Omerta cestitke! Sretno!
Babyq hvala na dobrim zeeljama. Kod Sprem ides zbog potpomognute?
Da ginekolog me je poslala da se vidi dali ima toliku.I sta da dalje.
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Omerta cestitke! Sretno!
Babyq hvala na dobrim zeeljama. Kod Sprem ides zbog potpomognute?
Da ginekolog me je poslala da se vidi dali ima toliku.I sta da dalje.
Folikula
Omerta bravo za plusić, uspješnu trudnoću želim!! :)
Tratinčica baš mi je žao da je došla M, tako i meni zadnjih mjeseci točna u sat..ali kao što su i druge cure rekle, samo hrabro dalje!! Meni 1. dan bude dan žalosti, sve mi bude crno, a onda se već 2. dan počnem ponovo nadati i planirati.
Cvjetić24 kod mene su simptomi dolaska M različiti iz mjeseca u mjesec. Prije nego smo počeli raditi na bebi su bili uglavnom isti: bol u grudima od 20. dc, promjene raspoloženja, nadutost, dan prije M euforija, pa obavezno plakanje.. Par dana prije potreba za hranom slano-slatko-slano-slatko, pravi PMS.
Sada se to sve skupa poremetilo, bar ja imam takav osjećaj.
Omerta čestitke na plusiću od srca ti želim urednu trudnoću :)
Grizli sretno u ovom postupku i da nam javiš veliki plus ➕➕💕
Cvjetic meni od simptoma, bol u grudima tjedan prije M, nervoza, glavobolja, glad
Babyq razumila sam te da si dobila uputnicu za pregled, tamo ce ti pogledati folikule...jel ti ideš na potpomognutu, vi ste u tom procesu? Kad odeš na pregled tvoj Ginek će te dalje uputit i savjetovat...jesi ikad bila u stimuliranom postupku, sa klomifenom? J
Babyq razumila sam te da si dobila uputnicu za pregled, tamo ce ti pogledati folikule…jel ti ideš na potpomognutu, vi ste u tom procesu? Kad odeš na pregled tvoj Ginek će te dalje uputit i savjetovat…jesi ikad bila u stimuliranom postupku, sa klomifenom? J
Nisam u nikakvom postupku ovo je prvi put da idem.
Cvjetić moji simptomi su bolne grudi koje to prestanu biti 3-4 dana prije, napuhanost, dan dva prije blagi bolovi, ba dan dolaska M bas jaki grcevi. I naravno par dana prije krene nervoza i nadrkanost u svjetskim razmjerima. 😀 onda sam bas ugodno drustvo. Hahaha
Babyq na prvom pregledu pogledaju ti nalaze koje doneses, naprave uzv da vide trenutno stanje, objasnis koji je tvoj problem i onda ti daju upute ato jos od nalaza da napravis, mogu cak traziti neke da ponovis i mogu ti uvest neku terapiju ako misle da treba. Kad skupis sve nalaze ides na 2.pregled. Nista specijalno, pregeld je samo uzv nista vise.
Aha.. E ja pitam zbog toga, sto mene ne bole grudi nego samo jedna i to lijeva .. Prije Na par dana pocne, dirnuti ne smijem i cim procuri prestane, zato pitam jel jos u koje tako. Ostalo, nervoza i bjesnilo haha i slatko jedem ko tuka .
Jel to od uvijek ili samo sad u zadnje vrijeme? Bilo bi dobro da napravis uzv grudi. Moja sestra je imala bolove samo u jednoj i ispostavilo se da ima zastopanu mlijecnu zlijezdu zato da ju boli, kasnije kad je rodila imala je problema s tim i upalu.
Sortiraj odgovore
Najstariji