Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tonkica1
    25. Rujan 2018. 19:37

Župčica, koliko si ti već trudna? Oprosti, pročitala sam, ali ima vremena već 

Lavandica
    25. Rujan 2018. 19:38

Župčica

Krvnu sliku i urin.. A rekla mi je i prije ultrazvuka da se plod vjerojatno nece vidjeti jos jer je rano…

Blago tebi

Stize nam Mihael ♡

Župčica
    25. Rujan 2018. 19:45

Tonkice trudna sam 5 +2 danas racunajuci od ZM...
    Lavandice  naravno da mi se blago 😉 samo uvijek neko iscekivanje... Nekako i ne govorim jos da sam trudna dok ne vidim srceko da kuca... A tesko je srecu skrivat... Ja bih lavandice na tvom mjestu napravila testic... Nemas sto izgubit...  Razocarat ces se i prije i kasnije ako nisi T a ovako sebe ubijas .. Uglavnom ti zelim da M ne dodje pa da se aj i ti pratimo u svega nekoliko tjedana 😉

PatriciaZG
    25. Rujan 2018. 21:41

Župčica

Krvnu sliku i urin.. A rekla mi je i prije ultrazvuka da se plod vjerojatno nece vidjeti jos jer je rano…

Macko, ni kod mene se u prvoj trudnoci nije odmah  vidio plod. Tada sam bila trudna 5+4tt. Vidjela se samo gestacijska vrecica i mutno unutra. Za tjedan dana srceko je kucalo. Zato sam u drugoj trudnoci isla tek u devetom tjednu da bih izbjegla stres. Zivota mi je skratilo to cekanje otkucaja srca....ne brini se, jos je rano, ali ponasaj se kao da si uveliko trudna. Pazi na sebe. Za desetak dana imat ces prve slike sa uzv-a svoje bebacice

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

Župčica
    25. Rujan 2018. 21:48

Patricia hvala.. Ma ne bi ni ja isla jer nisam tako rano ni u prve dvije... Nazvala bi i sestra mi racunala 8 tj i narucila.. Sad je nova sestra o htjela me stavi jos prosli tj ja joj velim rano je to.. I kad mi je rekka danasnji termin mislim se da ne gnjavim zaletit cu se... Barem znam da se gnijezdi na pravom mjestu i izvadit cu krv prije vecih mucnina.. Znam da mi ne ginu a cekat na domu zdravlja je nocna mora...

Lavandica
    25. Rujan 2018. 22:21

Župčica

Tonkice trudna sam 5 +2 danas racunajuci od ZM…
    Lavandice naravno da mi se blago 😉 samo uvijek neko iscekivanje… Nekako i ne govorim jos da sam trudna dok ne vidim srceko da kuca… A tesko je srecu skrivat… Ja bih lavandice na tvom mjestu napravila testic… Nemas sto izgubit… Razocarat ces se i prije i kasnije ako nisi T a ovako sebe ubijas .. Uglavnom ti zelim da M ne dodje pa da se aj i ti pratimo u svega nekoliko tjedana 😉

Hej! Napravit cu ujutro test (ako do jutra ne dodje). Imam sto simptoma, ali ja sam sklona umisliti neke stvari kako si ti? Kakve si simptome imala? Voljela bih da sam trudna, ali opet s druge strane.. imam ureoplazmu (saznala sam nakon ovulacije) i sad cekam rezultate da mi doktorica zna dati odgovarajuce antibiotike. I sad sam nigdje.. cekam, cekam, nista se ne dogadja. Ako ujutro bude negativan test, a M nema.. pa ranit cu se

Stize nam Mihael ♡

Raštika
    26. Rujan 2018. 00:20

Lavandica drzim fige za plus. 🤞🏼❤️ 🙂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Babyq
    26. Rujan 2018. 07:54

Pina96

Babyq cestitam na plusicu!
    Moja M stigla jutros, sto znaci da je ciklus trajao 37 dana, gledajuci unatrag pogodili smo O ali eto opet nista. Cim prestanem raditi idem na pretrage pa cemo vidit di je problem.

Hvala tu.Žao mi je što ti je došla M.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• Anđeo26
    26. Rujan 2018. 07:54

Jutro curke.. Evo meni kasni jedan dan.. a uvijek tocna u sat.. 

Babyq
    26. Rujan 2018. 07:56

Anđeo26

Cestitam na novim plusicima ❤
    Župčica jesi bila na pregledu?
    Lavandica sretno da bude plusic 🙏🙏
    Tratincica samo opusteno,drzim figice da bude plusic..
    Grizli i Mini sretno i vama,da ugledate sto prije plusice.
    Meni je jutros trebala doci,al jos uvijek nista.. Inace je tocna u sat pa eto mozda ipak ima nade za ovaj ciklus..Ili je to mozda moja psiha odradila,da mi kasni. 😕

I meni je uvijek točna u.minutu.Nadam se🙏da je ovaj mj. dobitni.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.