali sam odlucila sve stjerat u k i fokusirati se na svoje mentalno zdravlje. Najvaznije je ne biti nervozan, stvarno.
Mrvice, meni je cijeli zivot M popracena sa tim smedim iscjetkom, to je skroz normalno
🤞 svima
Pina, ponovi testic jos jednom, da psihicki skines pritisak, mozda ti bas kasni od te neizvjesnosti i svega. Evo Mini je pisala da je dobila ubrzo nakon testa i ja vjerujem da psiha igra veliku ulogu. Samo opusteno.
Ja vas citam stalno ali nemam bas vremena da pisem imamo radove kuci i u guzvi sam ali i dalje drzim fige i iscekujem skupa s vama. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji