ABCjesi li pisnula??? ☺️🤭
I mene zanima!
Da vam se priduzim opet. M po kalendaru za dva dana, a od simptoma nista. Ciklusi ugl na 30 dana, a nekad izmedju 28-32. Pokrili smo kolko tolko plodne dane. Na 6dpo su bili kao neki blagi grcevi…mislim si mozda implantacija al mozda je bila i probava.
Necu kupovati i raditi test ranije da se ne razocaram. Prije 7 mj je bio rani spontani.. osim toga imamo jednu zdravu curicu od skoro 4 godine. Ako ovaj ciklus nije uspio onda sljedeci pratim trakicama.
Omerta, drzim ti 🤞 da brzo ugledaš ➕
Koliko dugo se već trudite?
Trudimo, hm.. ne bas. Moj dragi bi samo opusteno i ako se desi super, ako ne, ok mu je i jedno dijete. Dosta je stariji od mene pa zato tako razmislja.
Ja pratim plodne dane po kalendaru i sluzi, ali nije mi ni to bas vise pouzdano pa sam uzela trakice za sljedeci ciklus.
U familiji svi nekako po dvoje djece imaju.. a lijepo je imat brata/sestru pa sam tako htjela i svojoj curici.
U 1.mjesecu ove godine sam zatrudnila, al dok sam dosla na prvi pregled vec se nista nije vidjelo, krenulo taj isti dan krvarenje i spontani. Po zm je bilo 7 tjedana, al trudnoca se puno prije prestala razvijati.
Nakon toga smo dva ciklusa pauzirali pa opet krenuli, ali nije se do sad potrefilo.
Pricekat cu do cetvrtka, pa ako ne dodje, napraviti test u petak.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Grizli vjerujem da ce naše vrijeme doći ove zime, pa ćemo se pridruziti ljetnim bebama, to ti želim od sveg srca 💕💕 hvala na svakom savjetu, kad sam se pridruzila ovom forumu, ti si mi prba davala savjete 😘
Babylove, puno sreće u novom postupku🙏 znam da si i ti već dugo na ovom forumu…koliko već pokušavate?
ABCjesi napravila test? Navijam za veliki plus➕➕
Auroraipak se nadam da se vjestica nece pojavit, sretno draga 🙏
Ima dosta novih cura ovdje, svima vam želim da što prije ugledate ➕ i da drzimo svoje andjele u rukama 💕
Kod mene ništa novo, nisam stigla testirat LH trakice, bila na putu, odmah na posao, ali mislim da bi O trebala bit oko petka :) ako uhvatim muža, akcija slijedi…
Pa krenuli smo raditi na bebi prije tocno 2 god.. al onda sam ja isla kod ginica na redovan pregled i imala sam neku cistu pa mi je rekao da sacekam dok to ne rijesim.. i ta cista mi se vukla do 12 mj i taman kad sam dog sa ginicem da cemo je odstraniti jer ocito nece sama puknuti ona je pukla… tako da smo odmah nakon tog u prvom mj krenuli intezivno raditi na bebi… i nikako i nikako i onda sam nakon 9 mj osla opet i trazila pretrage.. i taman kad smo skupili sve bilo je godinu dana kako radimo i nista.. i onda su nas poslali na humanu… ja sam odabrala vinogradsku.. tako da smo tamo od 2 mj… prvi prirodni postupk je bio u 3 mj.. ali nista folikul je puknuo prije punkcije… drugi prirodni je bio u 4 mj i uspjela sam doci do punkcije ali stanica je bila cisticna.. tako da nista.. i onda smo isli u 3 postupak a 1. Stimulirani imala sam 15 folikula.. dobili 5 stanica.. 2 se samo oplodile i dosli smo do transfera ali nista.. i eto sad uskoro idemo u nove pobjede u 11mj…. mogli smo vec sada u prirodnom opet (jer ova 2 mi se ne racunaju posto nije bilo transfera) ali sam odlucila da necu sad u prirodni nego cekam stimulirani… a do tada tko zna mozda nam se posreci i prirodno bez obzira na diagnozu 🤞🤞 iako se ne nadam puno ali opet je tracak nade tu 😊 preselili smo u svoju kucu… stvari se neke poslozile i manje smo pod stresom oboje…
Ajme Babylove, i ti si već dosta toga prošla...znam da će se kad tad zvijezde posložit, tajming je sve :)
Ma mi ćemo ove zime bit sa malim trbuščićima, moj muž svako malo kaže: bit ćeš ti meni trudna 2019., riješit ćemo ženo haha
ABCjesi li pisnula??? ☺️🤭
I mene zanima!
