Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    23. Rujan 2018. 07:48

Jutro!!! Ko da sam pijana pisem a nisam zaista pijana

Župčica
    23. Rujan 2018. 08:57

Jutro svima....
    Bijesna kokoš i Lavandica dobro nam dosle i brzo ugledale plusic...
    Lavandice stvarno je prerano testic bio napravljen tako da drzim fige da bude veliki plus kad M ne dodje...

23. Rujan 2018. 09:25

Jutro cure, ja pisnula jutros i negativna trakica, nez ikakve sjene..
    Malo me to rastuzilo jer M kasni tri dana, i onda po nekoj logici i O je trebala biti tri dana kasnije,  sto znaci da smo je opet pokrili a ipak nista.. ne znam sto da mislim. 

• Alisa
    23. Rujan 2018. 09:35

Jutro zenice!
    Lavandica i Bijesna dobrodosle,i ugledale plusic sto prije!
    Meni se javio jedan simtom-ucestalo mokrenje.
    Ali poslije mokrenja imam grceve ko pred M tako da cu sigurno dobiti 😢

PatriciaZG
    23. Rujan 2018. 10:18

Bijesna Kokoš

PatriciaZG

Kokica, dobro nam dosla. Molim te, neka spontani ne stvori strahove kao meni. Mi ovaj mjesec krecemo ponovno u akciju. Zelim ti uskoro plusic i javljaj nam u kojoj si fazi!

Držim se i pokušavam mislit o tom.

Nakon koliko vremena pauze krecete u akciju?

Doktorica nam je rekla nakon tri ciklusa, jer ja sam ti ohoho starka, pa da ne gubimo vrijeme….imala sam missed ab. U 17tt. U lipnju…sad se nadam da cemo uhvatit zeku brzo, kao i u prve dvije trudnoce. Ali, neki vrag mi ne da mira. Imam cudan feelong da ne mogu vise ostat trudna, mada nema objektivnih pretpostavki za to. A ajd znaj…kazem ti, samo se rijesi tih strahova. Iracionalni su,  a zanlokiraju nevjerojatno koliko..

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

PatriciaZG
    23. Rujan 2018. 10:21

Pina96

Malo me to rastuzilo jer M kasni tri dana, i onda po nekoj logici i O je trebala biti tri dana kasnije, sto znaci da smo je opet pokrili a ipak nista.. ne znam sto da mislim.

Cekaj…ne mora jos nista znacit. Pokusaj za dva-tri dana opet uradit test. Meni se cini da je kod tebe itekako trudnoca

Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!

url=https://lilypie.com]

Babyq
    23. Rujan 2018. 10:36

PatriciaZG

Pina96

Malo me to rastuzilo jer M kasni tri dana, i onda po nekoj logici i O je trebala biti tri dana kasnije, sto znaci da smo je opet pokrili a ipak nista.. ne znam sto da mislim.
    Cekaj…ne mora jos nista znacit. Pokusaj za dva-tri dana opet uradit test. Meni se cini da je kod tebe itekako trudnoca

Evo i meni još nije došla.Kasni 2-dana.Test neću još raditi jer prije 6 mj. Mi je kasnila 4 dana pa kada sam napravila test bio je negativan.Taj dan je i M. došla.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

23. Rujan 2018. 10:49

PatriciaZG

Pina96

Ne znam draga, ne zelim se nadat previse a opet nemam simptopma kao da dolazi M, ni grudi ni uzasni grcevi... ako ne dode za par dana onda bi mogla do svoje gin ili čak izvadit betu za svaki slucaj. Posebno me buni sto zadnja 4 mj otkad pokusavamo M je dolazila najkasnije na 34dc a danas mi je 36dc. 
    I stalno imam taj nekakav iscjedak bjelkasti..

Lavandica
    23. Rujan 2018. 10:58

Jutro i od mene! Iscjedak je bio crvenkast.. onaj jucer. Tako da je vjerojatno spoting pred M. Jos nesto... zadnjih nekoliko mjeseci, M mi dolazi ovako: prvo spoting, onako ni jako ni malo. Onda dva dana nista i onda krene bas prava M. Sta to znaci? Mozda zato ne mogu dobro izracunati O nije mi tak nikad bilo.. uvijek dosla M, prvi dan slabo i onda drugi dan udri na najjace. Sad sve nesto cmolji, cmolji pa tek onda dodje

Stize nam Mihael ♡

Raštika
    23. Rujan 2018. 12:03

Neka vam testovi pokazu pozitivno, mozda nije dan za radit testove pa ispadaju negativni. 😁😁
    Mene je probudila bol u trbuhu jutros, ocito je menga odlucila poslati upozorenje da dolazi... 😓😒

Sto se godina tice, imam i ja 32 al nekako se smatram mladom 🤪🤪 
    Moja sestra je mladja 5 godina od mene, zdrava, hormoni uredni,sve ok pa su pokusavali godinu dana. Nekad me ulovi panika hocu li ja ikad zatrudnit,al hocu nego sta, kad dodje vrijeme za to. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.