Da znam.. Kad ste razdvojeni tesko je to potrefit… Mozda kad bi mogla skontat ovulaciju pa pratit da znas kad je pa da nekako nastima i on sa poslom … Uglavnom nemoj gubit nadu.. Po meni nebi trebao uopce biti problem u vasoj plodnosti nego u tome da ste razdvojeni sto je daleko lakse rijesit..m
Pa baš to..Ali ja sam opet u razmišljanju.Voljela bih samo da skontam ovulaciju nekako jer se nikako ne razumijem😂
Melani, ako imas muza na raspolaganju samo 4 dana u mjesecu ako sam dobro shvatila sanse su ti relativno male, naravno nije da je nemoguce, cak i parovi koji imaju redovne odnose cijelog mjeseca imaju samo 25% sanse da zatrudne a o tvom slucaju da ne govorim. Za pocetak nam moras reci da li imas policisticne jajnike, kakva je stitna i obavezno kupiti LH trakice prouciti kako se koriste i vidjeti u kojim danima imas ovulaciju i ima li je uopce?? Tako ce ti biti i lakse uganjati muza u potrebnim danima jer znam kako je kad ga nema a treba ti 😅
Ja sam svog kad sam primila stopericu natjerala da pobjegne s posla i dodje kuci, nasli smo se u nasem stanu kao dvoje ljubavnika oboje pobjegli s posla hahahhaa srecom urodilo je plodom ❤️
Grizli godinama koristim aplikaciju My Calendar koja jako detaljno prati i simptome i O i M, ali kako sam bila na tim tabletama ne vjerujem joj 😂 Prva M nakon pilula je bila jaka i kratka (samo 3 dana). Pokrivamo se mi kroz cijeli mjesec 😉
Ici cu nakon ove M kod gin da mi napravi detaljni pregled
Jooooj, cure, svima cvrsto drzim fige!!!
P.S. Jako mi je drago da sam se napokon pridruzila 😊
Grizligodinama koristim aplikaciju My Calendar koja jako detaljno prati i simptome i O i M, ali kako sam bila na tim tabletama ne vjerujem joj 😂 Prva M nakon pilula je bila jaka i kratka (samo 3 dana). Pokrivamo se mi kroz cijeli mjesec 😉
Ici cu nakon ove M kod gin da mi napravi detaljni pregled
Jooooj, cure, svima cvrsto drzim fige!!!
P.S. Jako mi je drago da sam se napokon pridruzila 😊
Najveći problem je opterećenje...Kako god mene vjerujem i ko svih što se trude i nadaju +
Auuu sto ste ga natipkale danas, taman dodjem s puta i imam sto citat... al sad xu ga i ja vama natipkat hahahahah....
Mini ovo sve tvoje zvuci obecavajuce i poznato mi ;)... Drzim najvece fige i bas navijam za tebe ovaj put. Za nalaz... feratin ti je malo nizi, al u trudnoci sve do 12 mislim da znaju rec da je u redu. Razlog nizeg feritina moze u pocetku trudnoce biti prisutan jer on sudjeluje u stvaranju posteljice i rasta maternice kojoj treba vise krvi. Svakako kad ides kod gin spomeni joj da sumnjas na trudnocu pa ce te popratiti bolje i mozda pojacat dozu zeljeza. TSH je da i dalje povisen lagano za trudnocu to ce ti mozda pojacat terapiju. A vjerojatno ce onda i t4 pasti posto je prema gornjoj granici. I fali ti vitamin D. ti pijes prenatale jel da?
Melani dobrodosla... prvo dal je prerano za brigu? Ovisno koliko godina imate vas dvoje. Drugo lh trakice su dobre zaista. Naruci ih preko ebaya dodju jako brzo i jeftine su skroz. Jel imas policisticne jajnike? Ako imas kupi roze, ako nemas kupi zelene. Ako neznas taj podatak onda ginekologu na pregled i saznaj. Ako su policisticni onda ti je dobro uzimat i neke od preparata. Dalje kad nabavis trakice... rekla si ciklus ti je cca 30 dana, racunas matematicki O bi bila 15 dc, ali nikad nije idealan ciklus. Tako da pocnes 7-8 dc, ako ti ne ocita nista preskocis do 10dc, ako ti ima ocitanje znaci vidi se crtica testna (lijeva) ali nije jaca od kontrolne (desne) onda krenes svaki dan izmedju 11-19 h. Ne jutarnja mokraca, prije testiranja ne piti 2h, piskit mozes al barem 1 h prije nemoj. Kad je testa crtica jaca ili ista kao kontrolna onda lovis muza, a ne vise trakice. Naravno tesko je sve to potrefiti i kad je on tu stalno, a kamo li u tvojoj situaciji. Druga stvar ako kad dolazi muz, atebi je revimo 8-10 dc testa crtica nije jako obojena nemojte onda svaki dan odnos, jer ce zadnji odnos imat najmanji broj spermija i najlosije kvalitete. A tebi ce trebat svi moguci zivi i pravilni da prezive recimo 5 dana i da dodje do oplodnje evenutalno. Pij obavezno neke prenatale, ako vec ne pijes.