Da vam se priduzim opet. M po kalendaru za dva dana, a od simptoma nista. Ciklusi ugl na 30 dana, a nekad izmedju 28-32. Pokrili smo kolko tolko plodne dane. Na 6dpo su bili kao neki blagi grcevi…mislim si mozda implantacija al mozda je bila i probava.
Necu kupovati i raditi test ranije da se ne razocaram. Prije 7 mj je bio rani spontani.. osim toga imamo jednu zdravu curicu od skoro 4 godine. Ako ovaj ciklus nije uspio onda sljedeci pratim trakicama.
Omerta, drzim ti 🤞 da brzo ugledaš ➕
Koliko dugo se već trudite?
Trudimo, hm.. ne bas. Moj dragi bi samo opusteno i ako se desi super, ako ne, ok mu je i jedno dijete. Dosta je stariji od mene pa zato tako razmislja.
Ja pratim plodne dane po kalendaru i sluzi, ali nije mi ni to bas vise pouzdano pa sam uzela trakice za sljedeci ciklus.
U familiji svi nekako po dvoje djece imaju.. a lijepo je imat brata/sestru pa sam tako htjela i svojoj curici.
U 1.mjesecu ove godine sam zatrudnila, al dok sam dosla na prvi pregled vec se nista nije vidjelo, krenulo taj isti dan krvarenje i spontani. Po zm je bilo 7 tjedana, al trudnoca se puno prije prestala razvijati.
Nakon toga smo dva ciklusa pauzirali pa opet krenuli, ali nije se do sad potrefilo.
Pricekat cu do cetvrtka, pa ako ne dodje, napraviti test u petak.
Omerta, tako ti i moj muž, kako ćemo lako ćemo...uvijek mu govorim, da mi je imat tvoj mozak i misli, da se odmorim bar dva dana 😂
Grizli vjerujem da ce naše vrijeme doći ove zime, pa ćemo se pridruziti ljetnim bebama, to ti želim od sveg srca 💕💕 hvala na svakom savjetu, kad sam se pridruzila ovom forumu, ti si mi prba davala savjete 😘
Babylove, puno sreće u novom postupku🙏 znam da si i ti već dugo na ovom forumu…koliko već pokušavate?
ABCjesi napravila test? Navijam za veliki plus➕➕
Auroraipak se nadam da se vjestica nece pojavit, sretno draga 🙏
Ima dosta novih cura ovdje, svima vam želim da što prije ugledate ➕ i da drzimo svoje andjele u rukama 💕
Kod mene ništa novo, nisam stigla testirat LH trakice, bila na putu, odmah na posao, ali mislim da bi O trebala bit oko petka :) ako uhvatim muža, akcija slijedi…
Pa krenuli smo raditi na bebi prije tocno 2 god.. al onda sam ja isla kod ginica na redovan pregled i imala sam neku cistu pa mi je rekao da sacekam dok to ne rijesim.. i ta cista mi se vukla do 12 mj i taman kad sam dog sa ginicem da cemo je odstraniti jer ocito nece sama puknuti ona je pukla… tako da smo odmah nakon tog u prvom mj krenuli intezivno raditi na bebi… i nikako i nikako i onda sam nakon 9 mj osla opet i trazila pretrage.. i taman kad smo skupili sve bilo je godinu dana kako radimo i nista.. i onda su nas poslali na humanu… ja sam odabrala vinogradsku.. tako da smo tamo od 2 mj… prvi prirodni postupk je bio u 3 mj.. ali nista folikul je puknuo prije punkcije… drugi prirodni je bio u 4 mj i uspjela sam doci do punkcije ali stanica je bila cisticna.. tako da nista.. i onda smo isli u 3 postupak a 1. Stimulirani imala sam 15 folikula.. dobili 5 stanica.. 2 se samo oplodile i dosli smo do transfera ali nista.. i eto sad uskoro idemo u nove pobjede u 11mj…. mogli smo vec sada u prirodnom opet (jer ova 2 mi se ne racunaju posto nije bilo transfera) ali sam odlucila da necu sad u prirodni nego cekam stimulirani…
