Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tata_me_zove_zlato
    22. Ožujak 2018. 08:24

Znam ja da je ovaj nas jedan put mozda dovoljan za uspeh,ali bilo je par dana pre ovulacije ako sam dobro shvatila kada je.Necu ni da se nadam ovaj mesec jer zaista ako nismo uspeli svih ovih meseci sa toliko ulozenog truda i ljubavi,cisto sumnjam da ce se sad uhvatiti u celoj ovoj zurbi.A i da,zaboravila sam vam reci ,razbolela sam se od sina verovatno,taj dan kad je bila ovulacija ,temp je prelazila 38,5 ,tako da se brinem da je to moglo ostetiti jajnu stanicu ili celu ovulaciju. 
    Babylove,tako lepe vesti od tebe,svu srecu zelim.I svima ostalima naravno !Evo prolece samo sto nije,i plusici ce pozuriti onda :-)

url=https://lilypie.com]

_svjesna
    22. Ožujak 2018. 08:39

Djevojke, ja ne znam šta bih idući ciklus, jučer na 9dc dr me gledala na ultrazvuk i kaže nema naznaka ovulaciji. Kaže da i ako ovuliram to se desi kasnije (19dc) ali onda sa tako kasnijom ovulacijom nema pravilnog LH pika u skladu sa FSH ponašanjem, tako da to rezultira slabijom jajnom ćelijom i opet postoji mogućnost spontanog ako sam dobro rekla, tako da postoji mogućnost da od sljedećeg ciklusa mi da stimulaciju kako bih ovulirala pravilno. Je li neka od vas ovo koristila i koliko je bilo uspješno? 

Gricko3
    22. Ožujak 2018. 09:27

Grizli

Babylove super vjesti da napokon krecete u postupak. Nadam se da ce biti uskoro uspjeha.
    Gricko potpuno te razumijem za taj strah kad ides na wc. Sjecam se u 3.pokusaju trudnoce kad sam znala da sam T svaki odlazak na wc mi je bio ogroman stres toliko da ponekad nisam htjela uopce ici piskit od straha. Jos dana danas imam fobiju od tog. Bila sam na kongresu i odem na wc kao sve super nis me ne boli, kongres bio u Zg lagano sve, muz uzeo slobodan dan da ide samnom, dr rekla moze… I ja nakon par sati odem u wc i skuzim krv. Gotova sam bila, ja sat vremena nisam izasla iz wc kod da mi je neko noge odrezao.zvala muza nek dodje po mene i nek kupi uloske.odvezao me odmah na Rebro bilo nam je najblize, al nazalost samo sam dobila otpusno pismo sa preporukom za detaljnu obradu jer pomoci nije bilo. Dakle ja mislim i da kad ugledam + na testu vise uopce necu ici piskit. Strava. Al Gricko vjerujem da ce ti sve biti super i u redu. Cuvaj se

Uh bas mi je zao 😢 to razumimo samo mi koji smo to prosli. Moja prijateljica evo 3 trudnoca bez ikakvij problema. Jos i ove zadnje dvi T nije do 4 mj znala ni da je trudna nista i ja njoj kad kazem kako me strah i to ona mene uopce ne razumi posto nikad to hvala bogu nije prosla.... 
    Jos me uhvatia kasalj, kasljem po cijele dane i noci, bojim se zakasljat mislim da cu odma prokrvarit. Uuh meni je prosla trudnoca bome od svih strahova skratila zivot neznam jesam dana uzivala u T kako treba.  
    Sutra ujutro mi je pregled stvarno molim boga da je sve dobro iako je jos prerano ali i samo da ni rece da je gestacijska za te tjedne dobra i da je plod u maternici ce me ucinit mirnijom... 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• ANYMANY
    22. Ožujak 2018. 09:54

Svjesna čini mi se da smo u istom problemu, jer tako je meni zadnji put rekla kao da ima super jedan folikul, ali kao ne vidi da će skoro ovulacija, pa kao ako ovulacija bude u naredna 4 dana onda super, a ako ne - onda vjerovatno on propadne ili šta već. Ja ti neznam jer eto moja je nezainteresirana skroz za ikakve pretrage.

Gricko - suosjećam sa tim strahom. Ja sam sa sinom prokvarila sa 7 tjedana, i cijelu trudnoću sam mirovala. Nažalost u trudnoći koju sam izgubila, nisam apsolutno imala nikakav znak da se nešto dogodilo. Otišla sam eto tako bezveze na pregled, jer sam na papiru imala neku svjetlorozu točkicu, još smo se svi smijali jer je vag.pregled bio uredan, nigdje traga nikakvoj krvi ni ničemu, a onda šok. Uzv je pokazao da je plod već 10tak dana mrtav. I sama doktorica se čudila kako tijelo nije reagiralo, kako nisam prokrvarila ili nešto, ali eto ništa. A u trećoj trudnoći sa nekih 20tak tjedana, tokom odnosa sam prokrvarila, zaledila sam se. Neznam kako sam uopće došla do bolnice, a kad ono ništa. Doktorica je rekla da je vjerovatno tokom odnosa pukla neka žilica ili nešto i od tuda krv.
    Misli pozitivno, ma koliko god teško bilo. Svaka je trudnoća posebna za sebe.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MalaTajna222
    22. Ožujak 2018. 10:13

kike000

MalaTajna222

Kike i Hele 🤞🤞

Mala Tajna kakva je situacija kod tebe, je li stigla M? 😢😢

Nije draga , i nemam pojma sta mi se dogadja .zadnja sam dva dana bila non stop na poslu pa nisam o tome niti stigla razmisljati. Planiram otic kod gin, ali sve cekam da dodje M pa cim zavrsi. Ali nista se bas ne dogadja. Test je prije nekoliko dana kad sam ga radila bio negativan , ali sta sad bi da ne dodje M ne znam. Uvijek jednako radim jedem zivim .prije par mjeseci imala sam dosta stresnih dana i M bila uvijek tocna unatoc svemu.

