Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    02. Rujan 2018. 20:47

neutjesna

Babylove

neutjesna

Radit ću sutra opet test ako danas ne dobijem mjesečnicu sto se ovulacije tiče toliko smo očajni skoro svaki dan ovaj mjesec smo imali odnose nije se mogla profulati nikako tako da to znam da je bilo svaki drugi dan. Sve bilježim. Ovaj put ću stvarno kloniti ako dobijem ne mogu više.

Draga i ja ti vidim tu neku sjenu… ponovi test sutra.. pokusaj se zaokupiti nekim drugim stvarima…
    A dali ste bili na razgovoru ta MPO

Nama su. rekli da je sve uredu da se nastavimo truditi hvala ti na podršci pokušavam cijelo jutro. A boli me stomak kao da ću dobiti. Ja se bojim da nije biokemijska trudnoća. Ali kako Bog da osjećam kao da nemam.gram snage. Toliko sam umorna kupit ću sutra ako ne dobijem mjesečnicu radila bih danas ali nemam snage za minus ako vjeruješ

Vjerujem u ti da nemas snage.. ali za nase mrvice nista nije tesko i vjerujem da ce se sve posloziti i da ces grebati do svog cilja.. i sutra ako mozda ipak ne pokaze + nemas sto cekati nego idi i inzistiran da te salju na MPO.. ali ja drzim 🤞 i ipak se badam sutra lijepim vijestima 😊

• Babylove
    02. Rujan 2018. 20:50

Pina96

Pozdrav drage cure, evo ja ocekujem O oko petka, sutra zovem gin da se narucim za pregled tokom ovog tjedna da vidimo dogadaju li se uopće ovulacije. Znam da je jos mozda rano za ista, ali koje krvne pretrage mi savjetujete da napravim , odnosno sto ce mi gin prvo preporuciti?

Ja sam sto se tice krvnih pretraga prvo vadila progesteron.. a ona su me u vinogradskoj slali dalje (AMH, prolaktin, markeri...)

Bulbi91
    02. Rujan 2018. 21:20

Lemon

Da li mi moj obicni ginek. moze dati uputnice zaparvovirus,hla tipizaciju i mikrobioloski bris endometrija?

Grizli ti je napisala dobro.Treba svakako preporuka specijalista.Meni je privat.gin trazio navedene pretrage i soc.gin mi je bez problema dao sve uputnice.Ukoliko imas koliko toliko razumnog gin.mozda bi ti ih dao i ovako.

Grizli
    02. Rujan 2018. 22:01

Pina od krvnih pretraga znaci spolne hormone vaditi 2-3dc najbolje, osim progesterona njega 7 dana nakon O, hormone stitnjace, amh hormon, briseve, torch, papa test. Jel znas koja ste ti i partner krvna grupa? Ogtt pretraga 🤔. Moze ti preporuciti da partner ide na spermiogram. Dodatno ako ti netko u obitelji ima problema s venama spomeni svakako to pa da te posalje vaditi nalaze za trombofiliju. I za pocetak mislim da sam sve navela. 

Fairies
    03. Rujan 2018. 00:00

I mi radimo na bebi...u cetvrtak folikul 19mm...
    Imali smo odnose u cetvrtak, jučer i danas... 
    I sad čekanje.. 🙄

neutjesna
    03. Rujan 2018. 07:28

MalaTajna222

Neutjesna razumimo te skroz. Ali draga mozda je stvarno stres taj koji neda. Ja znam kad bi se nekada znala iznervirati i to da bi mi se poremetio cijeli ciklus. Svakome od nas dodju dani da nam sve smeta, da smo nemoguce za okolinu, ali ispuhat se i bez ocajavanja. Bog je velik , ne zaboravi. Svakako krenit sa gin.vidit sta se sve moze da se ubrza. Neko je savjetova folikulometriju , slazem se. Nezz di zivis ali ako imas mogucnost mozda u nekoga dr. gin.ako je taj tvoj spor.ili nisi zadovoljna s njime. Sretno od srca!!!!
    Tata, evo spominjala si temu proljetne bebe. Napravile su cure na forumu danas.

Hvala puno na podršci evo jutros je samo jedna crta na testu nije dosla ja se sad spremam doktoru da vidim Šta će reći... Nadam se da je sve uredu ... Sve nade su potonule sad se samo nadam da je sve uredu.

neutjesna
    03. Rujan 2018. 07:32

Babylove

neutjesna

Babylove

neutjesna

Radit ću sutra opet test ako danas ne dobijem mjesečnicu sto se ovulacije tiče toliko smo očajni skoro svaki dan ovaj mjesec smo imali odnose nije se mogla profulati nikako tako da to znam da je bilo svaki drugi dan. Sve bilježim. Ovaj put ću stvarno kloniti ako dobijem ne mogu više.

Draga i ja ti vidim tu neku sjenu… ponovi test sutra.. pokusaj se zaokupiti nekim drugim stvarima…
    A dali ste bili na razgovoru ta MPO

Nama su. rekli da je sve uredu da se nastavimo truditi hvala ti na podršci pokušavam cijelo jutro. A boli me stomak kao da ću dobiti. Ja se bojim da nije biokemijska trudnoća. Ali kako Bog da osjećam kao da nemam.gram snage. Toliko sam umorna kupit ću sutra ako ne dobijem mjesečnicu radila bih danas ali nemam snage za minus ako vjeruješ

Vjerujem u ti da nemas snage.. ali za nase mrvice nista nije tesko i vjerujem da ce se sve posloziti i da ces grebati do svog cilja.. i sutra ako mozda ipak ne pokaze + nemas sto cekati nego idi i inzistiran da te salju na MPO.. ali ja drzim 🤞 i ipak se badam sutra lijepim vijestima 😊

Hvala na podršci ali nije + ali idem doktoru da vidim Šta bi moglo biti 

Lemon
    03. Rujan 2018. 07:41

Ginekolog mi je odlican, salje me na sve i nije mu problem ako ja nesto trazim, bas cu ga sutra pitati, vec bi ga trazila ali kad sam isla na Sv.Duh pa sam mislila da ce me oni tamo poslati a na kraju nista osim trombofilije nisu trazili. Voljela bih da se nesto nade pa da se krene sa terapijom u drugoj trudnoci, ovako mi je opet riskantno. Hvala vam svima 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Grizli
    03. Rujan 2018. 08:17

Nova cura dobro dosla i zelim ti da je taj folikul bio onaj pravi. 
    Neutjesna zao mi je da nije plus ipak. Znam kako je to razocaravajuce, al budi snazna. Inzistiraj ginu na uputnici za humanu. A za ovo sto ti kasni mozda samo nije bilo ovulacije pa ti kasni to je normalno ponekad da dodje do toga. Vjerojatno ce ti dati duphaston da izazove M i onda samo opusteno. Drzim ti fige da uspijete.

03. Rujan 2018. 10:30

Bok cure,
    da li je normalno da se pojavi svježa krv ( par kapi ) tijekom ili nakon ovulacije? 
    Meni se to dogodilo ovaj ciklus, u četvrtak 16 dc i do danas sam osjećala jajnik koji je ovulirao / jajovod i donji dio leđa na toj strani.
    Da li je moguće da je bol povezana s putovanjem jajne stanice kroz jajovod, neovisno sad da li se uspjela oploditi ili ne..?
    Inače sam prije 4 godine imala vanmateričnu trudnoću na toj lijevoj strani.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.