Ajme Babylove, i ti si već dosta toga prošla…znam da će se kad tad zvijezde posložit, tajming je sve :)
Ma mi ćemo ove zime bit sa malim trbuščićima, moj muž svako malo kaže: bit ćeš ti meni trudna 2019., riješit ćemo ženo haha
Ma biti ce.. dat ce dragi Bog.. ja se i dalje vodim time da ce biti onda kada bude suđeno za to... netko ima laksi ndtko tezi put i to je to.. zasto je to tako neznamo ali bitno da guramo dalje i dajemo sve od sebe da uspijemo 😊😊 kada ti ne ocekujes M pogubila sam se 🤗🤗
Minija se tako razveselila sto sam procotala da si ti povracala! Hahaha lude zene raduju se takvim stvarima. Drzim fige da je to taj the simptom!
Ana Donna kod mene je slucaj da uzasno puno sluzi imam 1-2 dana prije O. Znaci bude je puno, a nakon toga osjecam ko da sam mokra stalno dole i kad se obrisem nakon mokrenja bude sluzavo. Ja si taj podatak vodim vec dugo tako do je meni to 100% znak da cu imata O max.za 2 dana. Tako da sad akcija!
Ne znam koja me pitala za godine. Imam 32. A od lijekova sam dobila menopur injekcije 2 na dan, moram uzimat andol, folnu i od subote rekli ce mi dodat jos nesto al nisam zapamtila sto.
Grizli i ostale cure nadam se potajno da je to to 😁😍 iako se ne zelim pretjerano nadat 🙄
Sinoc sam ga uradila nekad u kasne sate I naravno negativan ali samo pozitivno bit ce kada trebadne biti, citav dan nisam mogla da se ulogujem da javim.. jedino sto me cude jos uvijem mucnine, glavobolje prestale a do prije 5-6 dana nisam mogla da zivim od glavobolje, jos ni traga ni glasa M pa ne znam sta da mislim da li je moguce da me test vara..
A ako mi vjerujete tako cesto udjem ovdje sa zeljom da sto vise ugledam necijih plusica bude mi tako drago kao da je moj plusic...
Mini, kakva ti je temp?
Mi smo upregnuli dosta ovaj mjesec, polako istice 24.dan... i tako me nekako stisce trbuh kao da je PMS :(
Mini zaista dezim fige da je to to. Znas sto su meni rekli kad pocnes osjecat mucnine vec ima hcg u urinu. Tako da kroz par dana mozes test vec raditi. 🤞🤞🤞 samo laganini i sad opusteno i pazi na sebe ako je to to.
Abc ti bi trebala se javiti gin ako ti kasni 7 dana i mucno ti je. Da je t u pitanju vec bi trebao test pokazat plus. Ili bar odi prvo vaditi krv. Nemoj se zezat s time jer uzrok moze biti bezazlen ali i ozbiljan. Ako nisi T bar ce ti dat progesteron da izazove M.
Mini, kakva ti je temp?
Mi smo upregnuli dosta ovaj mjesec, polako istice 24.dan… i tako me nekako stisce trbuh kao da je PMS :(
Ne znam jer to nikad ne mjerim. Joooj niko sretniji od mene da je to to 😍
Mini, kakva ti je temp?
Mi smo upregnuli dosta ovaj mjesec, polako istice 24.dan… i tako me nekako stisce trbuh kao da je PMS :(
Ne znam jer to nikad ne mjerim. Joooj niko sretniji od mene da je to to 😍
I ja sam pogrijesila s glupom temperaturom, samo se nerviram jos vise :D drzim ti fige!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji