Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • melani25
    06. Rujan 2018. 16:08

Drage moje prije svega pozdrav.Evo i ja ću da se družim s vama i podijelim ono što me muči.Naime u braku sam 3 mjeseca a moj sadašnji muž i ja zabavljali smo se 3 godine.Imali smo odnose i koristili smo metodu prekinutih snosaja.Od nove godine se ne pazimo nikako i još uvijek se ništa ne dešava.Toliko razbijen glavu i tome i mucin se s pitanjima.Menstruacija redovna svaki mjesec ili dođe dan prije ili na isti dan.Takode imam skinuti aplikaciju menstrualnog kalendara i pratim dane ali ništa.Je li prerano za brigu?Takođe moram napomenuti da moj dragi ne bude tu radi u Hrvatskoj i svaki mjesec dođe kući na 3-4  dana tako da ne potrefimo uvijek one plodne dane koje pokazuje kalendar.Prosli mjesec su bili ti dani ali evo vjestica je danas stigla.Bar ću ovdje naći utjehu i neke savjete od cega da počnem.I kako da prestanem toliko razmišljati o tome i sve mislim nije nešto uredu.Hvala vam unaprijed☺

06. Rujan 2018. 16:41

Ana donna tako mi je drago zbog trakice, i da ste pokrili sve ❤ iskreno se nadam da ce se uhvatit, sad prati sve i javljaj simptome 😊
    Ja sam se evo uzasno izivcirala s tim trakicama.  U utorak 17dc se pojavila prva vodenasta sluz, trakica negativna. Jucer nisam piskila jer su mi ostale samo dvije jos. Maloprije sam iskoristila tu predzadnju i opet je bila negativna, znaci uopce nije bilo crtice.  Ne znam koliko je moguce da sam propustila O jucer, sluz je danas i dalje ista i nisam imala bolove. Da je O sutra sad bi trakica trebala biti vec debelo pozitivna... a mozda je i do trakice jer su stare dva mjeseca? Evo bas sam se uzasno iznervirala, pogotovo jer jucer nismo imali odnos, njega je bolilo koljeno... a nista, uhvatit cu se posla ova tri dana pa cemo vidit.

Omerta
    06. Rujan 2018. 17:16

misica35

MiniCooper26

Evo dosli nalazi.. Opet tsh povisen 😫 a ovo drugo ako mozete protumačiti vi… Ako neko zna

Draga feritin ti je nizak, trebala bih piti zeljezo ako vec ne pijes! Preporucujem Tardyferon, ne usporediv je s ostalim lijekovima tipa Heferol, Ferum lek itd.

Vidis, meni je pred pola godine zeljezo bilo 16 i feritin 22, nitko mi nije nista prepisao. To sam mjerila nakon spontanog.  Feritin su zalihe zeljeza pa mislim da bi trebalo nesto uzimati da se to malo popravi.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Ana Donna
    06. Rujan 2018. 17:49

Pina96

Ana donna tako mi je drago zbog trakice, i da ste pokrili sve ❤ iskreno se nadam da ce se uhvatit, sad prati sve i javljaj simptome 😊
    Ja sam se evo uzasno izivcirala s tim trakicama. U utorak 17dc se pojavila prva vodenasta sluz, trakica negativna. Jucer nisam piskila jer su mi ostale samo dvije jos. Maloprije sam iskoristila tu predzadnju i opet je bila negativna, znaci uopce nije bilo crtice. Ne znam koliko je moguce da sam propustila O jucer, sluz je danas i dalje ista i nisam imala bolove. Da je O sutra sad bi trakica trebala biti vec debelo pozitivna… a mozda je i do trakice jer su stare dva mjeseca? Evo bas sam se uzasno iznervirala, pogotovo jer jucer nismo imali odnos, njega je bolilo koljeno… a nista, uhvatit cu se posla ova tri dana pa cemo vidit.

Pina nemoj se zivcirat, jer ako si npr slučajno imala O jučer a pokrili ste dan prije i to je super, a za svaki slučaj još pokrijte danas i sutra...mi smo ti pokrili samo sinoć, jutros nista, muža boli užasno zub, sve mu nateklo...nekad je dovoljno i samo jednom a da bude dobitan, sretno 🤞🤞 
    Melani dobrodošla…ako si mlađa od 35 god sve do godina dana pokušavanja se smatra normalno...preporučila bi ti, ako se narednih 2-3 mj još nista ne dogodi, a još ti muž dosta na putu pa to malo otežava situaciju, da krenete sa pretraga...ne mora ništa biti, ali za svaki slučaj da znaš na čemu si...mi smo isto mislili da je sve ok, a na kraju mužev spermiogram nije dobar...svakako ti želim da ne čekaš puno i da uskoro ugledaš plusić ➕ 

Župčica
    06. Rujan 2018. 18:25

Mini ja ti imam dobar prirodni recept za zeljezo..  Meni je provjereno pomoglo... A s drugom trudnocom to nisam znala i umirala od heferiola .... Ako te zanima reci...
    Melani dobro dosla... Samo hrabro provaj nekako jos pratiti ovulaciju npr trakicama... Znam slucaj da su se dvije godine trudili pa skoro poceli trazit pomoc kad ono prirodno zaceli s blizancima...
    Pina nadam se da su trakice stare.. Isto ti dragog napadni....😉
    Ja nezz zene sto je meni ... Nekako ne mogu vjerovati da su simptomi jer mi para rano ali toliko popodne budem lose umor mucnina malaksalost i glavobolja...  Ujutro jos i nekako guram ... 

Župčica
    06. Rujan 2018. 18:37

Župčica

Mini ja ti imam dobar prirodni recept za zeljezo.. Meni je provjereno pomoglo… A s drugom trudnocom to nisam znala i umirala od heferiola …. Ako te zanima reci…
    Melani dobro dosla… Samo hrabro provaj nekako jos pratiti ovulaciju npr trakicama… Znam slucaj da su se dvije godine trudili pa skoro poceli trazit pomoc kad ono prirodno zaceli s blizancima…
    Pina nadam se da su trakice stare.. Isto ti dragog napadni….😉
    Ja nezz zene sto je meni … Nekako ne mogu vjerovati da su simptomi jer mi para rano ali toliko popodne budem lose umor mucnina malaksalost i glavobolja… Ujutro jos i nekako guram …

I to danas i jucer... 

• melani25
    06. Rujan 2018. 18:43

Naravno sačekat ću još koji mjesec i pratit situaciju.Uh bas sam opterećena i sikiram se.Pogotovo što rijetko kad možemo uhvatiti plodne dane kad je on tu.

• melani25
    06. Rujan 2018. 18:44

Župčica

Mini ja ti imam dobar prirodni recept za zeljezo.. Meni je provjereno pomoglo… A s drugom trudnocom to nisam znala i umirala od heferiola …. Ako te zanima reci…
    Melani dobro dosla… Samo hrabro provaj nekako jos pratiti ovulaciju npr trakicama… Znam slucaj da su se dvije godine trudili pa skoro poceli trazit pomoc kad ono prirodno zaceli s blizancima…
    Pina nadam se da su trakice stare.. Isto ti dragog napadni….😉
    Ja nezz zene sto je meni … Nekako ne mogu vjerovati da su simptomi jer mi para rano ali toliko popodne budem lose umor mucnina malaksalost i glavobolja… Ujutro jos i nekako guram …

Sve se nadam...Uvijek dođe na vrijeme nekad 2 dana ranije ali nikako ne kasni...Probst ću nabavit te trakice samo me zanima kako se one koriste??

• melani25
    06. Rujan 2018. 18:44

Ana Donna

Pina96

Ja sam se evo uzasno izivcirala s tim trakicama. U utorak 17dc se pojavila prva vodenasta sluz, trakica negativna. Jucer nisam piskila jer su mi ostale samo dvije jos. Maloprije sam iskoristila tu predzadnju i opet je bila negativna, znaci uopce nije bilo crtice. Ne znam koliko je moguce da sam propustila O jucer, sluz je danas i dalje ista i nisam imala bolove. Da je O sutra sad bi trakica trebala biti vec debelo pozitivna… a mozda je i do trakice jer su stare dva mjeseca? Evo bas sam se uzasno iznervirala, pogotovo jer jucer nismo imali odnos, njega je bolilo koljeno… a nista, uhvatit cu se posla ova tri dana pa cemo vidit.

Pina nemoj se zivcirat, jer ako si npr slučajno imala O jučer a pokrili ste dan prije i to je super, a za svaki slučaj još pokrijte danas i sutra…mi smo ti pokrili samo sinoć, jutros nista, muža boli užasno zub, sve mu nateklo…nekad je dovoljno i samo jednom a da bude dobitan, sretno 🤞🤞
    Melani dobrodošla…ako si mlađa od 35 god sve do godina dana pokušavanja se smatra normalno…preporučila bi ti, ako se narednih 2-3 mj još nista ne dogodi, a još ti muž dosta na putu pa to malo otežava situaciju, da krenete sa pretraga…ne mora ništa biti, ali za svaki slučaj da znaš na čemu si…mi smo isto mislili da je sve ok, a na kraju mužev spermiogram nije dobar…svakako ti želim da ne čekaš puno i da uskoro ugledaš plusić ➕

Naravno sačekat ću još koji mjesec i pratit situaciju.Uh bas sam opterećena i sikiram se.Pogotovo što rijetko kad možemo uhvatiti plodne dane kad je on tu.

Župčica
    06. Rujan 2018. 18:51

E to ce ti pomoc cure koje koriste jer ja imam srecu da ih do sada nisam trebala 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.