Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lemon
    04. Rujan 2018. 16:36

Grlizli sretno, što si sve dobila od lijekova? 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• fantasia
    04. Rujan 2018. 16:45

Mini i s tobom odbrojavam:) Meni danas 20.dc.
    Drzim ti fige da je to to!😇

Ana Donna
    04. Rujan 2018. 16:49

Grizli, i mene zanima, koje ljekove moraš pit? 
    ABC bila sam osvjezila stranicu od klokanice vec par puta ovo jutro da vidim plusić 😊 hajde ženo 😁 
    Jel mi možeš netko molim vas objasnit ovu Ovulacijusku sluz ? Znam da je netko to već pitao prije, ali ne migu naći...
    Jel vam sluz pojačana za vrijeme O, ili prije? Maloprije prije nego što ću doma sa posla i odem još na wc a ono sluzi ko u priči...kontam, pa nije valda O nastupila? Dođem doma, pipnem lh test negativna traka, ima crta ali nije jačine ko kontrolna...hmmm,ne kužim...a majko mila, prošli mjesec O bila 16 dc a danas mi tek 12 dc.
    Moram muža večeras napasti, hehe

Ana Donna
    04. Rujan 2018. 16:50

Mini, nadam se da su to "oni" simptomi 🙏🙏🙏

Ana Donna
    04. Rujan 2018. 16:50

Omerta

tata_me_zove_zlato

ABCjesi li pisnula??? ☺️🤭

I mene zanima!

Da vam se priduzim opet. M po kalendaru za dva dana, a od simptoma nista. Ciklusi ugl na 30 dana, a nekad izmedju 28-32. Pokrili smo kolko tolko plodne dane. Na 6dpo su bili kao neki blagi grcevi…mislim si mozda implantacija al mozda je bila i probava.
    Necu kupovati i raditi test ranije da se ne razocaram. Prije 7 mj je bio rani spontani.. osim toga imamo jednu zdravu curicu od skoro 4 godine. Ako ovaj ciklus nije uspio onda sljedeci pratim trakicama.

Omerta, drzim ti 🤞 da brzo ugledaš ➕
    Koliko dugo se već trudite? 

Ana Donna
    04. Rujan 2018. 16:53

Pina96

Ana donna, kod mene isto, imam jos dvije trakice koje cuvam za cetvrtak jer kalendar kaze da je O u petak.. vidit cemo.
    Ja se nekako bojim naruciti u gin, bojim se da ce zena rec da bezveze dizem paniku tek nakon tri ciklusa.. mozda jos ovaj ciklus ne odem nego tek iduci kad prestanem raditi..

Pina meni izgleda uranila O, ne znam...ima dosta sluzi ali je trakica negativna...budem još oko 18 sati testirala...ako ćeš se ti sigurnije osjećati onda se naruči na pregled, čisto da vidiš jel ti sve uredu i jel O uredu, tj folikuli....

Ana Donna
    04. Rujan 2018. 17:24

Aurora87

Plodna sluz ti krene za vrijeme plodnih dana i prisutna je zadnji put na dan O. Poslije O je drugacija. Samo ti napadni muza, nece odmoci😉

Aha, onda može bit da su krenuli plodni dani, ma gledam po zadnjoj M bi trebala O but tek u cet/petak, jer sam kuzila da O bude 14 dan od prvog dana M. 
    Ma kako god, slijedi akcija ovih dana...samo da prodje više ova sezona, preumorni smo oboje, i fizički a psihički još više 

Grizli
    04. Rujan 2018. 17:27

Mini ja se tako razveselila sto sam procotala da si ti povracala! Hahaha lude zene raduju se takvim stvarima. Drzim fige da je to taj the simptom! 
    Ana Donna kod mene je slucaj da uzasno puno sluzi imam 1-2 dana prije O. Znaci bude je puno, a nakon toga osjecam ko da sam mokra stalno dole i kad se obrisem nakon mokrenja bude sluzavo. Ja si taj podatak vodim vec dugo tako do je meni to 100% znak da cu imata O max.za 2 dana. Tako da sad akcija! 
    Ne znam koja me pitala za godine. Imam 32. A od lijekova sam dobila menopur injekcije 2 na dan, moram uzimat andol, folnu i od subote rekli ce mi dodat jos nesto al nisam zapamtila sto. 

• Babylove
    04. Rujan 2018. 18:26

Ana Donna

Grizli vjerujem da ce naše vrijeme doći ove zime, pa ćemo se pridruziti ljetnim bebama, to ti želim od sveg srca 💕💕 hvala na svakom savjetu, kad sam se pridruzila ovom forumu, ti si mi prba davala savjete 😘
    Babylove, puno sreće u novom postupku🙏 znam da si i ti već dugo na ovom forumu…koliko već pokušavate?
    ABCjesi napravila test? Navijam za veliki plus➕➕
    Auroraipak se nadam da se vjestica nece pojavit, sretno draga 🙏
    Ima dosta novih cura ovdje, svima vam želim da što prije ugledate ➕ i da drzimo svoje andjele u rukama 💕
    Kod mene ništa novo, nisam stigla testirat LH trakice, bila na putu, odmah na posao, ali mislim da bi O trebala bit oko petka :) ako uhvatim muža, akcija slijedi…

Pa krenuli smo raditi na bebi prije tocno 2 god.. al onda sam ja isla kod ginica na redovan pregled i imala sam neku cistu pa mi je rekao da sacekam dok to ne rijesim.. i ta cista mi se vukla do 12 mj i taman kad sam dog sa ginicem da cemo je odstraniti jer ocito nece sama puknuti ona je pukla... tako da smo odmah nakon tog u prvom mj krenuli intezivno raditi na bebi... i nikako i nikako i onda sam nakon 9 mj osla opet i trazila pretrage.. i taman kad smo skupili sve bilo je godinu dana kako radimo i nista.. i onda su nas poslali na humanu... ja sam odabrala vinogradsku.. tako da smo tamo od 2 mj... prvi prirodni postupk je bio u 3 mj.. ali nista folikul je puknuo prije punkcije... drugi prirodni je bio u 4 mj i uspjela sam doci do punkcije ali stanica je bila cisticna.. tako da nista.. i onda smo isli u 3 postupak a 1. Stimulirani imala sam 15 folikula.. dobili 5 stanica.. 2 se samo oplodile i dosli smo do transfera ali nista.. i eto sad uskoro idemo u nove pobjede u 11mj.... mogli smo vec sada u prirodnom opet (jer ova 2 mi se ne racunaju posto nije bilo transfera) ali sam odlucila da necu sad u prirodni nego cekam stimulirani... a do tada tko zna mozda nam se posreci i prirodno bez obzira na diagnozu 🤞🤞 iako se ne nadam puno ali opet je tracak nade tu 😊 preselili smo u svoju kucu... stvari se neke poslozile i manje smo pod stresom oboje...

• Babylove
    04. Rujan 2018. 18:29

Mini ovo zvuci obecavajuce 🤞🤞🤞...
    Nadam se da ce nam se ABC javiti sa lijepim vijestima 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.