Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    02. Rujan 2018. 09:13

neutjesna

Radit ću sutra opet test ako danas ne dobijem mjesečnicu sto se ovulacije tiče toliko smo očajni skoro svaki dan ovaj mjesec smo imali odnose nije se mogla profulati nikako tako da to znam da je bilo svaki drugi dan. Sve bilježim. Ovaj put ću stvarno kloniti ako dobijem ne mogu više.

Draga i ja ti vidim tu neku sjenu... ponovi test sutra.. pokusaj se zaokupiti nekim drugim stvarima... 
    A dali ste bili na razgovoru ta MPO

neutjesna
    02. Rujan 2018. 10:12

Babylove

neutjesna

Radit ću sutra opet test ako danas ne dobijem mjesečnicu sto se ovulacije tiče toliko smo očajni skoro svaki dan ovaj mjesec smo imali odnose nije se mogla profulati nikako tako da to znam da je bilo svaki drugi dan. Sve bilježim. Ovaj put ću stvarno kloniti ako dobijem ne mogu više.

Draga i ja ti vidim tu neku sjenu… ponovi test sutra.. pokusaj se zaokupiti nekim drugim stvarima…
    A dali ste bili na razgovoru ta MPO

Nama su. rekli da je sve uredu da se nastavimo truditi hvala ti na podršci pokušavam cijelo jutro. A boli me stomak kao da ću dobiti. Ja se bojim da nije biokemijska trudnoća. Ali kako Bog da osjećam kao da nemam.gram snage. Toliko sam umorna kupit ću sutra ako ne dobijem mjesečnicu radila bih danas ali nemam snage za minus ako vjeruješ 

MiniCooper26
    02. Rujan 2018. 10:17

Taj doktor me sinoc lad me vidio uštipnuo me za stomak jer imam viška tu najvise... Kazu da za pcos i inzulinsku rezistenciju je karakteristicno debljanje pogotovo u tom podrucju. I onda mi je gledao vrat sprijeda i straga kaze da imam tu neke 3 crte i lad je to vidio rekao je da 100 posto imam inzulinsku rezistenciju.. Rekao je izbacit kruh i tjesteninu i vjezbat. I pitao me jesam li nervozna i jeli puknem ikad.. Ja sam rekla naravno kao i svaka normalna osoba.. A on kaze nije to bas tako da je to sve od IR.. I da je to malenk problem da pitam doktora da mi da metamorfin neki lijek i da ce se to dovest u norrmalu

Grizli
    02. Rujan 2018. 10:28

Mini ima jako puno dobrih ljudi samo ih treba sresti. Bas super da si srela tog dr i da si blizu otkrica svojim tegobama. Bas se nadam da ces sad sve dovest u red. Inace ako ti tvoj gin nece dat moze ti taj dr napisat preporuku pa ti tvoj gin mora dat uputnice za pretrage jer imas drugo misljenje. Sretno i da javis plusic uskoro 🤞
    Neutjesna zaista tebe nikad gin nije poslao na MPO??? Nevjerojatno u tvojim godinama odmah nakon 6 mj salju bez obzira na nalaze. Neke pretrage gin ne moze mi poslat te ako nema preporuku MPO. Sto ste tocno sve radili. Dosta gin "stare skole" neke stvari kazu da su ok a nisu. Klasican primjer je omjer fsh i lh ili tsh koji bude u granicama normalne za osobu al ne i za trudnocu. Ne kazem da je to slucaj kod tebe ali navodim samo sto oni znaju tupiti da je u redu a zapravo nije. Druga stvar kad ste zanji put rafili nalaze. Svi hormoni, brisevi se mjenjaju kroz zivot nas na mpo salju ponavljat ih svaki 3-6 mj kako sto. A kod muskih spermiogram 3 mj dakle to su promjenjive stvari koje posebno s godinama se vrijednost promjeni skroz. Ako ti onaj plusic ipak kojim slucajem ne bude ➕ inzistiraj ginekologu uputnicu za MPO. Jeste probali i sto od alternative - akupunkturu ili terapiju bioenergije? I ono najvaznije odnosi svaki dan su najgori za zatrudnjivanje inace. Najbolje je svakih 2 dana, jer se u kracem periodu od 36 h sperma ne stigne obnoviti i u konacnici kod muskih se javi ejakulat bez spermija. Tako ako krenes nakon M sa odnosima svaki dan vjerojatno u vrijeme O u ejakulatu nema bas reprezentativan broj spermija i time umanjuje se mogucnost zaceca. 

