Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    06. Rujan 2018. 11:25

Župčica

Kad (ne)očekivaš M? To mi sve izgleda ko meni u drugoj trudnoći pred M….

A po kalendaru za 7 dana... Mika drz se ne stresiraj se 🙏❤️

tata_me_zove_zlato
    06. Rujan 2018. 11:32

Mika, evo i meni se desilo u 7oj nedelji. Ustala ujutro, otisla u wc i krv sveza... Odmah lekaru, utrogestan jaku dozu i mirovanje i hvala Bogu, nije se ponavljalo. Terapiju pila mesec dana samo i evo nas na pola puta..navijamo za tebe i to malo srce koje lepo kucka ❤️💪

url=https://lilypie.com]

• Miha13
    06. Rujan 2018. 11:53

Mika drz se i veruj, vera cini cuda!
    Mini, fige za tebe da je to to
    I ostalim curama koje (ne) cekaju ciklus, da dani brzo prodju i da i ne dodje!
    Grizli za tebe veeeliki zagrljaj, stvarno si inspiracija.
    Mi smo bili vredni u dan pre O, na dan O i dan posle (nisam uhvatila pik trakicama li mislim da je to to, uvek je isto) pa cemo videti za desetak dana :)

Omerta
    06. Rujan 2018. 11:58

Ja radila neke jeftine testove jucer ujutro, navecer i danas ujutro na dan neocekivane m.. vidi se slaba linija, danas malkoc tamnija  ali ipak cu ponoviti jos sa nekim boljim testom. Flegma sam jos, zbog prethodnog iskustva. U prvoj trudnoci mi je Gravignosti mini /duo pokazao jako lijepu vidljivu liniju na dan izostanka i dan poslje. Tako da valjda jos ima sanse da se pojaca.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

MiniCooper26
    06. Rujan 2018. 12:26

Omerta

Ja radila neke jeftine testove jucer ujutro, navecer i danas ujutro na dan neocekivane m.. vidi se slaba linija, danas malkoc tamnijaali ipak cu ponoviti jos sa nekim boljim testom. Flegma sam jos, zbog prethodnog iskustva. U prvoj trudnoci mi je Gravignosti mini /duo pokazao jako lijepu vidljivu liniju na dan izostanka i dan poslje. Tako da valjda jos ima sanse da se pojaca.

❤️🙏

MiniCooper26
    06. Rujan 2018. 13:37

Evo dosli nalazi.. Opet tsh povisen 😫 a ovo drugo ako mozete protumačiti vi... Ako neko zna 

Župčica
    06. Rujan 2018. 14:42

Mini ja brojim 8 dana pa nas eto u išćekivanju zajedno... Što se nalaza tiče ja bih rekla da ti fali vitamina d a da ti je TSH u normalnom intervalu...

Omerta Ja se nadam da je to to  ....

Ana Donna
    06. Rujan 2018. 15:09

Omerta

Ja radila neke jeftine testove jucer ujutro, navecer i danas ujutro na dan neocekivane m.. vidi se slaba linija, danas malkoc tamnijaali ipak cu ponoviti jos sa nekim boljim testom. Flegma sam jos, zbog prethodnog iskustva. U prvoj trudnoci mi je Gravignosti mini /duo pokazao jako lijepu vidljivu liniju na dan izostanka i dan poslje. Tako da valjda jos ima sanse da se pojaca.

Omerta drzim 🤞🤞 javi nam kad ponoviš test
    Mika, odmaraj sad samo, bitno da je na pregledu bilo sve uredu i da ste čuli srce

• misica35
    06. Rujan 2018. 15:36

MiniCooper26

Evo dosli nalazi.. Opet tsh povisen 😫 a ovo drugo ako mozete protumačiti vi… Ako neko zna

Draga feritin ti je nizak, trebala bih piti zeljezo ako vec ne pijes! Preporucujem Tardyferon, ne usporediv je s ostalim lijekovima tipa Heferol, Ferum lek itd.

MiniCooper26
    06. Rujan 2018. 15:53

misica35

MiniCooper26

Evo dosli nalazi.. Opet tsh povisen 😫 a ovo drugo ako mozete protumačiti vi… Ako neko zna

Draga feritin ti je nizak, trebala bih piti zeljezo ako vec ne pijes! Preporucujem Tardyferon, ne usporediv je s ostalim lijekovima tipa Heferol, Ferum lek itd.

Hvala draga na preporuci 😉 iden sutra kod ginekologice pa cemo vidit sta ce ona rec

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.