Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • misica35
    07. Rujan 2018. 08:16

Pina, meni se dogodila slicna stvar prosli ciklus, i u tom ciklusu sam zatrudnila. Do 17.dana ciklusa nigdje pozitivne lh trakice i ja sam odustala... I evo plusica! Ocito je ovulacija bas taj mjesec bila kasnije.
    I kada sam ljuta odustala od svega, jer sam mislila da je anovulatorni ciklus, bas tada je uspjelo!
    Tako da, mozda je i to!
    Mini Cooper i Ana donna cekam vase plusice. 
    I ostavim curama sretno!!!!
    Grizli sretno u postupku! 🙏🏻

Sto se Aronije tice, pila sam mjesecima prije aroniju i cij, sto je super, i onda ciklus u kojem sad odustala od svega je uspjelo.
    Znam da je uzasno tesko to reci i meni je bilo tesko to slusati), ali treba malo odmorit mozda od svega i mozda bas onda uspije.
    ☺️

• misica35
    07. Rujan 2018. 08:17

*aroniju i ciklu 😂

• Babylove
    07. Rujan 2018. 08:59

Ajme ajme cuda ste natipkale i ja se pogubila 😂😂😂
    Uglavnom novim curama zelim dobrodoslicu i da nas sto prije obraduju.. 
    Mini cekamo tvoj plus 🤞🤞
    Ana i ostale cure takoder 🤞🤞
    Ja trenutno nemam sto puno pisati ali sam tu uz vas i svaki vas + me obraduje do suza radosnica.. stvarno najiskrenije to pisem... nisam mislila da ce mi biti tako.. ali kad znam da netko prolazi ono sto i ja svaka vas sreca je i meni sreca.. 💖💖

• SophieN
    07. Rujan 2018. 10:27

Pozdrav, trebam pomoc. Jel imate kakvu preporuku klinike za humanu reprodukciju? Pijem duphaston i u ovom ciklusu klomifen. Klomifen mi je izazvao ovulaciju 11 dan, i mi se bacili na posao. Danas isla na sistematski i kaze mi ginekolog na sistematskom da imam folikulu od 27mm i da nije pukla. Trenutno sam u 20 danu od zadnje menstruacije. 
    E sad, trakica mi je pokazala ovulaciju, a 20 dana poslije se vidi folikula koja nije pukla. Kako je to moguce?? Na sistematskom su mi savjetovali da bi bilo pametnije traziti pomoc u nekoj od klinika za neplodnost. Potrebna mi je preporuka. 

MiniCooper26
    07. Rujan 2018. 10:33

Hvala cure na lijepim željama i riječima 😄❤️ spremam se za ici ginekologice ali da vam iskreno kazem ne da mi se.. Najradije bi ostavila za ponedjeljak.. Sve mi je tempirano cijeli dan... I onda jos po doktorima.. Malo mi treba odmora 

tratinčica_maslačak
    07. Rujan 2018. 11:30

Stvarno ste puno toga natipkale. Svim novim curkama zelim dobrodoslicu. Sve nas je vise ovdje, nadam se da ce uskoro i neki novi plusici krenuti, nije vec dugo. Jel ima koja u neiscekivanju M? Po aplikaciji meni bi trebala (ne) doci u nedjelju, no prema mojoj intuiciji i izracunu, trebalo bi to vec biti sutra. Po obicaju, nemam bas nikakvih simtopa. Ni da ce doci, ni da nece. Jedino sto znam da bi ovaj mj trebala doci na vrijeme s obzirom da je bila ovulacija. Imam u pripremi 2 testa, ali ne zelim se rastuziti pa cu pricekati pon ako ne dode prije.

Grizli
    07. Rujan 2018. 11:38

Mini ako ti treba odmora odmori zeno, nije kod tebe nista strasno i neodgodivo da sad moras jurit. Bolje cea si napravti ako malo odmoris. A do ponedjeljka mozes napraviti testic pa da iznenadis dr. 😀 
    SophieN a prvo za koju regiju pitas, deugo dal privatno ili preko uputnice? 

07. Rujan 2018. 11:41

Evo i mene u neiščekivanju!
    M bi trebala NE doći u srijedu. Ni ja nemam nikakve simptome, ali do sada od kad pokušavamo mi je svaki ciklus bio drugačiji što se tiče PMS-a i simptoma, tako da se ne nadam uopće. 
    Sretno svima :) 

tratinčica_maslačak
    07. Rujan 2018. 12:14

emenems

Evo i mene u neiščekivanju!
    M bi trebala NE doći u srijedu. Ni ja nemam nikakve simptome, ali do sada od kad pokušavamo mi je svaki ciklus bio drugačiji što se tiče PMS-a i simptoma, tako da se ne nadam uopće.
    Sretno svima :)

Super, onda smo si blizu :) kazu da je najbolje ne nadati se pretjerano nicemu jer se onda ne mozes ni razocarati. Mozda se onda pozitivno iznenadimo. ;) ovaj ciklus sam nekako puno pozitivo jer i ako ne zavrsi s plusom, idem provjeriti hormone pa ajde, krenula sam s necim. :)

• fantasia
    07. Rujan 2018. 12:15

Meni je 28.dan ciklusa u srijedu, ali uvijek cekam do 32.dana jer kod mene se nikad ne zna kad ce doci M.
    Cijeli tjedan sanjam neke bebe, ovu noc sam sanjala da sam rodila blizanke😀 mozda je neki znak😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.