• ABC123
    02. Rujan 2018. 11:04

MiniCooper26

Taj doktor me sinoc lad me vidio uštipnuo me za stomak jer imam viška tu najvise… Kazu da za pcos i inzulinsku rezistenciju je karakteristicno debljanje pogotovo u tom podrucju. I onda mi je gledao vrat sprijeda i straga kaze da imam tu neke 3 crte i lad je to vidio rekao je da 100 posto imam inzulinsku rezistenciju.. Rekao je izbacit kruh i tjesteninu i vjezbat. I pitao me jesam li nervozna i jeli puknem ikad.. Ja sam rekla naravno kao i svaka normalna osoba.. A on kaze nije to bas tako da je to sve od IR.. I da je to malenk problem da pitam doktora da mi da metamorfin neki lijek i da ce se to dovest u norrmalu

Mini i ja imam IR i moj gin.me poslao odmah da radim nalaze kada sam rekla da muke mucim sa M da je par mjeseci imam pa nemam i dali su mi terapiju fordex pijem ih nesto vise od mjesec dana i evo kasni mi 7 dana jos se ne usudjujem uraditi test 😕

neutjesna
    02. Rujan 2018. 11:47

Miš mogu radili sve nalaze prije 8 mjeseci krajem januara mjeseci čak sam ja radila svakih šest mjeseci spolne hormone (3-5 dan ciklusa), progesteron 21. dan ciklusa. I sve je bilo uredu. Ja imam redovne cikluse on ima malo sporije spermije ali je sve uredu u granicama. Hormoni štitne su mi prošle godine bili povišeni ali ona kaže od stresa već sljedeći mjesec bez terapije sve uredu tsh uredu sve. Papa test uredu. Vidjet ću opet nalaze. Mi radimo na tome svaki drugi u principu dan samo kad su plodni dani svaki dan. Kako bude. Ležim cijelo jutro svako malo trčim u toalet kao da ću dobiti ciklus. Akupunkturu ni biornergiju nismo nikada probali 

Grizli
    02. Rujan 2018. 11:56

Jesu ti onda fsh i lh bili u omjeru min. 1,5:1 ilo veci omjer. Dal ti je tsh ispod 2,5? Jesi vadila antitijela stitnjace? Tromboflija? Torch? Bris ureaplazma? Moj muz ima sporije i mi smo u postupku potpomognute. Jesi bila na temperanim odnosima? Znaci prvo folikulometrija par dana kod gin pa injekcija beta hcg da sazrije js i onda ti gin kaze kad imat odnose? 
    Nisi ponavljala test? Osjecaj da ces dobiti je poznat u ranoj trudnoci. Pa zaista se nadam da ipak je to to

_svjesna
    02. Rujan 2018. 12:00

Neutjesna slazem se sa Grizli, ipak tvoje godine nisu za cekanje, probaj jedan mjesec ici na ciljani odnos da odes ginicu desetog dana ciklusa da vidi ima li folikul koji se sprema za ovulaciju, onda ici svaki dan da vidi kako raste i da ti kaze kad je tacno ovulacija pa da imate odnos bas u to vrijeme, ili prati LH trakicama ali brze ces to sa doktorom. Ali nadajmo se da je sada ovo plusic na testu pa da ti ovo nista ne treba. 

neutjesna
    02. Rujan 2018. 12:16

Grizli

Jesu ti onda fsh i lh bili u omjeru min. 1,5:1 ilo veci omjer. Dal ti je tsh ispod 2,5? Jesi vadila antitijela stitnjace? Tromboflija? Torch? Bris ureaplazma? Moj muz ima sporije i mi smo u postupku potpomognute. Jesi bila na temperanim odnosima? Znaci prvo folikulometrija par dana kod gin pa injekcija beta hcg da sazrije js i onda ti gin kaze kad imat odnose?
    Nisi ponavljala test? Osjecaj da ces dobiti je poznat u ranoj trudnoci. Pa zaista se nadam da ipak je to to

Nista nije radila već sljedeći su bili uredu i nije radila samo antitijela. Ostalo sve uredno. Njemu je rekao da su mu malo sporiji ali da to nije zabrinjavajuće ali kad vidim  da je nemoguće ovako . pokušati ćemo potpomognutu. Nema nam druge mada vjeruj nikad nisu bile dvije vrste te to me toliko podiglo kad danas immaam taj osjećaj. Sve kao dva dana pred ciklus kad samo sto nije i znaš da ćeš dobiti e takav mi je. Ako ne bude ciklus sutra ću ponoviti test. Glava mi puca kao da Će Mi na nos krv svakog trena a tako mi bude pred ciklus. Hvala puno na savjetima 

neutjesna
    02. Rujan 2018. 12:43

Naime zaboravila sam napomenuti da je doktor rekao da je kao najveći problem sto se ja toliko strrsujem i previše očekujem pa razocaram da to stvara blokadu. Ali to je jače od mene ja jednostavno ne znam drugacije. Pokušam da ne budem pod stresom ali tako reagujem. To objašnjava zašto mi je bio ubrzan rad štitne taj jedan mjesec. Kao to je sve u mojoj glavi sve je do stresa. ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.