Tonkica tu i ja koristim i super je za pratiti, nema veze sto si tek prestala uzimati, vec slijedeci ciklus ti se pocnu pojavljivat pravi simptomi. Bit ce nekad jaci nekad slabiji, ali skuzit ces ih, samo upisuj redovito svaki detalj. Ja sebi O mogu u sat pogoditi zahvaljujuci tome.
Koliko onda napravit tih trakice u razmaku od 11 do 19h odnosno koliko ih treba uradit ako i dalje ne bude pokazivalo??
U pocetku ti je dosta 1, ali kad vidis dapocne tamnit onda mozes i 2. Najbolje je svaki dan u isto vrijeme otprilike. Kad dobis tamniju testu u roku 12-48 h nastupa O.
Auuu sto ste ga natipkale danas, taman dodjem s puta i imam sto citat… al sad xu ga i ja vama natipkat hahahahah….
Mini ovo sve tvoje zvuci obecavajuce i poznato mi ;)… Drzim najvece fige i bas navijam za tebe ovaj put. Za nalaz… feratin ti je malo nizi, al u trudnoci sve do 12 mislim da znaju rec da je u redu. Razlog nizeg feritina moze u pocetku trudnoce biti prisutan jer on sudjeluje u stvaranju posteljice i rasta maternice kojoj treba vise krvi. Svakako kad ides kod gin spomeni joj da sumnjas na trudnocu pa ce te popratiti bolje i mozda pojacat dozu zeljeza. TSH je da i dalje povisen lagano za trudnocu to ce ti mozda pojacat terapiju. A vjerojatno ce onda i t4 pasti posto je prema gornjoj granici. I fali ti vitamin D. ti pijes prenatale jel da?
Melani dobrodosla… prvo dal je prerano za brigu? Ovisno koliko godina imate vas dvoje. Drugo lh trakice su dobre zaista. Naruci ih preko ebaya dodju jako brzo i jeftine su skroz. Jel imas policisticne jajnike? Ako imas kupi roze, ako nemas kupi zelene. Ako neznas taj podatak onda ginekologu na pregled i saznaj. Ako su policisticni onda ti je dobro uzimat i neke od preparata. Dalje kad nabavis trakice… rekla si ciklus ti je cca 30 dana, racunas matematicki O bi bila 15 dc, ali nikad nije idealan ciklus. Tako da pocnes 7-8 dc, ako ti ne ocita nista preskocis do 10dc, ako ti ima ocitanje znaci vidi se crtica testna (lijeva) ali nije jaca od kontrolne (desne) onda krenes svaki dan izmedju 11-19 h. Ne jutarnja mokraca, prije testiranja ne piti 2h, piskit mozes al barem 1 h prije nemoj. Kad je
Grizli maherice jedna ❤️😘 pijem prenatale da uz gynositol.. Ma meni je vjetovatno umor i stres.. Duga je ovo sezona i stresna bez dana slobodnog.. Cudi me sto nisu i gori nalazi.. Hranim se koliko stignem.. Volim voce i povrce pa ga uvik ima u kuci. Doduse kuhano i nr stignem pojest jer nemam kad kuhat a kad su bile vrucine nisam ni imala volje jesti. Sad cu ja lagano sa jeseni poceti kužinavati.prvo na meniju je juha i lešo meso cim uvatim vremena. Počela sam ujutro natašte piti hladno prešanu aroniju jer sam cula da ne može odmoći cisto zbog imuniteta😄
Župčica otvorena sam za sve recepte 😄samo šaljj
Nisam ni sumnjala Mini da ne pijes, al cisto pitam ako si zaboravila dnevnu dozu da ju uzmes. 😉 Aronija je fantasticna. Super da jedes puno voca i povrca cak i ako ne jedes previse kuhanog samo nemoj zaboraviti i proteine unositi. Inace zaboravila napisat, tebi fali vitamina D, al pazi nemoj sad pretjerat sa unosom putem lijekova jer smanjen vit.D moze biti i kod osoba koje imaju usporen rad stitnjace a tebi po tsh ona radi nesto sporije jer se ne sintetizira kako treba. Nije to klasicna hipotireoza, al cesto se javi problem sa D kad je problem stitnjace. To moja mama ima. Zato je najbolje provoditi vrijeme vani, jest orasasto voce, laneno ulje,sjememke, maslinovo ulje i kretat se sto vise po suncu. Jer umjetno unesen mozes pretjerat pa dobiti ozbiljne probleme.
Jutro zenice...
Mini sad vidim... Ajde kad dodjem doma napisem ti da sto ne fulam... Jer ja san kupovala gotovo pa sam kupila knjigu od te zene sto pravi... Prepisat cu ti...
Kako si ? Jeli ima simptoma?
Sortiraj odgovore
Najstariji