Mini hvala! I ja drzim fige da nam se svima ta sreca nasmijesi vise.
Tata sad sam u stimuliranom pa ima vise folikula koji rastu, al je reko dr da bi imala i prirodno 2 O ovaj mjesec jer 2 su dominantna. S time da bi jedan prerano ovulirao, a drugi ocito pravovremeno po njegovom pregledu. Tako da se nadam da cemo imat vise od 1 js za oplodnju. Tata koliko ti imas godina ako nije tajna? Bas sam mislila danas na tebe, kako si?
Naravno da nije tajna, 29 mi je ☺️ kako sam rano rodila svoje prvo dete, bilo je neplanirano, ali ne i nezeljeno naravno. Rodila, pa zavrsila skolu i eto uspela da radim u struci konacno za dobro placen posao. Ali bilo je sedam, osam teeeskih godina isprva.
url=https://lilypie.com]
I hvala na pitanju, dobro je sve, evo nas na pola puta. Bas sam u cudu danas ostala. Niko mi nikakvu pomoc oko potrepstina za bebu nije ponudio niti sam trazila, a jutros mi neka poznanica koja je drzala butik decije robe i koju godinama videla nisam, posalje ovo:
Stvarno sam ostala u cudu da ima tako dobrih ljudim
Ajme pa ti si mladja od mene, super si mi. Svaka cast, znam dosta cura kojima se desila trudnoca al se nisu snasle i upropastile se bespotrebno. A ti si tako uspjela svr si posloziti. Vjetujem da nije bilo lako ti sa djecicom, obavezama i svime, al eto sad ti se smijesni nova srecica i nova radost. A za ovu prijateljicu stvarno auper oosba. Bas lijepo da te se sjetila. Ma svijet je pun dobrih ljudi ako si o ti dobar naci ce te.
Misica, puno ti hvala na odgovoru , malo si me utjesila... iduci ciklus kad bi trebala biti O smo na putovanju , tako da ne ocekujem previse od ovog ciklusa ali se nadam iducem :)
Tratincica, tako i ja isto. Pokusavamo tek 3-4mj ali zbog endometrioze ne zelim gubiti vrijeme.
Grizli i Mini, puno srece vam zelim od srca 💖 zasluzile ste!
Eh odlučila sam se na trakice za ovulaciju i poručila sam ih.Sad me zanima drage moje ako mi je duljina ciklusa 30 dana jel onda sredinom ciklusa počinjem upotrebljavati trakice i zanima me jel se duljina ciklusa računa od prvog dana zadnje menstruacije ili kad tek menst završi???
Melani duljina ciklusa ti se racuna kad dobijes menstruaciju (svijezu krv ne smedji iscjedak) to ti je 1dan ciklusa iako ako dobijes iza 17h pravilo je da se slijedeci dan racuna kao 1dc. Skini si aplikaciju na mobitel imas moj kalendar dobra je. Namjesti da ti automatki izracuna prosjek lakse ce ti bit i tocnije. Trakice pocnes koristit od 7-8dc, ako nema crtice teste onda mozes preskočiti do 10dc i nastavis dok ne uhvatis pik ili ti ga jace obojenu testnu od kontrolne.
Nista ni od ovog ciklusa za mene. :( 28 dc, M tocna ko urica, kad sam se probudila vec je stigla. Malo cu odzalovati danas pa onda u nove pobjede. U pon vadim hormone, uskoro bi trebali biti gotovi nalazi briseva a narucila sam i trakice pa cu lovit ovulaciju sa njima.
Nista ni od ovog ciklusa za mene. :( 28 dc, M tocna ko urica, kad sam se probudila vec je stigla. Malo cu odzalovati danas pa onda u nove pobjede. U pon vadim hormone, uskoro bi trebali biti gotovi nalazi briseva a narucila sam i trakice pa cu lovit ovulaciju sa njima.
Zao mi je draga.. malo odzaluj i glavu gore.. pa hrabro dalje u nove pobjede 🤞💪
Devojke, moram vas pitati za misljenje i iskustvo jer ja se ne secam, davno je bilo jako, pre 18 god. Naime, imam cerku 11godina,13.07 dobila prvu menstruaciju, prilicno oskudnu. Drugu 16.08, normalne kolicine i trajanja 5 dana, i sinoc, znaci 7.09 ponovo. Znate li je li normalno da tako u pocetku seta dok se ne ustali ili da se zabrinem. Izmedju dve poslednje bila je sa tatom na moru dve nedelje, menjala klimu... Pitacu i svog dr za svaki slucaj, ali to je tek oktobra. A da, potpuno joj je bezbolno kad dodje M, srecnolica ni ne zna sta je ceka posle 😱
Sortiraj odgovore
Najstariji