Potpisujem apsolutno sve sto su napisale svjesna i tratincica. Grizli, bez tebe smo nigdje ❤
Ja se javljam kasno pola dana sam prespavala dao mi je duphaston da izazove od stresa je...Imam usporen rad štitne zljezde uključila mi je letrox 25 mmg . Tako da želim sreće svim plusicima a ja sad polako teško ću sa problemima štitnjače uspjeti ali nada umire zadnja ..Hvala vam svima na podršci.. I brzim odgovorima i utjesi Uzela sam uputnicu za humanu pa sad u nove pobjede. Želim svima plusiće da vidite već u narednom periodu .
Pina ako se ja ne varam tsh je skroz ok ☺
Aurora, kako je s tobom ima sto novo? ☺
Grizli sretno sutra☺
Kupila sam test sutra ga radim pa drzite 🤞
Imam jedno kratko pitanje,koristim vaginalete pa me zanima da li da preskocim veceras da li ce uticati na test ujutro 🤔🤔
Pina nalaz stitnjace je u redu, tj.super! Samo kontroliraj tu cistu i pozitiva i sve ce biti super vidit ces.
Aurora i sve ostale cure hvala na lijepim rijecima. Eh raspadnem se i ja ponekad na milijum komada, al imam takvog muza koji mi ni u najtezim trenucima nije dozvolio da se raspadnem. Zato mene relativno brzo prodju te sitne muke i nezadovoljstva, i samo kazem sama sebi znam da moze biti gore, dobro je ovako. Zato cure samo ostanite pozitivne i uvijek razmisljajte da sreca uvijek negdje postoji i da ceno sve dozivjeti nase plusice i trbusine i male smotuljke u rukama. Moja teorija je da se samo najposebnija, najpametnija i najbolja djeca se dugo cekaju zato mi nije tesko cekat dan kad cu upoznati svoju. 😊
Neutjesna super da ti je dao lijekove za stitnjacu ako je usporena, to moze puno pomoci. Svakako odi na humanu medicinu i ja ti zelim od srca da sto prije dozivis svoju srecicu. Sad prvo se naruci, pa kad dobijes M krenes u nove pobjede. Samo budi pozitivna i sve ce biti super. 🤞🤞🤞 sretno ti
Grizli ♥️
Bas cvrsto vjerujem da iza svake tuge dolazi duga 🌈
I da ce sve biti dobro! ☀️
ABC123 zeljno iscekujem tvoj plusic! Nema veze za vaginalete ako je beta prisutna nju nista ne moze smetati. 🤞
Aurora nemoj nista odbacivati. Kad se najmanje nadas onda imas najvece iznenadjenje. Za simptome je jos rano. Temo je u redna, sad drzim fige da ne padne ni 3 dana prije M nego jos naraste. 😉
A nasi momci i te kako suosjecaju makar ne pokazuju to kao mi. Ja ti zaista onda zelim da poklonis najljepši poklon muzu za rodjendan. Danas idem na dogovor kad idemo opet u postupak. Ako ne moram vaditi nove nalaze onda bi cak mogla krenut odmah u novi ciklus hodocascenja na KBC, al nekako mi se cini da ce ipak od slijedeceg mjeseca to biti.
Neutjesna zao mi je da je ipak minus.. ali glavu gore i hrabro dalje... sretno na humanoj i nema odustajanj.. bit ce i tamo uspona i padova ali i dalje se treba boriti... jaka si ti zena.. sigurna sam.. ista kao i za sve trudilice tu... doci ce dan kada cemo i mi uzivati sa svojim srecicama...
Grizli iskreno se nadam da js tvoj novi postupak dobitan... stvarno si zasluzila.. nakon svega sto si prosla 🤞🤞🤞
ABC sretno ti da bude + ko kuca velik 💖💖
Sve ostale cure i vama sretno i neka nam ova jesen bude novi pocetak 💖
Ja iscekujem svoj novi postupak u 11.mj i nadam se da ce biti uspjesniji nego prosli 🤗🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji