Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mala_mrvica
    22. Rujan 2018. 23:15

Andjeo26, Pina96 Zeneeee sretnoooo  Drzim fige da imamo jos plusica na forumu, kada udjem i procitam ovako pozitivne komentare odmah sam puna snage i pozitivne energije za dalje pokusaje 

Bijesna Kokos Dobroo dosla, nick ti je odlican   Zelim ti da se sto prije oporavis i samo pozitivno ovdje ces imati puno podrsku za sve u to sam sigurna  Najbitnije ti je da ti se ciklus vrati u normalu, i da se ti psihicki oporavis, a organizam kada bude bio spreman on ce prihvatiti trudnocu Kod mene je malo drugaciji slucaj ja sam morala na prijevremeni porodjaj u 4 mjesecu trudnoce tako da smo morali cekati minimalno 2 ciklusa bar po mom ginekologu kojem neizmjerno vjerujem dok su drugi doktori govorili jos duze ali ja sam jako nestrpljiva iiii nije mi dao crv da cekam duze  Trenutno radimo na  4 mjeseca 

mala_mrvica
    22. Rujan 2018. 23:17

Zene jos jedna stvar vjerovatno su vam to i ginekolozi rekli ali za one koje ne znaju mada sam sigurna da je malo takvih pijte folnu kiselinu i dok radite na bebacu, jer je nedostatak folne kiseline mene kostao ove velike srece u zivotu!! 

Lavandica
    22. Rujan 2018. 23:18

Pozdrav cure! Citam forume o planiranju trudnoce i samoj trudnoci vec neko vrijeme.

Ukratko ovako: imam 31 godinu i ovaj smo ciklus poceli raditi na bebi.. dan nakon zavrsetka plodnih dana dobivam rezultate brisa - izolirana ureoplazma. Hvata me panika, ona moze ugroziti bebu, izaziva neplodnost i sve uzasne stvari. Zovem ginekologa, on me umiruje, kaze da ce nakon sto dodje mjesecnica zapoceti lijecenje.

Radila sam test na trudnocu cak pet dana prije M ( naravno ispao je negativan, prerano, ali ja nestrpljiva. ).  Isla sam ga pogledati nakon par sati i bila je neka blijeda crtica, ali znam da se rez ne smiju ocitavati nakon 10 min

Danas sam imala sluzavi krvavi iscijedak i poslije toga vise nista. Imam puno simptoma trudnoce, koje sam vjerojatno umislila. Sad sam u iscekivanju.. nije moguce da sam imala implantacijsko krvarenje 12 ili 13 dan od O?  Danas kad sam dobila taj iscijedak, svijet mi se srusio. Sutra trebam dobit M. Zelim trudnocu 

Stize nam Mihael ♡

Lavandica
    22. Rujan 2018. 23:23

Toliko svega načrčkano da odmah ostavim dobar dojam zao mi je. Misli su mi zbrda zdola. Nisam mislila da cu toliko toga morati znati o trudnoci. Toliko pojmova, sve mi se pomijesalo. A i tezak dan je iza mene. Samo sam se htjela malo izjadati. Sretno s plusicima svima

Stize nam Mihael ♡

mala_mrvica
    22. Rujan 2018. 23:46

Draga Lavandice prije svega dobro dosla  jesi li radila drugi test sada kada je termin za M malo blize? Mozda da uradis jos jedan ujutro. Ja koliko sam upucena test nakon nekoliko sati moze pokazati rezultat koji nije tacan (sto i ne mora da bude) . Drzim ti fige da M ne dodje i drugi test  ako Bog da bude jos jedan plusic, pa da imamo jos jednog bebaca na forumu 

Lavandica
    23. Rujan 2018. 00:05

Hej Mrvice.. hvala ti na lijepim rijecima. Nisam jos ni kupila test. Pokusavam se ne opterecivati, biti opustena, ono.. ako dodje dodje,  ako ne ne. Mada je to lakse napisati nego uraditi. Stalno citam iskustva, clanke... moje dvije prijateljice ( i kume) ostale su trudne iz prve.  Sad se ja malo brinem kako cu ja... jos imam i 31 godinu ( one su bile mladje). Ma svasta mi se vrti po glavi

Stize nam Mihael ♡

Bijesna Kokoš
    23. Rujan 2018. 00:11

Mala_mrvica
    Ginekolog mi je rekao da je dovoljno pričekati jedan ciklus i odmah u akciju, tako da ja brojim dane do menge 😁

Kod tebe je ipak teža situacija, drži se ženo i čekamo ➕, nadam se da ćemo pljeskati ubrzo 😊

Lavandica
    23. Rujan 2018. 00:31

Odoh u krevet. Veselim se sutrasnjem citanju novih postova. 

