Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    22. Ožujak 2018. 13:22

Mala tajna dobro ti je Grizli rekla, naruci se da se ne mucis vise, jer ovako sebi radis najgore, lipo se naruci i kao sta si napisala mozes odgodit ako ti dode M.

Anymany na mojim trakicama pise kad nema nijedne crtice da test ne valja, vidi da li sta pise na tvojima, pa ponovi test

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

MalaTajna222
    22. Ožujak 2018. 13:25

Ocu cure odma u pon jutro idem , i sutra bi al nazalost nemogu zbog posla. Sve cu vam javiti. 

MalaTajna222
    22. Ožujak 2018. 13:29

Bas mi je zbunjujuce to da sam imala redovitu M i bas onda kad smo krenuli radit na bebi , bas onda se poremetilo sve. A sta je najjace , nikad si ne dajem lazne nade, ne umisljam nikakve simptome, opustena sam ne opterecujem se i ne razbijam glavu , na poslu glava razmislja o sto drugih stvari.  Tako da nisam niti psihom o zeljenoj trudnoci mogla poremetit dolazak M.e bas je prava vjestica grr

MalaTajna222
    22. Ožujak 2018. 13:31

Grizli ti u napad danas , ako i je ako i nije danas ❤🤞

• Babylove
    22. Ožujak 2018. 13:58

Hvala vam cure na lijepim zeljama... 😊 evo danas dosla M i iduci cetvrtak idem na prvi uzv i onda tako svaki drugi dan... 😍😍
    Saljem vam svima ovu svoju pozitivu i drzim 🤞🤞🤞 da sto prije ugledate + 😘😘😘😘

22. Ožujak 2018. 18:36

Mala tajna, svakako javi sta je bilo, nevjerojatno je to kako se desi, kad se krene dijete radit, moji su isto bili ciklusi zbrckani, sada su se u zadnje vrijeme normalizirali, doktor ce ti lipo sve objasniti i vjerojatno dat nesto da se unormale 😏☺
    Ja sam danas isla kod ginekologice, koju svi hvale, sa nalazima koje je dala da napravim jos od 9 mjeseca i opet je nisam dočekala, jer je imala hitan slučaj, a tako sam bila sritna da ce napokon vidit nalaze i da cu je moc pitat sve sta tribam i muza ponovo na spermiogram naručiti, tako da sam odlučila da idem privatno, jer nemam volje je više lovat, stojimo u mistu samo

"Samo hrabro, samo hrabro, srce moje sanjivo." 🤗💪🙏😇❤

• Pencil
    22. Ožujak 2018. 19:55

MalaTajna222

Bas mi je zbunjujuce to da sam imala redovitu M i bas onda kad smo krenuli radit na bebi , bas onda se poremetilo sve. A sta je najjace , nikad si ne dajem lazne nade, ne umisljam nikakve simptome, opustena sam ne opterecujem se i ne razbijam glavu , na poslu glava razmislja o sto drugih stvari. Tako da nisam niti psihom o zeljenoj trudnoci mogla poremetit dolazak M.e bas je prava vjestica grr

E ako je vještica onda je stvarno podmukla vještica. Ma ja vidim kako te može izvozat mozak, smiješno mi bilo, osjetih na svojoj koži 😀
    Mislim da smo iste po svemu šta si napisala ovdi, mada se meni nije poremetilo otkad radimo na bebi. Dobra stvar je tu da sada bi nakon sat šta mi kasni doslovno mogla reć trudna san. Ali meni su se prije dešavale razne faze kad je bila neredovita.
    Ja isto sam opuštena skroz (inače nisam takva, oću sve sad, odmah i kako san zacrtala), tako da mene nasmijava kad me neko tužno gleda (35 mi je jelte i već duže živin s momkom đizs) i kao: ma opusti se, nemoj toliko razmišljati o tome pa će doć (i još kad mi to kaže osoba koja je svaki put iz prve ostala trudna i sa svojih 17

• ANYMANY
    22. Ožujak 2018. 20:30

Evo i mene. S obzirom da imam već dugo vremena nešto kao "psorijazu" koja se baš pogoršala, i da me boli kralježnica, odlučim danas otići doktorici opće prakse i usput ponijet i njoj nalaze tsh i ft4.
    I tako, čekala sam ja sat i pol i došla na red. Razočarala se totalno. Misleći, ajde i ona je žensko, doktorica, kažem ja njoj kako sam ja bila kod ginekologa i kako se ne pazimo od ljeta prošle godine, ali kao ne događa se ništa. Kažem ja njoj da mi je ciklus koma, ali da je gin. rekla da je sa te strane sve u redu i dala mi da izvadim taj tsh koji je 3,16 (GIN.KAŽE OK JE). I kaže ona meni onako, hladno, ja Vam tu ne mogu ništa - nisam ja ginekolog.
    Uglavnom rekla mi je da zapravo taj ciklus od 40 dana je na granici neke meni nepoznate teorije, i pitala je dali je doktorica rekla da izvadim one nalaze što ste mi Vi tu pisale vezano za hormone, i ja kažem da nije, i ona kaže kao da ona ne može tu ništa, ali da ovaj tsh sada je ok, ali da sam trudna da bi onda sa takvim tsh odmah morala na terapiju jer kao to je za trudnoću prevelik tsh.
    Pogledala kralježnicu, pogledala kožu, i konstatirala da je uzrok svim mojim problemima - KILAŽA!
    Kaže da moram smršaviti, i da će se onda i ciklus unormaliti ponovo, i da će i tsh onda pasti.
    Tako da eto, moram na dijetu.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

Grizli
    22. Ožujak 2018. 20:45

Babylove bas sam sretna zbog tebe da napokon sve krece. Drzim fige i zelim ti pumo strpljenja da sve odradite kako treba i da nas uskoro razveselis lijepim vjestima. 
    Anymany jaoooo! Bas mi je zao da i opca ti je oprosti na izrazu al nerazumna kokos. Ok znam da cure ako su onako bas bas pretile su imale probleme sa zacecem i hormonima, al te cure su bile ekstremi u kilazi. I da dijeta im je pomogla, u svakom slucajnu ne moze skoditi ako se pravilno provodi. Probaj si draga uzet L-caritine tekuci ugodan je za piti. Popijes pol sata prijw fizicke aktivnosti kaze moj dragi da prilicno pomaze u skidanju kila i izbacivanju viska tekucine. Ima dosta viska kila iako mu ni jedan dr nije rekao da bi morao skinut kile jedino mu je urolog preporucio taj l-karitin koji je inace i jako bitan za spolne celije kod muskih za spermije kod nas za jajasce. Tako da kod nas je ugodno s korisnim. Uglavnom on to pije svaki dan i 2 put na tjedan ako stigne ide malo trcat ili samo malo brze hodat i izgubio je vec par kila. Tako da mozda moze ti pomoc. A za ostalo ne znam sto ti reci. Bas poludim na to, ja mislim da bi dr skocila za vrat da cujem takav stav.
    Kike bas steta da nisi uspjela uloviti dr danas. Hm.

• ANYMANY
    22. Ožujak 2018. 22:32

Budem uzela to, pa kako bude. Neznam što bi rekla, imam 68 kg na 161 cm. Vidim i ja da sam se udebljala, jer sam unazad dvije godine imala 52 kg i bila sam kao smrt. Zato sam jela da se vratim na svoju kilažu od 60 kg. Ali eto malo po malo, i skupilo se.

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.