Evo i mene opet. Čestitam svim curama na ➕. Meni doktorica nije ništa dala za nizak progesteron. Krajem devetog dobijam uputnicu za humanu. Jel ima neko da ne očekuje 😈 u četvrtak.? Ja jučer radila test i negativan al se opet nadam. Inače prvi put da nema nikakvih simptoma haha ali ni pmsa još..
Alisa drzim fige!!!
Tina ponovi za dva dana 😀
Budem budem.
Radila sam s prvim jutarnjim urinom ali sam ga ostavila u plasticnoj casici dok nisam otisla u ljekarnu i kupila test. Jel ima veze sta je malo odstajalo to? Jer moguce da zbog toga ne pokazuje nista?
Nema veze, na mome je čak pisalo da se pusti urin 20 min da dosegne sobnu temperaturu
Meni je gin.rekla da konstantno idalje pijem gynositol i sad tokom trudnoce.nekad mi ga je tesko popit jer mi ne pase ali se natjeram(mada on nema gotovo nikakvi okus ali et).tesko mi je reci je li on doprinosi ovulaciji i sl. jer sam ja uzimala klomifen uz to. Nakon samo jednog mjeseca imala sam 2 divna folikula...reakcija na klomifen je u vecini slucajeva takva. Stvarno preporucam svima koje imaju pcos, i anovulacijske cikluse da se savjetuju sa gin. o stimulaciji. Jer ti nasi dr.su jako spori....
Pencil, Alisa i nezz ko je jos pred testom. Da bude plusic🙏
Ma curke iskreno ni jedan preparat ni lijek nece nas uciniti trudnima, sve to sluzi da nam potpomogne u tom procesu, medjutim nista nije 100% ako to pijes bit cu trudna. Gynositol regulira ciklus no nije caroban prah kojim ćeš zatrudnit, ali si korak blize "idealnim" uvijetima u kojima dolazi do trudnoce.
Pencil dobrodosla natraga. Nadam se da ce ti na humanoj ipak dat nesto za regulaciju progesterona.
Anamor dobrodosla jesi vadila hormone? Mikrocisticni jajnici su samo izraz sa uzv dok se ne dokaze da su policisticni. Ima cura koje su sa mikrocis.jaj. zatrudnile bez problema. Tebi jako "seta" folikularna faza. Mislim da ti se gin treba time pozabaviti jer kod jako kratkih nema kvalitetne js. Nez obzira sto ti biljezis lh i pad temp losa js ne moze se normalno razviti.
Aurora nalaz je gotov, sutra cemo sve znati.
Bas odugovlacim podizanje istog jer me strah dijagnoze😦 ahhh...
Ako nesto nije u redu prvo se javimo dr.opce prakse i onda on dalje salje urologu ili?
Btw.danas mi je 11. dan ciklusa i bas jako sluzavi iscjedak. Ovulacija vec???😮
Iskusne mame, Gricko, Tata, imate li iskustva sa tvrdocom stomaka? Desava mi se kao blagi tup menstrualni bol, tada stomak otvrdne, drzi par sekundi, bol prodje, stomak omeksa. Panika me hvata mislim da je rano za to.. na pregledu prije par dana zatvorena sve ok, i ranije mi se ovo desavala ali tek sam danas obratila paznju. To je par puta dnevno, nije cesto. Pijem magnezij. Ili se to samo beba namjesta? Help ☺️
Meni od 17tj do kraja tako bilo. Pila sam magneziji, nista strasno al spomeni dr :)
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Iskusne mame, Gricko, Tata, imate li iskustva sa tvrdocom stomaka? Desava mi se kao blagi tup menstrualni bol, tada stomak otvrdne, drzi par sekundi, bol prodje, stomak omeksa. Panika me hvata mislim da je rano za to.. na pregledu prije par dana zatvorena sve ok, i ranije mi se ovo desavala ali tek sam danas obratila paznju. To je par puta dnevno, nije cesto. Pijem magnezij. Ili se to samo beba namjesta? Help ☺️
Meni od 17tj do kraja tako bilo. Pila sam magneziji, nista strasno al spomeni dr :)
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ma curke iskreno ni jedan preparat ni lijek nece nas uciniti trudnima, sve to sluzi da nam potpomogne u tom procesu, medjutim nista nije 100% ako to pijes bit cu trudna. Gynositol regulira ciklus no nije caroban prah kojim ćeš zatrudnit, ali si korak blize "idealnim" uvijetima u kojima dolazi do trudnoce.
Pencil dobrodosla natraga. Nadam se da ce ti na humanoj ipak dat nesto za regulaciju progesterona.
Anamor dobrodosla jesi vadila hormone? Mikrocisticni jajnici su samo izraz sa uzv dok se ne dokaze da su policisticni. Ima cura koje su sa mikrocis.jaj. zatrudnile bez problema. Tebi jako "seta" folikularna faza. Mislim da ti se gin treba time pozabaviti jer kod jako kratkih nema kvalitetne js. Nez obzira sto ti biljezis lh i pad temp losa js ne moze se normalno razviti.
slazem se u potpunosti..i ja sam takvog misljenja..
Cure pozdrav, znate li što bi značilo krvarenje u vrijeme ovulacije?
Malatajna, ako mi možeš reci, kod koje dr.si isla privatno? To u Splitu?
Embarasada, jesi imala krvarenje baš u vrijeme O ili kasnije? Jesu ti inače ciklusi ok?
Cure nisam nikad pila gynesitol ali sam isto čula dosta pozitivnih mišljenja o tom proizvodu...slažem se sa Grizli, to može pomoći ali nije ništa čudotvorno... na kraju krajeva treba uvijek ono malo zrno sriće i naravno zdravlja da ostvarimo naš cilj 👶 💕
Kod mene ništa novo, M je došla kraju hvala bogu i sad opet čekanje do nove O...
Sortiraj odgovore
Najstariji