Ajme pa ti si mladja od mene, super si mi. Svaka cast, znam dosta cura kojima se desila trudnoca al se nisu snasle i upropastile se bespotrebno. A ti si tako uspjela svr si posloziti. Vjetujem da nije bilo lako ti sa djecicom, obavezama i svime, al eto sad ti se smijesni nova srecica i nova radost. A za ovu prijateljicu stvarno auper oosba. Bas lijepo da te se sjetila. Ma svijet je pun dobrih ljudi ako si o ti dobar naci ce te.
Grizli koliko sam razumela, ti imas isto godina koliko i moj muz. On je sada u pravim godinama za planiranje porodice, msm da je usao u to ranije, ne bi se snasao. Ili je mozda do izbora zene, pa je sad spreman 😉 jedva cekam dovesti mu bebu kuci i gledati ih zajedno. A to moje vreme kada sam sama i tako mlada decu podizala bez icije pomoci mislim da je jedna neprocenjiva skola i test koji sam hvala Bogu prosla uspesno. Da vidite i popricate sa mojom decom, slozili biste se. Oboje su toliko dobra deca i imaju dobru dusu.
Tebi Grizli naravno svu srecu zelim, cekamo sa tobom, uzbudjena sam zbog tog procesa koji prolazis sad jako. Znam da si ti rezervisana zbog prethodnih iskustava, ali ja sam ipak uzbudjena i cekam da sve prodje glatko i da za nekih desetak dana vidimo povecanu betu. Za desetak dana bi je trebala vaditi ako sve prodje ok??
url=https://lilypie.com]
Tratincica bas mi je zao da je dosla M. Al ko sto si rekla sad ces fino odraditi pretrage ako nista drugo. Moramo uvijek naci bar nesto pozitivno u tome kad dodje M, a mi ju nismo ocekivale.
Tata ma ne brini za kcerku to je normalno. Meni je M setala do 18.godine po ljeti mi se znalo dogoditi da mi i preskoci po mjesec dva ili da dodje svakih 20 dana. Treba vremena u pocetku da se ciklus ustali. Tek iza 22.se vecinom ciklusi reguliraju kod zena, ako se do onda ne reguliraju onda je potrebno obaviti pretrage. Najvaznije da ne trpi bolove. Nemoj se sekirat draga zaista je to sve u redu.
Hvala Grizli, i mislila sam da je normalno samo se ne secam svog slucaja, vrv nisam vodila brigu o tome nego je moja mama umesto mene kao ja sad umesto moje male ☺️
Tata ja sam 86.godiste, a moj mm je nesto mladji od mene. Ja mislim da si svi mi pozelimo obitelj i djecu kad smo sa pravom osobom, onda smo i spremni na to i na dobre i lijepe stvari, ali i na lose. Samo trebas uz sebe imat odgovarajucu polovicu kruga. Niti ne sumnjam da su ti djecica divna kad si ti tako dobra i draga osoba. Hvala ti na dobrim zeljama, al znas da ja nikad se ne opustim u prevelike nade jer se bojim tog plusa uh uh. Daleko sam ja jos od vadjenja bete. Ja sad tek trebam opet sutra na pregled pa ce vidit kad bi radilk 1.punkciju, pa onda kad ce 2.punkciju tek onda iza toga 3 ili 5 dana kasnije bi bio transfer embrija ako se razvije koji embrij i iza toga 3 tjedna je vadjenje bete tek. Tako da ja do bete imam jos dobrih mjesec dana u najboljem slucaju. Al polako korak po korak. Od sinoc dosta osjetim jajnike, kao peckanje i probadanje, koliko me to plasi toliko me raduje jer znaci da se nesto dogadja. Da mi je bar jedan uspjesni embrij, a da ih dobijemo vise pa da imamo za pohranu ili da na transferu stave 2 embrija mislim da mojoj sreci ne bi bilo kraja. Iako ni to nije garancija uspjeha. Od danas imam jos neke injekcije sva sam vec ispikana, al nema veze sve za malo cudo. Moja sestra je rekla da mora uspjet jer kad je prvi put saznala dijagnozu si i bila operirana 4 mj kasnije smo napokon docekali nas pir odgadjan toliko puta, sad ona je izracunala da ce opet ako bude pozitivna beta biti 4 mj od kad je dobila nalaze i opet morala pocet sa operacijama zato me tjesi valjda da je to uspjesan mjesec mi. Iako sam ja htjela otkazat postupak zbog njene bolesti nije mi dala.
Grizli, pa ne bi ni ti njoj dala da je obrnuta situacija,verujem.Moze joj tako lepa vest samo pomoci u daljoj borbi. Ne znam kakva je dijagnoza i koja vrsta operacije, ali kakva god da je, nije vam lako i treba vam lepih vesti i vetra u ledja.
Slazem se za pravu osobu u potpunosti. I hvala na lepim recima. Onda idemo korak po korak sto kazrs, dan za danom ☺️❤️
Ja radila neke jeftine testove jucer ujutro, navecer i danas ujutro na dan neocekivane m.. vidi se slaba linija, danas malkoc tamnijaali ipak cu ponoviti jos sa nekim boljim testom. Flegma sam jos, zbog prethodnog iskustva. U prvoj trudnoci mi je Gravignosti mini /duo pokazao jako lijepu vidljivu liniju na dan izostanka i dan poslje. Tako da valjda jos ima sanse da se pojaca.
❤️🙏
Ja radila neke jeftine testove jucer ujutro, navecer i danas ujutro na dan neocekivane m.. vidi se slaba linija, danas malkoc tamnijaali ipak cu ponoviti jos sa nekim boljim testom. Flegma sam jos, zbog prethodnog iskustva. U prvoj trudnoci mi je Gravignosti mini /duo pokazao jako lijepu vidljivu liniju na dan izostanka i dan poslje. Tako da valjda jos ima sanse da se pojaca.
Omerta drzim 🤞🤞 javi nam kad ponoviš test
Hvala na drzanju figa i dobrim vibrama. Sljedeci tj. me poslali jos betu vaditi za potvrdu da se sve ok razvija. A test koji sam kupila cu vratit i zamjenit za neke vitamine. Sretno svima i neka se zaredaju plusici!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Cure čitam vas redovno.
Grizli želim ti svu sreću.
Šta se tiće M.tako je i kod mene šetala to je potpuno normalno.
Ja 11.09 idem kod doktorice Šprem u Petrovu.
Imam uputnicu za pregled i uzv.
Cure koje ste bile koji su daljni postupci?
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Omerta cestitke! Sretno!
Babyq hvala na dobrim zeeljama. Kod Sprem ides zbog potpomognute?
Sortiraj odgovore
Najstariji