22. Ožujak 2018. 11:16

MalaTajna222

kike000

MalaTajna222

Kike i Hele 🤞🤞

Mala Tajna kakva je situacija kod tebe, je li stigla M? 😢😢

Nije draga , i nemam pojma sta mi se dogadja .zadnja sam dva dana bila non stop na poslu pa nisam o tome niti stigla razmisljati. Planiram otic kod gin, ali sve cekam da dodje M pa cim zavrsi. Ali nista se bas ne dogadja. Test je prije nekoliko dana kad sam ga radila bio negativan , ali sta sad bi da ne dodje M ne znam. Uvijek jednako radim jedem zivim .prije par mjeseci imala sam dosta stresnih dana i M bila uvijek tocna unatoc svemu.

A da opet ponovis test, ili da se narucis kod ginekologa, mozda je stvarno plusic 🤗🤗🤗 moguce da je bilo rano za test pa je negativan, bas sam te se sjetila jer znam da jos ti cekas... Sretno 💜

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

MalaTajna222
    22. Ožujak 2018. 11:29

Istina, vi ste mnoge nazalost dobile ovaj mj. , neke su cure dobile plusice , a ja nisam dobila nista 😞.vidit cu ako ne dodje do sutra pa cu se naruciti za pon ( u privatnoga )pa lako odgodim pregled ako dobijem za vikend.
    Nekako mi se cini nemogucim da je bio test rano jer je ovulacija bila 2/3.3. 🤔🤔🤔🤔

mina04
    22. Ožujak 2018. 11:32

tata_me_zove_zlato

Znam ja da je ovaj nas jedan put mozda dovoljan za uspeh,ali bilo je par dana pre ovulacije ako sam dobro shvatila kada je.Necu ni da se nadam ovaj mesec jer zaista ako nismo uspeli svih ovih meseci sa toliko ulozenog truda i ljubavi,cisto sumnjam da ce se sad uhvatiti u celoj ovoj zurbi.A i da,zaboravila sam vam reci ,razbolela sam se od sina verovatno,taj dan kad je bila ovulacija ,temp je prelazila 38,5 ,tako da se brinem da je to moglo ostetiti jajnu stanicu ili celu ovulaciju.
    Babylove,tako lepe vesti od tebe,svu srecu zelim.I svima ostalima naravno !Evo prolece samo sto nije,i plusici ce pozuriti onda :-)

Mila ne zelim ti davati sad neke nade, ali samo pozitivno misli. Ja sam u petak ulovila pik na lh trakici, a muz dolazi petkom navecer doma. Sad se ne mogu vise sjetiti jesmo se dva put ili jednom. I gle nas, u 4 mjesecu smo 🤗 a dvije godine smo sto kazes stalno i s ljubavlju i svaki dan i sve pa nista. A sad jednom i odmah uspjelo. Ipak drzim fige da se primilo..i svim curama 😘
    Htjela sam vam reci svoje simptome, tjedan prije M sam imala zatvor. Nista mi nije pomagalo, inace ja od kave moram ici a sad nista. Procitala sam da je moguce u ranoj trudnoci i eto stvarno je..

All of God’s grace in one tiny face 💟

• ANYMANY
    22. Ožujak 2018. 12:16

Danas mi je zadnji dan M, i eto iz fore idem ja pišnut lh trakicu - ono ništa - nikakve crte :/ Jel to moguće uopće?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    22. Ožujak 2018. 13:10

Mala tajna ja bi ti preporucila zaista da odes kod gin da ti da progesteron pa da dobis m sto prije ako nije T u pitanju jer ciklus se moze poremetiti zbog bezazlene stvari a ti se mucis samo. Tebi vec dosta kasni tako da bitest morao biti + da je t u pitanju po meni, jos ako ti je o bila pocetkom mj. Hmmm... 
    Svjesna znam da uz pomoc hormon se dosta uspjesno regulira ciklus. Problem je kod kasne o da zapravo druga faza ciklusaje prekraka pa i kad dodje do oplodnje ne stigne se ugnjezditi,a nerijetko je jajna celija losa kod kasne o pa to sve skupa je neuspjeh. Mislim da ti uz hormone gin to moze lijepo "popraviti" i da doceks ++++
    Anymany ja svoje trakice jos cekam. Hahha... A danas mi kao po kalendaru O, a vidit cemo mozda stignu do slijedece.
    Tata me zove zlate nista ne odbacuj... 😀 nikad se ne zna. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.