Jo sto me nerviraju te spike to je sve u glavi. Mislim naravno da stres ne pomaze, ali ja bi inzistirala na uputnici za humanu pa nek oni utvrde. Najbolje bi bilo da ti vade i amh hormon s obzirom na godine. Jer ovako samo gubis vrijeme ako ti ovaj mjesec nije uspjelo.
Neutesna, ajme pa nemoj tako praviti bed. Mozda je i plus. Ako ne mozes dalje, veruj, nece niko umesto tebe. Zato za svoj plus moras da grebes i grizrs kako ti cure kazu.
ABC, sedam dana, stvarno, sta cekas vise?? 😕☹️
url=https://lilypie.com]
Taj doktor me sinoc lad me vidio uštipnuo me za stomak jer imam viška tu najvise… Kazu da za pcos i inzulinsku rezistenciju je karakteristicno debljanje pogotovo u tom podrucju. I onda mi je gledao vrat sprijeda i straga kaze da imam tu neke 3 crte i lad je to vidio rekao je da 100 posto imam inzulinsku rezistenciju.. Rekao je izbacit kruh i tjesteninu i vjezbat. I pitao me jesam li nervozna i jeli puknem ikad.. Ja sam rekla naravno kao i svaka normalna osoba.. A on kaze nije to bas tako da je to sve od IR.. I da je to malenk problem da pitam doktora da mi da metamorfin neki lijek i da ce se to dovest u norrmaluMinii ja imam IR i moj gin.me poslao odmah da radim nalaze kada sam rekla da muke mucim sa M da je par mjeseci imam pa nemam i dali su mi terapiju fordex pijem ih nesto vise od mjesec dana i evo kasni mi 7 dana jos se ne usudjujem uraditi test 😕
Zeno uradi test 🙏😍znaci moram ic kod ginekologice za uputnicu ili mogu kod doktora opce prakse. Toliko me zivcira sto ja sam moram praviti dijagnoze i molim ih da mi daju uputnicu..i ono gledaju me u cudu kao da sam neki hipohondar. Pise mi na zadnjim nalazima glukoza 4.7 to nije to jel da?
Tražiti ću uputnicu sutra evo sad mi vise ni grudi nisu toliko osjetljive kao sto su bile ubijale su sad ih ne osjetim mislim nema boli a i nisu više tolike vjerojatno ću sutra dobiti. Upravu ste ništa ne mogu promjeniti samo se nerviram i ako nije plus Šta mogu ne mogu učiniti da sam trudna ako nisam . Hvala na podršci i savjetima sutra ću doktoru i tražiti da opet radim nalaze...pa ja grebem i grizem ali ne ide... Sretno svima javit ću Šta se dogodilo
Neutjesna razumimo te skroz. Ali draga mozda je stvarno stres taj koji neda. Ja znam kad bi se nekada znala iznervirati i to da bi mi se poremetio cijeli ciklus. Svakome od nas dodju dani da nam sve smeta, da smo nemoguce za okolinu, ali ispuhat se i bez ocajavanja. Bog je velik , ne zaboravi. Svakako krenit sa gin.vidit sta se sve moze da se ubrza. Neko je savjetova folikulometriju , slazem se. Nezz di zivis ali ako imas mogucnost mozda u nekoga dr. gin.ako je taj tvoj spor.ili nisi zadovoljna s njime. Sretno od srca!!!!
Tata, evo spominjala si temu proljetne bebe. Napravile su cure na forumu danas.
Da li mi moj obicni ginek. moze dati uputnice za parvovirus,hla tipizaciju i mikrobioloski bris endometrija?
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Trebao bi ti ih dat ako imas pisanu preporuku specijaliste za te pretrage.
Pozdrav drage cure, evo ja ocekujem O oko petka, sutra zovem gin da se narucim za pregled tokom ovog tjedna da vidimo dogadaju li se uopće ovulacije. Znam da je jos mozda rano za ista, ali koje krvne pretrage mi savjetujete da napravim , odnosno sto ce mi gin prvo preporuciti?
Sortiraj odgovore
Najstariji