Hvala svima na lijepim rijecima i cestitkama ❤💖😍
Jel mi možete odgovoriti na pitanje sa strane 42 ?
Pa iskreno neznam sta bi rekla :/ reka bi moj muz da sam ja uvik zivcana i nadrkana 😂😂 ali kad malo razmislim mozda s obzirom na cilu situaciju koja nam se ovih mjesec dana izdesavala sam cak bila i smirena…
Hvala na odgovoru 😀 ma nema šta, ne gledam više "simptome", koliko je to ubiti svim ženama drugačije
Mislim da se u simptome zbilja ne može pouzdati nitko, jer je to toliko različito od žene do žene i trudnoće do trudnoće - nešto nevjerovatno.
Ja sam npr. u prvoj trudnoći imala takve bolove u prsima, nisam se smijela dotaknuti koliko su me bolile grudi. I to je bilo sve od simptoma. Nikakve mučnine, želje za hranom, ništa mi se nije gadilo -što se tiće simptoma ništa cijelu trudnoću, ali što se tiće komplikacija - zakompliciralo se sve što se moglo.
Dok sa curicom, koma - mučnine od prvog dana do zadnjeg, povraćala sam i ujutro i u podne i popodne. Sa njom sam jela voće kao da nisam nikada, toliko sam bila gladna voća da je to bilo strašno.
Sin - 2009.
Beba anđeo - 2012.
Kćerka - 2014.
Drage moje ja sam bila danas u vinogradskoj...
Krecemo u postupak ( imamo pravo 2 puta prirodni i 4 stimulirani)
Upisana sam za ljekove u 6 mj, a do tada krecemo probati prirodno, danas mi je 29 dc ( sad ce ko za vraga kasnit 5 dana) i cim procurim 8 dan idem na prvi uzv 😊 toliko sam nestrpljivo sretna i puna pozitive da vam ne mogu opisati 😁😁
Meni je ovo treca trudnoca. U prvoj se iskreno ni ne sjecam nisam imala nikakve simptome to znam ali mi ni trudnoca nije bila uredna missed ab u 9tt.
Druga trudnoca bolne grudi, ma bas nisam se mogla dotaknit na prsa to su bili bolovi, nikakvu zelju za hranom opcenito tjerala sam se da jedem i do 5,6 mjeseca trudnoce sam samo mrsavila.
I evo sada treca trudnoca opet samo bolne grudi i opet nista zivo nemogu jest. A inace sam osoba koja samo jede i uvijek mislim sta da pojedem, opsjednuta slatkisima. Evo sada pravim palacinke i mislim se kako da se natjeram da barem jednu pojedem.
Narucila sam se na pregled, termin mi je u petak. Iako sam malo i ljuta sta me tako rano narucila al opet mozda i bolje neka mi sve lipo potvrdi..vec sam se pripremila da otkucaje necemo cut tako da..ma bude sve dobro nadam se
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
U mojoj prvoj i jedinoj trudnoci koja je nazalost završila missed ab u 7 tjednu stomak me bolio kao da cu dobiti, i grudi su mi bile izuzetno osjetljive... nisam se dala ni pipnuti muzu 😂
Kasnije nije bilo nikakvih simptoma niti mucnina i nazalost otislo je :(
Ja si stalno pipam sise kao racunam dok bole dobro je. Uuuh i zaboravila san kako je to kad se brines u trudnoci. Ja sam i u drugoj trudnoci imala punoo problema od samog pocetka. Morala sam i strogo mirovat, imala e.coli skoro do kraja T i to uvik jako losi nalazi, lazni trudovi ma stvako malo sam isla na hitnu...i sad me za sve trta stalno se pipan, osluskujem bolili me sta, a da ne govorim kad idem piskit bojim se pogledat u papir 😢
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Babylove super vjesti da napokon krecete u postupak. Nadam se da ce biti uskoro uspjeha.
Gricko potpuno te razumijem za taj strah kad ides na wc. Sjecam se u 3.pokusaju trudnoce kad sam znala da sam T svaki odlazak na wc mi je bio ogroman stres toliko da ponekad nisam htjela uopce ici piskit od straha. Jos dana danas imam fobiju od tog. Bila sam na kongresu i odem na wc kao sve super nis me ne boli, kongres bio u Zg lagano sve, muz uzeo slobodan dan da ide samnom, dr rekla moze... I ja nakon par sati odem u wc i skuzim krv. Gotova sam bila, ja sat vremena nisam izasla iz wc kod da mi je neko noge odrezao.zvala muza nek dodje po mene i nek kupi uloske.odvezao me odmah na Rebro bilo nam je najblize, al nazalost samo sam dobila otpusno pismo sa preporukom za detaljnu obradu jer pomoci nije bilo. Dakle ja mislim i da kad ugledam + na testu vise uopce necu ici piskit. Strava. Al Gricko vjerujem da ce ti sve biti super i u redu. Cuvaj se
Babylove, bas mi je drago radi vas, i znam taj osjecaj kad se ide naprijed za dobit plusic, bilo pretrage ili postupak, bitno da sve bude u redu i da uskoro bude bebac 🤗
Gricko strah je normalan u tvojoj situaciji, moja prijateljica je isto tako ludila, osluskivala se, bilo je strah hoce li iznjeti trudnocu, pa je hvala Bogu na kraju sve dobro prošlo, želim i tebi svu sreću i mir, da bude sve u redu i da uzivas u trudnoći 🤗
Grizli ti si ovdje nas pravi borac i savjetnik, prosla si dosta doga losega, vrijeme je za jedan plusic i uspjesnu trudnocu, netko to od gore sve vidi, vjerujem da ce bit sve u redu 💜
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Kike i Hele 🤞🤞
Mala Tajna kakva je situacija kod tebe, je li stigla M? 😢😢
"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤
Sortiraj odgovore
Najstariji