Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    03. Rujan 2018. 10:42

Bol tokom ovulacije je normalna, najcesce je povezana s pucanjem folikula. Js putuje kroz jajnik cca 4-10 dana koliko zapravo treba da dodje do implantacije ako je oplodjena. Krv se pojavi u toku O zbog naglog pada hormona ako se ne varam estradiola. To nema nikakav tjecaje na mogucnost i uspjeh zaceca. Dogadja se. Osim ako bi bilo vise ciklusa uzastopno treba napomenuti gin. 

03. Rujan 2018. 10:57

Hvala ti Grizli na brzom odgovoru :) 
    Smirila si me sada.. 
    Ništa, sada čekam i nadam se da M neće doći !!

03. Rujan 2018. 14:53

Babylove hvala,  mislim da bi prvo trebala te markere s obzirom da sam imala endometriozu..

Grizli

Pina od krvnih pretraga znaci spolne hormone vaditi 2-3dc najbolje, osim progesterona njega 7 dana nakon O, hormone stitnjace, amh hormon, briseve, torch, papa test. Jel znas koja ste ti i partner krvna grupa? Ogtt pretraga 🤔. Moze ti preporuciti da partner ide na spermiogram. Dodatno ako ti netko u obitelji ima problema s venama spomeni svakako to pa da te posalje vaditi nalaze za trombofiliju. I za pocetak mislim da sam sve navela.

Grizli draga kao i uvijek enciklopedija za sve  upite nas malo neiskusnijih, hvala ti što uvijek odvojis vremena za pomoći ❤ nema nitko problema sa venama, ali ima sa štitnjačom iako sam i ja radila TSH prije par mjeseci i bilo je sve u redu. svoju krvnu grupu znam, volila bi prvo sebe rjesiti s pretragama pa onda njega ako se u međuvremenu sto ne dogodi.. 

Grizli
    03. Rujan 2018. 15:50

Pina ako ti netko ima problem sa stitnjacom trebala bi to kontrolirat redovito i to ne samo hormone nego i antitijela. Koliko ti je tsh bio ako se sjecas? Ja uvijek zagovaram da se oboje istovremeno testiraju jer ako ti imas neki problem ne znaci da on nema. 
    Autora evo meni bas jucer dosla M kako sam i ocekivala, ubise me nocas bolovi, al prezivjela sam. U to ime danas popila pivu umjesto tableta da mi lakse bude podnjet bolove. 😂😂😂

• misica35
    03. Rujan 2018. 16:01

Grizli smijem se za pivu, ali bas mi je zao. Slij ciklus kreces u postupak?

tata_me_zove_zlato
    03. Rujan 2018. 16:45

E Grizli, a majku mu, sad ce postupak opet i osmehnuce se sreca konacno 💜

url=https://lilypie.com]

Grizli
    03. Rujan 2018. 16:52

Ma uopce se ovaj put nisam previse nadala, iako smo bas pokrili sve dane i tocno u sat sam pogodila kad je bila mi O, cak sumnjam da sam imala na oba jajnika po simptomima, ali no stres. Predosjecala sam vec 4-5 dana da cu dobiti tako da mislim da nije dosla da bi se sokirala. Sutra idem na dogovor na mpo da vidim kad krecemo dalje i s cime. Samo pozitiva. Dosta stresa u zadnje vrijeme mi bilo.

_svjesna
    03. Rujan 2018. 17:00

Grizli, zao mi je sto je dosla M.
    I ja sam se nadala ce biti nesto od toga, i znas sta sam primijetila? Djelujes tako cvrsta, jaka, uvijek tu za svakoga sa svakojakim savjetima da se nikad ne zalis, nikad nisi rekla da ti je tesko, da si razocarana minusom ili time sto je dosla M i tako mjesecima, vjecito si optimista i sve neuspjehe prihvatas bar naizgled s optimizmom i bez prevelikog stresa. Vjerujem da je to u dubini negdje skriveno. Cak i druge cure ohrabrujes. Divim ti se na tome, i ja sam ubijedjena da takvim stavom se i dolazi do uspjeha, ali slobodno nam se nekada ovdje pozali da i mi tebe nekad imamo priliku ohrabriti ❤️❤️

Grizli
    03. Rujan 2018. 18:09

Ah svjesna s godinama i svime sto smo prosli u zivotu naucila se nositi sa svime time. Ovih zadnjih 2 mj bas ne prihvacam tragicno ni minus ni dolazak M, jer samo molim boga da nas je u obitelji i jednak broj kad nas vec nece sreca da nas je vise. Moja seka se ponovno bori sa teskom bolesti i jednostavno ne smijem se prepustiti tuzi i jadikovanju kad znam da ima ljudi kojima je teze i gore nego meni. 100 put sa rekla samoj sebi lakse predjem preko minusa nego sto bi preko jos jednog gubitka T i radje da ni ne vidim + na testu, ako nije sudjeno da iznesem trudnocu i rodim zdravo dijete. Imam srecu sto mene kad uhvati drama to dodje i prodje za par sati odmah se muzu pojadam ili sestri i sva muka nestane. Al znam ja da imam i vas ovdje na koje za utjehu uvijek mogu racunat i zato mi je uvijek drago ako nekoj mogu pomoc bar savjetom ili nekom info. 

tratinčica_maslačak
    03. Rujan 2018. 18:37

Neutjesna, zao mi je zbog M, al pokusaj sad skupiti snagu i krenuti u nove pobjede. Nista nije izgubljeno. Pokusaj tako kako ti cure kazu, trazi uputnicu za humanu. Ako mozes, moj savjet bi ti bio da promijenis ginekologa. Jer ovako samo trosis vrijeme. Bez obzira i ako je sve u savrsenom redu, vi vec dugo pokusavate i vrijeme je da vam se pomogne na drugacije nacine. To bi ginekolog trebao prepoznati.
    Grizli, ne znas kako mi je zao. Ako itko na ovom forumu zasluzuje urednu trudnocu i zdravu bebu onda si to ti. Toliko pozitive s tvoje strane unatoc svim nedacama, stvarno si uzor svima nama. A tvoji savjeti su neprocjenjivi. Uvijek si ovdje za svakoga, sa rijecima utjehe i ohrabrenja. Kraj tebe mi nemamo opravdanja za pesimizam. Zato samo pozitiva, prije ili poslije, cuda se desavaju :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.