Stize nam Mihael ♡

• anamor
    23. Rujan 2018. 07:20

Svim novim curama dobrodosle..i podrska za plusice. Svakojakih situacija ovdje ima. Lavandica ti si jos jako mlada i nemoj pisati jos imam i 31 god. Zar su to neke godine. Danas žene rađaju i s preko 40. Ja sam blizance dobila sa 30 god..a sve su moje skolske kolegice i frendice vec debelo imale djecu...sve su skoro rodile odmah nakon skole. Nemoj da te to opterecuje, vjeruj mi to ce te kociti..samo se opusti i doci ce sve na svoje. Tako sam i ja samo nakon tri ciklusa terapije klomifenom..i svaki drugi dan odlaska kod ginekologa rekla pa kada cu vise zatrudniti. Taj treci ciklus trebala sam dobiti i inekciju za stimulaciju, dodjem u ordinaciju a on kaze mrtav hladan, joj zaboravio sam je donijeti, jer je to privatno naplaćivao. Sjecam se da sam bila ljuta i razocarana i nisam mogla vjerovati da se jednom dr. to moze desiti..i rekla sam necu se uopce vise s tim zamarati..i ostala nakon toga odmah trudna. Sada sam debelo u cetrdesetima..niti se osjećam tako..niti si priznam da imam toliko. Pokusavamo prirodnim putem vec dvije godine, ali ja znam od prije sto je moj problem, mikrocistični jajnici i anovulatorni ciklusi i sada sam samo na Gynositolu, vec sam pisala doktor nece ni da cuje vise za klomifen..gynositol kod mene djeluje..i ja sam u iscekivanju..sutra idem na folikulometriju..privatno..mimo mog gin..da vidim razliku od proslog mjeseca. A moj me narucio tek slijedeci ciklus..mada sam mu neizmjerno zahvalna za prve dvije trudnoce, iako je kod njega sve bit, ce..bit ce..napredujemo..sve leđero, a mjeseci idu, sad je vec 5.ciklus na redu..po njemu je slijedeci vjerojatno dobitan. Ne ide sve to tako glatko niti kada nisu neki veliki problemi u pitanju..sve je to psiha..koja uzasno djeluje na sve..Skoro cemo se mi svi zaredati sa plusicima..dat ce Bog.Novim trudnicama sva sreca i lijepa trudnoca.

Grizli
    23. Rujan 2018. 07:48

Jitro cure!
    Pina iiiii jesi ga pisnula? Andjeo sretno i tebi da budu plusici! 
    Bijesna kokos 😂 i Lavandica dobro dosle cure... Bijesna prvo uao mi je za spontani, razumim te skroz. Samo se opusti, ne mozes to nikad zaboraviti, al se naucis nositi s time i preboliti strah. Kad si ti spremna za dalje krenes i to je najbolji recept. Zelim ti svu srecu i da brzo ugeldas plus. 
    Lavandica dakle ja sam onda baba ako ti si stara sa 31??? 😂😂😂 taj iscjedak sto spominejs jel bila svjeza krv ili smedje. I moguce je da je implantacija samo nego  kako. Nakon oplodnje embriju treba 5-6 dana da uopce naraste i bude u mogucnosti implantirati se, a nakon toga implantacija se dogodi u narednim danima kako kojoj, najcesce je oko 10d iza O, ali nije pravilo. Tako da samo polako, teat znas i sama da si prerano radila. Tako da pricekaj jos do dana M, a nadam se da ce ond vidit plus. I to sto su one od prve zatrudnile ne znaci nista, ti si osoba za sebe i samo hrabro! 
    Anamor javi sto kaze folikulometrija. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.