Curke držim svima fige da bude plusić ko kuća
Zanima me da li je itko pio Vrkutu i kakva su iskustva?
Heey, cure koje su pile/piju dufastone,dal ste imala kakve tegobe od njega? Pijem dufice, pa se spremamo na klomifen i folikumetriju...
Evo i mene u neiščekivanju!
M bi trebala NE doći u srijedu. Ni ja nemam nikakve simptome, ali do sada od kad pokušavamo mi je svaki ciklus bio drugačiji što se tiče PMS-a i simptoma, tako da se ne nadam uopće.
Sretno svima :)
Super, onda smo si blizu :) kazu da je najbolje ne nadati se pretjerano nicemu jer se onda ne mozes ni razocarati. Mozda se onda pozitivno iznenadimo. ;) ovaj ciklus sam nekako puno pozitivo jer i ako ne zavrsi s plusom, idem provjeriti hormone pa ajde, krenula sam s necim. :)
Baš tako da, pozitivno razmišljati pa kako bude, bit će.. :)
I ja sam odlucila nakon ovog krenuti s pretragama..
Ginekolog u bolnici koji mi je vodio vanmateričnu, kaze dajte si vremena, "samo cool" ako do nove godine ne bude uspjeha, pocet cemo s pretragama. Ali to mi je nekako daleko...
Pahuljicaa ja sam duphastone uzimala neko vrijeme. Meni su poremetili ciklus skroz na kraju sam M dobivala svakih 16-18 dana. Uzas! A dok sam ih uzimala znalo mi se spavat jako, ostalo nista. M nakon njih full slaba i malo bolna. Mislim da su simptomi individualna stvar, dosta tog pise u uputama samo neke stvari necea ni skuziti jer su klasican pms. Sretno!
Fantasia ja zelim da ti se ostvare zelje, ako vec ne sa duplicima onda bar sa jednim.
Ja obavila folikulometriju kod mene opet cirkus morat cu vjerojatno na 2 punkcije ovaj mjesec, niko nikad od cura sa foruma mpo nije cuo za to, cak ni sestra koja me ispratila, al doktoru je to kao bilo normalno. Tako da vidjet cemo sto ce biti. Uglavnom folikula ima lijepih kako bi on reko i taj 1 problematican. Sad cekam nedjelju i dalje se bockam injekcijama.
Emenems slazem se, mi ne pokusavamo dugo, ovo nam je cetvrti ciklus tek, ali jakoo smo dugo zajedno i zelimo bebu cim prije. Tako da ne zelim gubiti vrijeme ako nesto nije u redu, bolje provjeriti.
Grizli, bit ce sve ok :) samo polako korak po korak. Imam osjecaj da bi ti kvaj mjesec mogao biti dobitan
Grizli,
možda baš taj jedan problematičan bude dobitan :))
Pa te bude zezao i uživo..
Samo pozitivno, glavno da doktor zna šta radi.
Ha ha ha imam osjecaj da ne zna ni on jer to kao nije praksa al eto probat cemo. Ja sam inace potpisala papire da zelim sudjelovati u nekim njihovim istrazivanjima iako vecina toga meni nece znaciti nista al mozda nekad kojoj curi hoce, zato ja mislim da zele "isprobat" to na meni, a i rijetko se curama dogadjaju 2 O u ciklusa, a meni ocito to i nije tako rijetko.
Grizli, znaci dve punkcije znace da ces 2 puta ovulirati? Mislim, neka je i tako, bitno da ima folikula koji se mogu iskoristiti... Jeste sad opet na prirodno stimuliranom ili?
url=https://lilypie.com]
Ha ha ha imam osjecaj da ne zna ni on jer to kao nije praksa al eto probat cemo. Ja sam inace potpisala papire da zelim sudjelovati u nekim njihovim istrazivanjima iako vecina toga meni nece znaciti nista al mozda nekad kojoj curi hoce, zato ja mislim da zele "isprobat" to na meni, a i rijetko se curama dogadjaju 2 O u ciklusa, a meni ocito to i nije tako rijetko.
Grizli sretno ❤️ bit ce sve super. Virujem da oce.. Mora se i nama sreća osmjehnuti 🙏
Grizli sretno!!i hvala na odgovoru.. pocela sam ih piti 16 dc, par dana prije toga radila uzv i dr misli da je mogla sljedit ovulacija,ali nije mi mogao sa sigurnoscu reci.. na dan kad je trebala biti O ( prema aplikaciji) imala sam gusti,proziran,rastezljiv iscj. I taj dan smo iskoristili, a dan kasnije ga nije bilo... a danas na papiru poslje mokrenja vidjela malo smedega.. pa sam zabrinuta... trudimo se vec dosta dugo, pa sam vec polako ljuta na sve i svasta!
Sortiraj odgovore
Najstariji