Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    04. Rujan 2018. 11:40

Grizli vjerujem da ce naše vrijeme doći ove zime, pa ćemo se pridruziti ljetnim bebama, to ti želim od sveg srca 💕💕 hvala na svakom savjetu, kad sam se pridruzila ovom forumu, ti si mi prba davala savjete 😘 
    Babylove, puno sreće u novom postupku🙏 znam da si i ti već dugo na ovom forumu...koliko već pokušavate? 
    ABC jesi napravila test? Navijam za veliki plus➕➕
    Aurora ipak se nadam da se vjestica nece pojavit, sretno draga 🙏
    Ima dosta novih cura ovdje, svima vam želim da što prije ugledate ➕ i da drzimo svoje andjele u rukama 💕 
    Kod mene ništa novo, nisam stigla testirat LH trakice, bila na putu, odmah na posao, ali mislim da bi O trebala bit oko petka :) ako uhvatim muža, akcija slijedi...

tata_me_zove_zlato
    04. Rujan 2018. 13:59

ABCjesi li pisnula??? ☺️🤭

url=https://lilypie.com]

• fantasia
    04. Rujan 2018. 14:00

Aurora i meni je 7.dpo, dakle u isto vrijeme ne ocekujemo m.:)
    Javljaj moguce simptome. Mene zasad jaaako mori glad sto mi je bas bas cudno.
    Cure, ma sigurno te nase buduce mrvice cekaju zimu da nam dođu kao poklon pod bor😉😉😉

Omerta
    04. Rujan 2018. 14:18

tata_me_zove_zlato

ABCjesi li pisnula??? ☺️🤭

I mene zanima! 

Da vam se priduzim opet. M po kalendaru za dva dana, a od simptoma nista. Ciklusi ugl na 30 dana, a nekad izmedju 28-32. Pokrili smo kolko tolko plodne dane. Na 6dpo su bili kao neki blagi grcevi...mislim si mozda implantacija al mozda je bila i probava. 
    Necu kupovati i raditi test ranije da se ne razocaram. Prije 7 mj je bio rani spontani.. osim toga imamo jednu zdravu curicu od skoro 4 godine. Ako ovaj ciklus nije uspio onda sljedeci pratim trakicama.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

04. Rujan 2018. 14:47

Ana donna, kod mene isto, imam jos dvije trakice koje cuvam za cetvrtak jer kalendar kaze da je O u petak.. vidit  cemo. 
    Ja se nekako bojim naruciti u gin, bojim se da ce zena rec da bezveze dizem paniku tek nakon tri ciklusa.. mozda jos ovaj ciklus ne odem nego tek iduci kad prestanem raditi..

Grizli
    04. Rujan 2018. 14:52

Hej zenske evo mene u novom postupku ovaj put sa svim mogucim lijekovima. Grozim se cinjenice da sama sebi moram davat injekcije od danas, al valjda cu to svladat. Kaze mm da ce on igrat pikado ako ne budem mogla sama. Doktor odlucio da odmah idmeo u postupak i to sitimulirani pa valjda ce biti vise js ovaj put da ne strepim opet nad jednom jedinom. 
    Abc nas drzi u neizvjesnosti za poluditi! 
    Pina i Ana Donna onda ovaj tjedan uzivajte na najjace sa muzicima. Reko mi moj ovaj tjedan sam limun mozes me iscjediti. 

04. Rujan 2018. 14:59

Grizli ako mogu pitat koliko godina imas? 
    Zelim ti svu sreću svijeta s ovim postupkom i ciklusom, zasluzila si da se sav trud isplati ❤ samo hrabro draga moja svi smo uz tebe 

MiniCooper26
    04. Rujan 2018. 15:06

Cure ja danas isla raditi, ujutro sve normalno.. Dorucak grcki jogurt sa chia i lanenim sjemenkama j kava sa mlijekom.dosla na posao sjela sa kolegama i pricamo nesto.. Meni se odjedanput smučilo i otrcim u  wc i povratim. Nikad nisam bila gadljive prirode da mi se od hrane smuči. Nikad. Zadnji put kad sam povratila bilo je neko pijanstvo davno.. .sve skupa 3 puta u zivotu sam povratila. Cudno skroz.. I zadnjih par dana kao nekad me uhvati lagana muka.. Ali sve kontam umor vrucine .. Daj Boze da nesto bude 🙏

04. Rujan 2018. 15:18

Mini koji ti je dc? Zvuci obećavajuće , nadam se da ce tako i ostati 🤞

MiniCooper26
    04. Rujan 2018. 15:26

Pina96

Mini koji ti je dc? Zvuci obećavajuće , nadam se da ce tako i ostati 🤞

19.dan danas 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.